- 14 Eylül 2021
- 607
- 229
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
MaşallahEvet pozitif şükür 16 ocakta öğrendim sonucumu kan testi ile :)
Canım ben de 29 ocakta transfer oldum. Bende de bugün minik batmalar var azıcık Regal ağrısı gibi oldu geçti. Ama genel olarak belirti yokAmin inşallahhhhh bende 29 ocakta transfer oldum kasıklarımda batmalar ve hafif bir ağrı var sanki reglinin ilk günündeki hafif ağrı gibi normaldir heralde ve karnım hiççç doymuyor ya her dk bişiler yimek istiyorum bunu yaşayan varmı acaba
Bulantı ilacı kullanmıyor musun?bende yarın 3 aylık oluyorum ikiz ve kusmalar beni mahvetti![]()
Ilk haftalarda yogun kanama pıhtılı yasadınızmı acaba suan yasıyorumda ben bole olupda hamılelıgı devam eden varmı coft kese var bendedebende yarın 3 aylık oluyorum ikiz ve kusmalar beni mahvetti![]()
Merhaba sonucunuz ne acaba benim çok şükür pozitifCanım ben de 29 ocakta transfer oldum. Bende de bugün minik batmalar var azıcık Regal ağrısı gibi oldu geçti. Ama genel olarak belirti yok
Batmalar progestan iğneden oluyorAmin inşallahhhhh bende 29 ocakta transfer oldum kasıklarımda batmalar ve hafif bir ağrı var sanki reglinin ilk günündeki hafif ağrı gibi normaldir heralde ve karnım hiççç doymuyor ya her dk bişiler yimek istiyorum bunu yaşayan varmı acaba
Hayırlı olsun çok sevindimMerhaba sonucunuz ne acaba benim çok şükür pozitif![]()
Ohhh maşallah sizede hayırlı olsun sağlıkla güzellikle kucağınıza alın inşallahHayırlı olsun çok sevindimbenim de pozitif
Belirtileriniz nelerdi benim 9.gunum hicbirsey yokEvet pozitif şükür 16 ocakta öğrendim sonucumu kan testi ile :)
Belirtileriniz nelerdi benim 9.gunum hicbirsey yokMerhaba sonucunuz ne acaba benim çok şükür pozitif![]()
İnşallah pozitif görürsünüz ilk dört gün mide bulantısı kasıklarda çok az ağrı bel ağrısı hafif yaşadım 4.günden sonra hiç belirtim yoktu sadece çok sık lavobaya çıkıyordum Rabbim isteyenlerin kuçağını boş koymasın güzellik le sağlıkla kolaylıkla versin inşaBelirtileriniz nelerdi benim 9.gunum hicbirsey yok
Oh maşallah gözünüz aydın rabbim sağlıkla kolaylıkla güzeli hayırlı kılsın kucağımıza alalım inşallahHayırlı olsun çok sevindimbenim de pozitif
Amin canım benimOh maşallah gözünüz aydın rabbim sağlıkla kolaylıkla güzeli hayırlı kılsın kucağımıza alalım inşallah![]()
Benden size tavsiye hiç belirti aramayın. Çünkü negatif transferim ile belirtilerim aynıydı.Belirtileriniz nelerdi benim 9.gunum hicbirsey yok
Merhaba siz test yaptınız mıBelirtileriniz nelerdi benim 9.gunum hicbirsey yok
Merhaba siz test yaptınız mı