2. Tüp Bebek Denemesine Hazırlananlar

Selam kızlar , ben de 28 kasımda 2. Transferimi olmuştum , 1 adet 5aa kaliteydi ama negatif oldu maalesef , 7 aralıkta negatifi gördüm ve ilaçları kesti doktorum , 11 aralıkta regl oldum yarın kontrole gideceğim . 2. Transfer için 2. Adeti mi bekleyeceğiz acaba bilgisi olan var mı ?
Geride 5 embriyom var ama genetiğe gitmemişti , gitmesi gerekiyor muydu onu da bilmiyorum

Canım öncelikle çok geçmiş olsun, ilk adette gidiliyor konuşmaya sonrasında ona göre yol çiziliyor evet 2. adette iğnelere başlanıyor. Kaçıncı transferin olacak umarım Rabbim kucağımızı boş bırakmaz.

Çok saolun benim ilk transferdi , şimdi 2. Olacak. Yarın kontrole gideceğim bakalım ne diyecek doktorum

Hiçbir sebebi yok herşey yolundaydı aslında embriyolar 3. gündü Rabbimin takdiri,
Sizin bir sebebi var mıydı,
Olmayınca tabi insan sebebini de merak ediyor , ben yarın doktora gideceğim ama sonuca doktor bile şaşırdı pozitif bekliyordum fln dedi . Merak ve heyecanla yarını bekliyorum

Olmayınca tabi insan sebebini de merak ediyor , ben yarın doktora gideceğim ama sonuca doktor bile şaşırdı pozitif bekliyordum fln dedi . Merak ve heyecanla yarını bekliyorum
Benim de aynen öyle doktor da şaşırdı herşey öyle yolundaydı ki ben tutunsun diye histereskopi bile oldum Rabbimin vardır bir takdiri birşey ne kadar zor ise sonucu o kadar güzeldir :)

kızlar konudan bağımsız birşey soracağım hepiniz pozitif sonuçlar alısınız hayırlısıyla inşAllah ben Bursada yaşıyorum yumurta takibi yaptırıyorum bu ay aramadığım yer kalmadı ovitrelle iğne bulamadım sizler nerelerden buldunuz bana yardımcı olurmusunuz en azından bi dahaki ay için bulmam lazım aramadığım sormadığım eczane kalmadı şehir dışıda dahil

Tüp bebek merkezinden almıştım tüp bebek yaptırdığım için bende bulamamıştım. Tüp bebek merkezlerinin yakınlarındaki eczanelere bakın demişlerdi

Tüp bebek merkezinden almıştım tüp bebek yaptırdığım için bende bulamamıştım. Tüp bebek merkezlerinin yakınlarındaki eczanelere bakın demişlerdi
baktım canım hepsi yok diyo anlamadım neden böyle yapıyolar parasıyla ilacı alamıyoruz benim dr umda tüp bebek merkezleri yanlarına bakın dedi baktım ama yok diyolar sanırım ordaki dr larla anlaşmalılar onların hastalarına veriyolar

Yeni düzenleme gelmiş diye duydum bu yüzden ilaçları saklıyor olabilirler, süreç zaten yeterince stresli bir de ilaç bulma stresini eklediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…