- 13 Nisan 2007
- 15.555
- 36.072
- 1.123
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kıs sinir oldum sanaa lmaz: as daha sıksan benim kadar vericekmişsin pastaları hüplet dedim sana ne vardı yanee hüpletseydinn :dilcikar:slm kizlarr herkeze gunaydin
ben hala uyuyorum o ayri birsey anam bu cocuklar gecenin bir yarisi uyudu sabahinn koru kalktilarr delirdim yahu yorgunlugumu hala atamadimm inanin
neyse dun ogleden sonra temizlik yaptim kizlar oyuzden gelemedim aksamda normalde yatacaktim ohh ne guzel komsum zorla kinaya gorturdu beniii kiramadimda geldim dolabimi dokmustum gunduzz onunla ugrastim genin bir yarisii
bu arada hepinizi tebrik ediyorumm takim olarakkk bu hafta birinciyiz cokk sukur diyelimm bu bizim icin super bir morel oldu tam gaz ileriii
yanliz su tabloda ben hala agliyom ya nasil edecem bilmiyom minnosumla benim kaderim aglamak sanirimm
akrepp ne o kiz toblodakii simill hihh ya sen verinde ben verememmi kiloo hahayttt catladin sen ben biliyomm
hepinizi opuyorumm kizlar camasirlarim var onlari serimde gelimm
ayyyy ne güzel yapmışsın canım benim..ne güzel fikir bende mi çıksam çarşıya acaba..Merhaba kızlar.nasıl geçiyor haftasonu?
ben çarsıya cıktım az önce.zayıflmamı kutlamak adına kendime yeni ciciler aldım.moraim düzeldi baya
merhaba arkadaslar bugun gyazamadim buraya, sabah erkenden yusufa kahvaktisini yedirip alisverise ciktik. eve geldigimizde de evdeki birsuru isimden bayilarini yaptim. birazdan da ins. yuzme kursuna kayit olmaya gidicem. ins. guzel bir yerdir
yediklerime gelince kahvalti ici ceyrek ekmek arasi peynir domates ve salatalik yedim
ogle icin de biskuvi
yazdiklarimin hepsi silindi
akrepcim paylasimlöarin icin saol sayende biz de guzel bir iki sey okumus oluyoruz
buralara soguk da kapali havuza yuzme ogrenmeye gidicem ins.
aksam ya da yarin yazarim ne oldugunu belki beyenmem belki de esim bizi almaya gelirken gecikir. cunku herzaman gecikir o
bari bugun gecikmese de zaten kurs gecen hafta basladi bu hafta da kacirirsam oteki hafta kayit olmanin hicbir anlami kalmaz