-
- Konu Sahibi kalbimbebegim
herşey gönlünüzce olsun inşallahİlk transferimi haziranda oldum biraz dinlendim histeroskopi oldum derken kasım oldu. Tek embriyo koyulacak
Allahım hepimize kolaylıkla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsinİlk transferimi haziranda oldum biraz dinlendim histeroskopi oldum derken kasım oldu. Tek embriyo koyulacak
AminAllahım hepimize kolaylıkla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin
Hepimizin inşallahherşey gönlünüzce olsun inşallah
Evet canım aynı doktorla devam edeceğim. Sonuçta hasta olarak geçmişimi biliyor .diye düşünüyorumAmin inşallah canım peki aynı doktorla mı devam edeceksiniz
Hayırlısı olsun canımEvet canım aynı doktorla devam edeceğim. Sonuçta hasta olarak geçmişimi biliyor .diye düşünüyorum
Benim daha çok var canım sanırım 4 ayı bulurTransfer tarihleriniz belli mi kızlar yazın bekleriz sonuçları beraber
Neden o kadar bekliyosunuz maddi olarak mı yoksa tedaviyle mi alakalı bekleyişinizBenim daha çok var canım sanırım 4 ayı bulur
Anladım canım sen de benim gibisin hakkımızda hayırlısı Rabbim kolaylaştırsınşuan negatif sonrası ilk regl olucak olursam başlıycaz evet herşey en baştan yapılacak
Benim daha geçen Ctesi sonuçlandı ilk transferim, şuan ilk reglimi bekliyorumNeden o kadar bekliyosunuz maddi olarak mı yoksa tedaviyle mi alakalı bekleyişiniz
Ben de aynı doktorumla devam edeceğim merak ettim bu düşüncede tek ben mi varım diye yalnız değilmişimEvet canım aynı doktorla devam edeceğim. Sonuçta hasta olarak geçmişimi biliyor .diye düşünüyorum
Evet İstanbul Kadıköyvalla açıkcası bende yok ve tedaviye yine başlayacağın varsa çok iyi olur istanbulda mısınız siz de
İnşallah canımİnşallah bu sefer pozitifleri alırız
Canım nasıl geçti transferin hayırlısı olsun hadi pozitif hazberlerini almak nasip olsunİlk transferimi haziranda oldum biraz dinlendim histeroskopi oldum derken kasım oldu. Tek embriyo koyulacak
Ayy nasıl düşünüp yazmışsın çok teşekkür ederim güzel geçti inşallah bu defa olurCanım nasıl geçti transferin hayırlısı olsun hadi pozitif hazberlerini almak nasip olsun
İnşallahAyy nasıl düşünüp yazmışsın çok teşekkür ederim güzel geçti inşallah bu defa olur
Benim zaten donmuş embiriyolarım vardı ilk transferimden kalan. 10 yumurta toplanmıştı 7 embiriyom oluştuİnşallahkaç yumurtan toplantı kaç embriyon oluştu bizi güncellersen sevinirim