Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

tamam ne içicem cıs olmayan kahve olarak

Turk kahvesi sever misin bilmiyorum ama sekersiz günde iki adet icebilirsin, hem kalp sağlığı icin de cok iyi demişti devamli gittigum endokrin doktoru, nescafenin icinde 20 kadar zararli madde var okuyunca cok şaşırmıştım, en sagliklisi ya filtre ya da türk kahvesi , içine süt de ekleyebilirsin ama süt ürünleri yerken porsiyon düşmen gerekecek ekledigin kadar.

Hemen unutmadan paylaşayım menümü sizi bıktıracağım birazcik.

Sabah, 1 haslanmis yumurta , yarim dilim siyez ekmeği, 5 adet kırma zeytin, 1 bardaak su, ince bir dilim peynir

Öğlen, bir adet tavuk butu ( yağsız izgara) , 3 kaşık pilav, yesil salata

Aksam: iki kasik bamya limonlu, 3 kasik zeytinyağlı fasulye, iki kasik yoğurt

Bugün iki adet mandalina yedim , 10 tane fındık, 10 tane dut kurusu yedim 2 litre su içtim, 15 bardak çay içtim, 1 yesil cay, 1 ıhlamur, 2 şekersiz türk kahvesi içtim

Yalniz suan daha alistirma yapıyorum yeni diet listemi henüz aldim, bu akşam yürüyüşe çıkıyoruz bakalim pazartesiye kadar alistirma insallah

Ben de bugün 69.2 kiloya düşmüşüm. Pazartesi 70.5 le başladım. Şeker orucumun 4. günündeyim
Harikasın canım
İYİKİ DOĞDUN 14 KASIM BENIM DOĞUM GUNUM
DOĞUM GUNUN KUTLU OLSUNNNN
Ooo bi akrep daha gelmişş
Nice senelere kaptanim iyi dogmussun :KK37:
Teşekkürler canım

Merhaba;
Benim kilo hikayem doğumda başladı doğumdan sonra 105 kiloyu gördüm , geçen dönem yine guruplarla zayıflaya zayıflaya bu kiloya kadar indim, ancak kayınvalidem hastalandı uzun bi süre hastanede yattı sonra vefat etti, o dönem haliyle gruba giremedim, diyete devam ettim ancak kendi çabamla 81-82-83 ye kadar indim, bu bantlarda değişio kilom, benim kilo problemimin ana sebebi tiroid kanseri, daha önce tedavi gördüm ama atlattım çok şükür, ancak tiroidim olmadığı için metabolizmam çok yavaş, biraz sıkı bir diyet yapmam gerekiyodu, şimdi son kilolarımı da ikinci hamleyle vermek istiyorum ve hedefim 62 , bu kiloya kadar inene kadar durmak yok Allahın izniyle kızlar...
Beni de dürtün sıkıştırın, bir bebeğim var geceleri uyumayan , yoğun bi iş hayatım var, birde tembel kocam var:) oyüzden evde bitmeyen bi tempom var, çok az uyuyabiliyorum, spor hiç yapamadım , yürüyüş haftada bi kez, inşallah yürürsem ancak gece 12 den sonra yürüyebilirim,bana da tavsiyelerde bulunun kızlar çok ihtiyacım var..güzel bir gününüz olsun.sevgiler
Hoşgeldin tekrar canım. Kesinlikle doğru yerdesin

Canım su ve kitap kilo vermemizde önemli bir etken. Su yağları yok etmek için olmazsa olmaz. Kitap da ruhumuzdaki beynimizdeki gereksiz boşluğu doldurmak ve bizi sadece yeme odaklı bir düzenden kurtarmak için olmazsa olmaz.
Kitap her çeşit olabilir.
Kelimeler için de kusura bakmayız canım. İnsanız sonuçta. Herşey bizim için.

Merhaba, ilk diyet gündümde stress üstüne stress bugün. Anca bu saate girebildim foruma kusura bakmayin.

Bugünkü menüm:
Kahvalti saat 9: Yumurta salatalik tomates
Ara ögün: yok
Öylen yemegi: Firinda tavuk ve salata
Ara ögün: saat 15: bir adet elma
Aksam yemegi saat 18: Firinda patates ve yogurt
Ara ögün: elma

Spor: zamanim olmadi ama baya yol yürüdüm bugün 10232 adim atmisim
Cay: 1 cupa yesil cay
Su: 1,5 litre su ile aram iyi degil ama daha fazla icmek icin ugrasiyorum
Kitap: yag ve mantik bir diyetisyenin düsünceleri

Sevgiler :KK24: