- 27 Ekim 2024
- 55
- 89
- 34
- Konu Sahibi kalbimbebegim
2. Tüp Bebek Denemesine Hazırlananlar Haydi Bismillah Diyelim Birlikte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah bu sefer pozitifleri alırızGenelde 2 adet geçirip transfer ediyorlar dondurulmuşlarda, benim 2 embriyom oluşmuştu başka embriyom yok herşeye yeniden başlayacağım hayırlısı
İnşallah canımİnşallah bu sefer pozitifleri alırız
Maşallah bence 6. gün 2 adet transfer etmelisin keşke ilk onlardan başlasaydın.Ben de çok kararsızım. 5. Gün iki embriyo transferim negatif sonuçlandı. Kalan embriyolarım 6. Gün 2 adet. Acaba diyorum sıfırdan mı başlasam yoksa 6. Gün embriyoları transfer mi etsem. Yardımcı olun bana akıl verin kızlar
Doktor önceliği 5 e verdi daha iyi diye valla kafam çok karışık transfer ücreti 40 bin en baştan başlamak 80 bin acaba diyorum tekrar opu olsa daha kaliteli embriyolar oluşsa ne biliyim kafam çok karışık Allah yardımcımız olsun hepimizin :sMaşallah bence 6. gün 2 adet transfer etmelisin keşke ilk onlardan başlasaydın.
Canım kalitesi önemli tabi ama anneyle uyumu çok daha önemli demişti doktorumDoktor önceliği 5 e verdi daha iyi diye valla kafam çok karışık transfer ücreti 40 bin en baştan başlamak 80 bin acaba diyorum tekrar opu olsa daha kaliteli embriyolar oluşsa ne biliyim kafam çok karışık Allah yardımcımız olsun hepimizin :s