2. Tüp Bebek Denemesine Hazırlananlar

Merhaba arkadaşlar,
2. transferime hazırlanmaya başlayacağım siz de aynı süreçte misiniz,
Ya da yaşadıysanız tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz,
Hepimiz için hayırlısı olsun pozitif sonuçlarda buluşalım .

Merhaba benimde 5. Transferim olacak ilk 2si tuttu birini 8 haftalık diğerini 19. Hafta kaybettim diğer transferlerim tutmadı hepsi taze transferdi yeniden başlayacağım dondurulmuş var bakalım hakkımızda hayırlısı oldun doktor hemen başlayabiliriz hazır hissedersen dedi ben. 2 adet geçirmeyi düşündüm sizin nasıl birse dondurulmuş transferde nasıl oluyor süreç

Genelde 2 adet geçirip transfer ediyorlar dondurulmuşlarda, benim 2 embriyom oluşmuştu başka embriyom yok herşeye yeniden başlayacağım hayırlısı

Ben de çok kararsızım. 5. Gün iki embriyo transferim negatif sonuçlandı. Kalan embriyolarım 6. Gün 2 adet. Acaba diyorum sıfırdan mı başlasam yoksa 6. Gün embriyoları transfer mi etsem. Yardımcı olun bana akıl verin kızlar :KK43:

Ben de çok kararsızım. 5. Gün iki embriyo transferim negatif sonuçlandı. Kalan embriyolarım 6. Gün 2 adet. Acaba diyorum sıfırdan mı başlasam yoksa 6. Gün embriyoları transfer mi etsem. Yardımcı olun bana akıl verin kızlar :KK43:
Maşallah bence 6. gün 2 adet transfer etmelisin keşke ilk onlardan başlasaydın.

Maşallah bence 6. gün 2 adet transfer etmelisin keşke ilk onlardan başlasaydın.
Doktor önceliği 5 e verdi daha iyi diye valla kafam çok karışık transfer ücreti 40 bin en baştan başlamak 80 bin acaba diyorum tekrar opu olsa daha kaliteli embriyolar oluşsa ne biliyim kafam çok karışık Allah yardımcımız olsun hepimizin :s

Doktor önceliği 5 e verdi daha iyi diye valla kafam çok karışık transfer ücreti 40 bin en baştan başlamak 80 bin acaba diyorum tekrar opu olsa daha kaliteli embriyolar oluşsa ne biliyim kafam çok karışık Allah yardımcımız olsun hepimizin :s
Canım kalitesi önemli tabi ama anneyle uyumu çok daha önemli demişti doktorum

X