evet haklısın ne yapalım belki bir gün olur yada hiç bir zaman dua ile bekliycez şifayla bende konuşmadım msn side kapalı
sibelsah Allah razı olsun lafıyla olayı bitirdin beni mutlu ettin Allahım hepimizin yüzünü güldürsün merkeze gidiyosun kimsenin çocuğu yok etrafına bakıyosun herkesin çocuğu var bu nasıl iş yafuuu :2:
canım rabbimin naedır bi bildiği deyip dua edicez bu arada şifaa dan hiç ses yok hasta felan olmasın:44::44::44::44:
canlarım beni merak etmişsinizevet haklısın ne yapalım belki bir gün olur yada hiç bir zaman dua ile bekliycez şifayla bende konuşmadım msn side kapalı
canım bende haziran sonunda başlıcam hayırlısıyla burada hep beraber gün sayıyıoruz bakalım Rabbim yardımcımız olsun inş....arkadaşlar merhaba benide alın topiğnize yoksa düşünmekten kafayı yicem bende haziran sonu tüpbebek denicem ama şimdiden sitres yapıyorum malum 3.deneme olunca insan benim durumumda olan varmı aranızda gece uykularım kaçıyor valla dertleşmek güze geliyor insana çünkü bizi bizden başkası anlamıyor. haziran sonu temmuz da denicekler varmı aranızda berabar ilerlesek destek olsak çok ihtiyacım var...
elcam yoksun evet hemde yoğunsun kolaylıklar dilerimamin canım aminnn
slm bayanlar ben geldim bugün doktora gittim iğnelere devam opum haftaya olucak çok şükür şimdilik bir sıkıntı yok inş. hayırlı haberlerle sonuna kadar böyle devam eder.inş. hepimizin yüzü gülsün kucağımız bebişle dolsun evimizin neşesi gelsin inş. :)
slm bayanlar ben geldim bugün doktora gittim iğnelere devam opum haftaya olucak çok şükür şimdilik bir sıkıntı yok inş. hayırlı haberlerle sonuna kadar böyle devam eder.inş. hepimizin yüzü gülsün kucağımız bebişle dolsun evimizin neşesi gelsin inş. :)