Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım şimdi yazdım gittim ama yarın yine gidicemiyi akşamlarrrrrrrrrrr kızlar ben geldim nasılsınız bugün pek giremedim zaten gündüz kimse olmuyor ::gece kuşumuyuz biz eşim diyor valla beni unuttun sen. leptobuda vermiyorum ona şifa cım merak ediyorum seni dr gittin mi ::
aaaa merhaba elca ve ben ve sen dr larımız aynı inşallah müjdeli olacak sonubu ay ikinci olacak hayırlısı ile yarın dr turgut bey gidicem,ilaca başladım dondurulmuş larla olacak bilmiyorum nasıl.kayseri acı bademde yapılacak ,yaşım 25 dr turgut bey ,sebep polistik over allah herkeze nasip etsin inş hayırlısı ile:18:
FSH
E2
LH testlerimi geç satte vermek nasip oldu malesef sonuçlar yarın çıkıcak yarın tekrar sonuç almaya gidicem dr a çok yorgunum kalamayacağım ama hamdolsun bugün daha iyiyim ilaç şifa olsu
Herkese hayırlı akşamlar,
Az önce çatlatmamı vurdum çok şükür. Perşembe sabahı opu'ya giriyorum Allah nasip ederse. Dualarınızı bekliyorum kızlar...
allah yardımcın olsun rabbim her şeyin hayırlısını nasip etsin....hangi merkeze gidiyorsun
canım incimm hadi şifa olsun çatır çatır çatlasın yumoşların ayyy çok heyecanlandım aklımda ve dualarımdasın sıkıntısız atlatırsın inşallah opuyuHerkese hayırlı akşamlar,
Az önce çatlatmamı vurdum çok şükür. Perşembe sabahı opu'ya giriyorum Allah nasip ederse. Dualarınızı bekliyorum kızlar...
cnm inşallah yaa yarın ola hayrola bakalım ben gecikmemiştim hemen adet olmuştum laparoskopi den sonra dur bakalım senide test edelim ne zaman adet olcaksıncanım inşallah güzel sonıçlar alırsın benimde bugün karnım ağrıyor adetede çok ama laparoskopiden sonra adet olurmuyum hemen. adet sancısı gibi heyırlısı artık::
canım bu testlerimi kadın doğum dr ma gidip yaptırdım tabi bahsettim fmf i hiç sorun yapma hatta gebeliktede bir dönem ilacını alabilirsin dedi ama fmf i asıl yarın tüp bebek dr uma uğrayıp ona bahsedeceğim hem fmf hem pgt hemde 2. tedaviyi eylülde yaptıracakta olsam gitmişken fiyatı soracağım yarın haberlerle gelicemmm belli bellisifacım fmf'yle ilgili konuştun mu?
canım incimm hadi şifa olsun çatır çatır çatlasın yumoşların ayyy çok heyecanlandım aklımda ve dualarımdasın sıkıntısız atlatırsın inşallah opuyu
cnm inşallah yaa yarın ola hayrola bakalım ben gecikmemiştim hemen adet olmuştum laparoskopi den sonra dur bakalım senide test edelim ne zaman adet olcaksın
canım bu testlerimi kadın doğum dr ma gidip yaptırdım tabi bahsettim fmf i hiç sorun yapma hatta gebeliktede bir dönem ilacını alabilirsin dedi ama fmf i asıl yarın tüp bebek dr uma uğrayıp ona bahsedeceğim hem fmf hem pgt hemde 2. tedaviyi eylülde yaptıracakta olsam gitmişken fiyatı soracağım yarın haberlerle gelicemmm belli belli
incitanesi herşey yolunda gider inşallah tatlım sonuç da güzel olur...
amin canım Rabbim cümlemizden razı olsun inşallah şimdi kullandığın ilaçlar yok değilmi :26: listede düzenleme yapayım ayy ben heyecanlı yım yaa her şekilde heyecanlanıyom haklsıın asıl heyecan opudan sonra ama ben inanıyorum müthiş bir transfer olacak veeee test gününde özlemin sonlanacak müjdenle inşşAllah razı olsun canım. Asıl heyecanım opu'dan sonra başlayacak. Döllendimi, kaç tane döllendi, genetikten nasıl bir sonuç çıkacak... Allah'ım hepimizin yardımcısı olsun...
evet canım yarın için heyecanlandım yaaaa aynen bende pahalı olmamasını umuyorumHadi güzel haberlerle gel inşaallah... Umarım çok pahalı değildir :26:
amin canım Rabbim cümlemizden razı olsun inşallah şimdi kullandığın ilaçlar yok değilmi :26: listede düzenleme yapayım ayy ben heyecanlı yım yaa her şekilde heyecanlanıyom haklsıın asıl heyecan opudan sonra ama ben inanıyorum müthiş bir transfer olacak veeee test gününde özlemin sonlanacak müjdenle inşş
evet canım yarın için heyecanlandım yaaaa aynen bende pahalı olmamasını umuyorum
pgt nedir canikolar
incim evet hatırlattığın iyi oldu tek tek sorarım gerekirse embriologla da görüşebilirim bu pgt yi inşallah geleceksin tatlım transfer olacaksın sonra sabırla beklenilen o test gününde müjden olacak ben inanıyorum ve hissediyorumSadece folbiol kullanıyorum canım. İnşaallah transfer aşamasına gelebilirim...
Pgt'nin embriyo başına mı yoksa toplamda mı olduğunu sor tatlım. Bazı yerler kaç embriyo olursa olsun toplu para alıyor bazıları da embriyo başına.
pgt yi incim daha iyi biliyo o anlatır sana ama bildiğim kadarıyla genetik hastalarına uygulanan yöntem sağlıklı embrio transferi gerçekleştiriyorlar ve tabi extra ücreti var bende FMF hastasıyım yaaa pgt yaptırmak istiyorum ben çektim bebişim çekmesin fmf ipgt nedir canikolar