• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek hamile olanlar

Amin inşallahhhhh bende 29 ocakta transfer oldum kasıklarımda batmalar ve hafif bir ağrı var sanki reglinin ilk günündeki hafif ağrı gibi normaldir heralde ve karnım hiççç doymuyor ya her dk bişiler yimek istiyorum bunu yaşayan varmı acaba
Canım ben de 29 ocakta transfer oldum. Bende de bugün minik batmalar var azıcık Regal ağrısı gibi oldu geçti. Ama genel olarak belirti yok

Amin inşallahhhhh bende 29 ocakta transfer oldum kasıklarımda batmalar ve hafif bir ağrı var sanki reglinin ilk günündeki hafif ağrı gibi normaldir heralde ve karnım hiççç doymuyor ya her dk bişiler yimek istiyorum bunu yaşayan varmı acaba
Batmalar progestan iğneden oluyor

Transferden sonra 12. Gün sonucun 206 2 gün sonra tekrar verdim 517 çıktı sizce artık iyimi kalp atışını duyamam diye çok korkuyorum (daha ônce keseyi bile gôremedim )

Belirtileriniz nelerdi benim 9.gunum hicbirsey yok
İnşallah pozitif görürsünüz ilk dört gün mide bulantısı kasıklarda çok az ağrı bel ağrısı hafif yaşadım 4.günden sonra hiç belirtim yoktu sadece çok sık lavobaya çıkıyordum Rabbim isteyenlerin kuçağını boş koymasın güzellik le sağlıkla kolaylıkla versin inşa🤲🤲

Belirtileriniz nelerdi benim 9.gunum hicbirsey yok
Benden size tavsiye hiç belirti aramayın. Çünkü negatif transferim ile belirtilerim aynıydı.
Tamamen adet sancıları vs birde ilaç etkileri. Hafta öğrendiğinizde küçük olduğu için belirtileri henüz başlamamış oluyor.
Mesela bende yerleşme kanaması olmadı kimiisnde oluyormuş. O yüzden bende bu yok şu yok deyip kendini asla üzme :) umarım pozitiftir bize de sonucu yaz:)

Back
X