2 tane 5. Gün embriyosu transferi

siyahkedii22

Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2021
84
68
32
Merhaba, kan değerlerime göre kısmetse 2 haftaya 2 tane 5. Gün embriyosu transferi yapılacak. İçinizde 2 tane 5. Gün embriyo transferi yapılıp tek veya ikiz tutan var mıdır😻

Ne güzel 🙏🏻 🧿Tüplerim tıkalı benim 2 aydıe doğjm kontrol hapı kullandım bu ay bir de baskılama iğnesi yaptılar umarım kan değerlerim güzel çıkar transfer yapılır. İnşallah benim de tutar

Polikistik over var bende, adetlerim düzensiz. Eşimde de sperm hızı düşüktü. Rabbim gönlünüze göre versin.

Tüpler tıkalı iken transfer yapılmıyor diye biliyorum ama.
Yok tüplerde sıvı birikmesi var ise yapmıyorlar. Sıvılar embriyonun tutunmasını engelliyormuş. Tüp bebek tüpleri tıkalı olanlar için zaten. Bana yapıldı ne güzel hamile kalmıştım fakat kan pıhtılaşması yüzünden sonlandı maalesef :KK43:

Yok tüplerde sıvı birikmesi var ise yapmıyorlar. Sıvılar embriyonun tutunmasını engelliyormuş. Tüp bebek tüpleri tıkalı olanlar için zaten. Bana yapıldı ne güzel hamile kalmıştım fakat kan pıhtılaşması yüzünden sonlandı maalesef :KK43:
Umarım bu sefer güzel sonuçlar alırsınız. 2 tüpünüz de mi alındı, ameliyattan sonra hastanede yattınız mı ne kadar sürede iyileştiniz? alındıktan hemen sonra transfer yapılıyor mu?

Umarım bu sefer güzel sonuçlar alırsınız. 2 tüpünüz de mi alındı, ameliyattan sonra hastanede yattınız mı ne kadar sürede iyileştiniz? alındıktan hemen sonra transfer yapılıyor mu?
Sağolun umarım sizin de öyle olur🙏🏻 Yok benim alınma olmadı hiç sadece tıkanıklık var. Sıvı birikenlerin, tüplerinde hasar olanlaeım vs sürekli dış gebelik geçirenlerinkini alınıyor diye biliyorum.

X