• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2. Tüp bebek denemesi

Denizhifam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2016
398
136
103
31
Merhaba arkadaşlar sürecimi paylaşmak istedim.
İkinci tüp bebek deneyimim olacak ilk denememde ikizlerime hamile kalmıştım ve 22. Haftada doğum yapmak durumunda kalmıştım.
Şimdi tekrar başladım. Yumurta sayım çok azdı. Prp ve egzozom oldum. 5 yumurtam varken 11 e çıktı. 8 yumurta toplandı. 7 si embriyo oldu ve 5 tanesi 24. Saati atlattı. Büyük ihtimalle havuzlamaya gideriz. Embriyoların genetiğe gitmesini istediğimiz için en az 4 yumurta göndermemiz gerekiyor. Şuan embriyologlardan tlf bekliyoruz iki günde bir salı günü arayıp 3. Güne ulaşan embriyoları bildirecekler. Sizin az yumurta ile güzel hikayeleriniz varsa paylaşın lütfen bu güzel hikayeler kendi hikayemizin sonu ne olursa olsun yüreğimize ferahlık veriyor

Kusura bakmazsanız neden doğum yapmak zorunda kaldınız 22. Haftada ne sorun oldu
Aniden açılmam oldu, serklaj oldum acilen. Fakat crp arttı hamile olduğum için belli türev antiniyotik kullanamadım, penisilin alerjim olduğu içinde o türevi kullanmaadım o yüzden cep düşmedi. Kızım doğumdan 3 dk sonra oğlum 12 gün sonra vefat etti

Aniden açılmam oldu, serklaj oldum acilen. Fakat crp arttı hamile olduğum için belli türev antiniyotik kullanamadım, penisilin alerjim olduğu içinde o türevi kullanmaadım o yüzden cep düşmedi. Kızım doğumdan 3 dk sonra oğlum 12 gün sonra vefat etti
Rabbim yardımcın olsun ne diyeceğimi bilemedim gerçekten . Allah hiç birmizimizin kucağını boş bırakmasın🤲🏻

Back