- 26 Temmuz 2024
- 658
- 297
-
- Konu Sahibi kalbimbebegim
Teşekkür ederim :)Evet canım 16 Kasım test tarihimdi olumsuz oldu hala regl olmadım doktorum 1 hafta-10 gün içinde olacağını söyledi bakalım bekliyorum
Rica ederim sen yarın testini yap olumlu düşünTeşekkür ederim :)
Of psikolojimi bozdum yok yereRica ederim sen yarın testini yap olumlu düşün
Canım hayırlısı olsun senin oldu mu bebişArkadaşlar merhaba elimde yumurta toplamadan kalan gonalf gibi iğneler mevcut ihtiyacı olan yazabilir dolapta uygun koşullarda saklandı
Hap olarak da ecopirin prednol aspirin transfer zamanı gobekten yapistirilan bant ve progestan kapsül 100 mg İstanbul Anadolu yakasında oturuyorum
Bozma yarın güzelce kanını ver pozitif olur inşallahOf psikolojimi bozdum yok yere
Evet çok şükür olduCanım hayırlısı olsun senin oldu mu bebiş
Maşallah Allah kucağına almayı nasip etsin kaçıncı denemendiEvet çok şükür oldu
Allah’ım isteyen herkese kolaylığıyla nasip etsin 3. Denemede oldu 3.denememi sıfırdan başladım 2.defa opu oldum genetikli embriyo yaptı doktorumMaşallah Allah kucağına almayı nasip etsin kaçıncı denemendi
Ben de çok kararsızım. 5. Gün iki embriyo transferim negatif sonuçlandı. Kalan embriyolarım 6. Gün 2 adet. Acaba diyorum sıfırdan mı başlasam yoksa 6. Gün embriyoları transfer mi etsem. Yardımcı olun bana akıl verin kızlar
Amin, Benim de ikinci transferim olacak 2 adet embriyom oluşmuştu kalmadı şimdi en baştan başlayacağımAllah’ım isteyen herkese kolaylığıyla nasip etsin 3. Denemede oldu 3.denememi sıfırdan başladım 2.defa opu oldum genetikli embriyo yaptı doktorum
Hayırlısı olsun canım transferden sonra regl oldun mu, tekrar opu yapılacak mıben aynı doktorla devam edeceğim. geçen ay 22 ekim negatif sonuçlandı bu hafta regl olmayı bekliyorum tekrar başlamak için ama sanırım geç olacağım onca hormon ilacından dolayı
Elimde gonalf var uygun koşullarda saklandı lazım olursa verebilirimAmin, Benim de ikinci transferim olacak 2 adet embriyom oluşmuştu kalmadı şimdi en baştan başlayacağım
Canım çok iyi olurdu ama İzmirdeyim nasıl olacak bilemedimElimde gonalf var uygun koşullarda saklandı lazım olursa verebilirim
şuan negatif sonrası ilk regl olucak olursam başlıycaz evet herşey en baştan yapılacakHayırlısı olsun canım transferden sonra regl oldun mu, tekrar opu yapılacak mı
valla açıkcası bende yok ve tedaviye yine başlayacağın varsa çok iyi olur istanbulda mısınız siz deElimde gonalf var uygun koşullarda saklandı lazım olursa verebilirim
Ben 2. transferlerimizden umutluyum inşallahşuan negatif sonrası ilk regl olucak olursam başlıycaz evet herşey en baştan yapılacak
inşallah güzel olur hepimiz içinBen 2. transferlerimizden umutluyum inşallah
İlk transferimi haziranda oldum biraz dinlendim histeroskopi oldum derken kasım oldu. Tek embriyo koyulacakHadi güzel pozitif haberlerini alalım canım, ilk transferinle arasında ne kadar süre geçti, kaç embriyo transfer edilecek