2. Tüp Bebek Tedaviyi Yaptıracak Olanlar , Acaba Kaç Kişiyiz ?

evet haklısın ne yapalım belki bir gün olur yada hiç bir zaman dua ile bekliycez şifayla bende konuşmadım msn side kapalı

ah tatlım çok zor ama ne yapalım insan kaderini yaşıyor işte bende çok korkuyorum bazen uykularım kaçıyor 14 yıl oldu insan düşününce olmickmış gibi geliyor ama genede ümitle sabırla bekliyor kk üye olduktan sonra dedim allahım nekadar çok bebek özlemi çeken ama güzel düşünelim güzel olsun dimi inşallah bizde güzel haberler vericez bu topikte allah yardımcımız olsun canım sen kaç yıllık evlisin ......

Bu güzel duaya icten bir amin demek istiyorum ımtihanımız cok büyük bizi zorlanmadan evlat sahibi olan birisinin tam manasıyla anldıgını düsünmüyorum senin icindeki seninle aynı duyguları paylasanlar anlar.su an gözlerimden yaslar süzülüyor 2 nisanda hast.test icin gittim test sonucunu beklerken facemı actım ilk karsıma cıkan ayet duha suresinin 5 ayeti anlamı sabret,rabbin senin istedigini verecek seni hosnut kılacak...iste o zaman anladım bebeklerimin tutunamadıgını...1hafta kendime gelemedim iznim bitti ise basladım öyle biraz unuttum üzüntümü inseallah bir daha hic üzülmeyiz..

kızlar durmayın öyle sizde katılın sohbetimize :79::80::81:

canım rabbimin naedır bi bildiği deyip dua edicez bu arada şifaa dan hiç ses yok hasta felan olmasın:44::44::44::44:

evet haklısın ne yapalım belki bir gün olur yada hiç bir zaman dua ile bekliycez şifayla bende konuşmadım msn side kapalı
canlarım beni merak etmişsiniz evet fmf ataklarım kramplarım oldu şimdi azcık azaldı ağrılarım ama fena halsizlik ve uyku halim var başımda ağrıyor hemen yatıcamm yarında dr a gitmem lazım inşş uyandığımda daha iyi olurum fsh ölçtürücem öptüm sizlere hoş sohbetler Rabbime emanet olun rüyanızda ciciş bebişlerinizi görün hemennn kaçtımm kalamıyorum daha çokkk

temmuzda 6 ya gircez inşallah .şifaa kuzucum geçmiş olsun bidaha yaşamasan keşke bu ağrıları

benim tedavi mayısa kaldı bidaha ki adet olmamda tekrar ultrasona gircem yeterli folikül olmadıgından dolayı ertelendi hayırlı bakalım

herkeslere merhabalarrr... uxun zamandır giremedim ben yine topiğe yoğunluktan ama aramıza yeni arkadaşlar gelmiş hoş gelmiş sefalar getirmişler.. muhabbette epey koyulaşmış ne güzel herkese tedavilerinde yardımcı olsun Rabbim inş...

canım bende haziran sonunda başlıcam hayırlısıyla burada hep beraber gün sayıyıoruz bakalım Rabbim yardımcımız olsun inş....

elcam yoksun evet hemde yoğunsun kolaylıklar dilerim amin canım aminnn

sağol şifacım Allah Razı olsun yoğun geçiyor benim bu aralar biraz giremiyorum nete

slm bayanlar ben geldim bugün doktora gittim iğnelere devam opum haftaya olucak çok şükür şimdilik bir sıkıntı yok inş. hayırlı haberlerle sonuna kadar böyle devam eder.inş. hepimizin yüzü gülsün kucağımız bebişle dolsun evimizin neşesi gelsin inş. :)

inş pervncim bende bu kez gelsinler istiyorum bak bir ay oldu sigara içmiyorum zayıflamaya çalışıyorum bu çabalarımız boşa gitmez inş:)

kızlar ben ilk defa mayıs ayında tüp bebek yaptırcam da sorunun erkekte olması yüzdeliği arttırıyomuş bi bilginiz var mı(eşimin sperm saısı 10-15 milyon bende de bi problem yok 1 defa aşılama yapmıştırk)

tüp bebek fiyatları özelde yaptırırsan rapor olmazsa 4 ile 5 arası degişir

devlette olursa rapor çıkartırsan şartlar uyarsa 1 ile 2 arası

canim insallah hepimizin yuzu guler,insallah allahim senin emeklerinide bosa cikartmasin,guzel haberler verirsinnn....

sorunun erkekte olması yüzdeliği arttırıyomuş bi bilginiz var mı(eşimin sperm saısı 10-15 milyon bende de bi problem yok 1 defa aşılama yapmıştırk)

iyi akşamlarrrrrrrrrrr kızlar ben geldim nasılsınız bugün pek giremedim zaten gündüz kimse olmuyor ::gece kuşumuyuz biz eşim diyor valla beni unuttun sen. leptobuda vermiyorum ona şifa cım merak ediyorum seni dr gittin mi ::

Herkese hayırlı akşamlar arkadaşlar, benim de 2. denemem. iğnelerimi kullanıyorum, dün doktora gittim, muayenede "ooo her şey yolunda, gayet iyi" dedi, mutluluktan uçuyorum iki gündür yarın da tekrar gidicem doktora, bakalım ne diyicekk... RABBİM emeklerimizi boşa çıkarmasın, hepimizin yardımcısı olsun, yüzümüzü güldürsün, evlatlarımızı hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin İNŞALLAHHHH...

bu ay ikinci olacak hayırlısı ile yarın dr turgut bey gidicem,ilaca başladım dondurulmuş larla olacak bilmiyorum nasıl.kayseri acı bademde yapılacak ,yaşım 25 dr turgut bey ,sebep polistik over allah herkeze nasip etsin inş hayırlısı ile:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…