-
- Konu Sahibi kalbimbebegim
Canım öncelikle çok geçmiş olsun, ilk adette gidiliyor konuşmaya sonrasında ona göre yol çiziliyor evet 2. adette iğnelere başlanıyor. Kaçıncı transferin olacak umarım Rabbim kucağımızı boş bırakmaz.Selam kızlar , ben de 28 kasımda 2. Transferimi olmuştum , 1 adet 5aa kaliteydi ama negatif oldu maalesef , 7 aralıkta negatifi gördüm ve ilaçları kesti doktorum , 11 aralıkta regl oldum yarın kontrole gideceğim . 2. Transfer için 2. Adeti mi bekleyeceğiz acaba bilgisi olan var mı ?
Geride 5 embriyom var ama genetiğe gitmemişti , gitmesi gerekiyor muydu onu da bilmiyorum
Çok saolunCanım öncelikle çok geçmiş olsun, ilk adette gidiliyor konuşmaya sonrasında ona göre yol çiziliyor evet 2. adette iğnelere başlanıyor. Kaçıncı transferin olacak umarım Rabbim kucağımızı boş bırakmaz.
Hayırlısı olsun ben de 2. adeti bekliyorum ben de 2. opuyu ve 2. transferi olacağım inşallahÇok saolunbenim ilk transferdi , şimdi 2. Olacak. Yarın kontrole gideceğim bakalım ne diyecek doktorum
Saolun , ilki neden negatifti peki doktor bir şey söylüyor muHayırlısı olsun ben de 2. adeti bekliyorum ben de 2. opuyu ve 2. transferi olacağım inşallah
Hiçbir sebebi yok herşey yolundaydı aslında embriyolar 3. gündü Rabbimin takdiri,Saolun , ilki neden negatifti peki doktor bir şey söylüyor mu
Olmayınca tabi insan sebebini de merak ediyor , ben yarın doktora gideceğim ama sonuca doktor bile şaşırdı pozitif bekliyordum fln dedi . Merak ve heyecanla yarını bekliyorumHiçbir sebebi yok herşey yolundaydı aslında embriyolar 3. gündü Rabbimin takdiri,
Sizin bir sebebi var mıydı,
Benim de aynen öyle doktor da şaşırdı herşey öyle yolundaydı ki ben tutunsun diye histereskopi bile oldum Rabbimin vardır bir takdiri birşey ne kadar zor ise sonucu o kadar güzeldir :)Olmayınca tabi insan sebebini de merak ediyor , ben yarın doktora gideceğim ama sonuca doktor bile şaşırdı pozitif bekliyordum fln dedi . Merak ve heyecanla yarını bekliyorum
Kesinlikle geciktiriyorsa güzelleştiriyordur. İnşallah hayırlısıyla sağlıkla biz de pozitifleri görürüzBenim de aynen öyle doktor da şaşırdı herşey öyle yolundaydı ki ben tutunsun diye histereskopi bile oldum Rabbimin vardır bir takdiri birşey ne kadar zor ise sonucu o kadar güzeldir :)
Tüp bebek merkezinden almıştım tüp bebek yaptırdığım için bende bulamamıştım. Tüp bebek merkezlerinin yakınlarındaki eczanelere bakın demişlerdikızlar konudan bağımsız birşey soracağım hepiniz pozitif sonuçlar alısınız hayırlısıyla inşAllahben Bursada yaşıyorum yumurta takibi yaptırıyorum bu ay aramadığım yer kalmadı ovitrelle iğne bulamadım sizler nerelerden buldunuz bana yardımcı olurmusunuz en azından bi dahaki ay için bulmam lazım aramadığım sormadığım eczane kalmadı şehir dışıda dahil
baktım canım hepsi yok diyo anlamadım neden böyle yapıyolar parasıyla ilacı alamıyoruz benim dr umda tüp bebek merkezleri yanlarına bakın dedi baktım ama yok diyolar sanırım ordaki dr larla anlaşmalılar onların hastalarına veriyolarTüp bebek merkezinden almıştım tüp bebek yaptırdığım için bende bulamamıştım. Tüp bebek merkezlerinin yakınlarındaki eczanelere bakın demişlerdi
Olsun canım yeter ki olsun sonundaGenetik tarama yaptıralım elimizde havuz oluşturalım dedi doktor. Aslında tekrar aynı sürece girmek benide korkutuyor.
Embriyolar çökmüş, neden 5. Güne gotirmediler. Kalitesiz olanlar elenirdi.Hiçbir sebebi yok herşey yolundaydı aslında embriyolar 3. gündü Rabbimin takdiri,
Sizin bir sebebi var mıydı,
Yok canım 2 embriyom oluşmuştu çok değildi doktor riske atamadığını söyledi.Embriyolar çökmüş, neden 5. Güne gotirmediler. Kalitesiz olanlar elenirdi.
İnşallah canım. Ben 5 embriyo anladım.Yok canım 2 embriyom oluşmuştu çok değildi doktor riske atamadığını söyledi.
Şimdi baştan opu olacağım inşallah embriyo sayım yükselir ve hepsi sağlıklı olur bana tutunurlar