Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O yelek bitice ve o kilolar gidicekHayırlı geceler kızlar :) bende geldim örgümle ayıptır söylemesi tam 2 senedir elimde sürünen bir yelek var da iyi de ben bunu niye anlattım onu da bilmiyorum her neyse senenin son 2 ayına girmiş bulunuyoruz inş bu sene bitmeden hayal ettiğimiz, olmasını istediğimiz, yarım kalanları tamamladıgımız(örneğin benim yelek gibi ) kendimizi geliştirdiğimiz, yetştirdiğimiz günler geçiririz:) Rabbim hepimize Hatalarımızdan ders almayı ve bir daha aynı yanlışlara düşmemeyi nasip etsin. İşin özü dön bakalım kürkçü dükkanına Zereno
Bu kadar karbonhidrat a spor yokmu yani.Bugünkü menüm
Sabah
Bir dilim börek, çay, yarım çikolata
Öğle
Bir dilim börek
Aksam
Yarım tabak etli patates, salata, 2 kaşık pilav
Spor malesef yok
Su:1.5
Kitap: serenad
Acıkırsın tabi. Kahvaltın hiç doyurucu değil ve üstüne bir de cevizli sucuk kan şekerini yükseltmiş. Acıkman normal.Dünkü menüm
Sabah: 2 dilim salçalı tb biraz peynir zeytin ve ceyrek simit
Ara: 2 lokma cevizli sucuk
Öğlen: yarım ekmekten karışık tost
Ara: 2 diyet bisküvi sade kahve
Akşam: 1 kase yoğurt çorbası
Ara: yeşilçay
Spor: 10 saat ders sonrası pilates ve 15 dk bisiklet
Kızlar okulda inanılmaz acıktım tostu yedim ama akşam telafi etmeye çalıştım
İnş kaptanım inş bugün annemler şakayla karışık çok kilo aldığımı söylediler güldüm ettim ama zoruma da gitti ya nerden ben bu kadar kilo aldımO yelek bitice ve o kilolar gidicek
Harika ya maşallah listedeki arkadaşların Azminden bana da bulaşsın inşBaşarılı olan 3 takımdan biri biziz
Ne okuyorsun canım merak ettim :)Geldim canım burdayım
Bu aralar biraz yoğunum, yazılanları okuyorum ama yazacak vakit bulamıyorum. Bir de okudugum kitap cok akici bos zamanlarimi ona ayırıyorum fırsat bulabilirsem
Yaa böyle az yiyip bırakanlara o kadar özeniyorum ki bende tepsinin dibini görmeden bırakamıyorumBugünkü menüm
Sabah
Öğle
Bir dilim börek
Aksam
Spor malesef yok
Kolay gelsin canım Karabugday güzel bişey bende seviyorum :)1 haftalik karabuugday diyeti yapmak istiyorum hadi hayirlisi
Bende taze zencefil aldım senin tarife benzer bişeyler yapıcam :)Günaydinlarr ben bugun yarin icin ödem suyu yaptm sizde ne var ne yok bakalim kizlar
Akşamın çok güzel çok hafif olmuş gündüz de çok fazla ayakta olduğunu biliyorum o yüzden beğendim canım :)Dünkü menüm
Sabah: 2 dilim salçalı tb biraz peynir zeytin ve ceyrek simit
Ara: 2 lokma cevizli sucuk
Öğlen: yarım ekmekten karışık tost
Ara: 2 diyet bisküvi sade kahve
Akşam: 1 kase yoğurt çorbası
Ara: yeşilçay
Spor: 10 saat ders sonrası pilates ve 15 dk bisiklet
Kızlar okulda inanılmaz acıktım tostu yedim ama akşam telafi etmeye çalıştım
kaç gün bu şekilde besleniyorsun canım?Dünkü menüm
Sabah 1 bardak limonlu su
Kahvalti . Karabugday + yogurt
Ara elma
Oglen karabugday+ salata
Ara nar
Aksam karabugday+ yogurt
Su 2 .5 litre
Yesil cay 2
Spot 1 saat yuruyus
spor çok iyi fakat cekirdek cok değildir umarımdün sabah (08:00)
akşam (18:00)
- 2 yumurtadan kekikli omlet
- 2 dilim Tulum peyniri
- domates biber havuç salatalık turp
- bol yeşillik (dereotu, nane, maydanoz, roka, tere)
- 5 6 zeytin
- ton balıklı salata
- çekirdek
su:2 lt
Spor: Yoga + 2 saat yürüyüş
böreği yaktıysak gayet güzel :)sabah (07:00)
akşam (16:00) kalan yemekleri tüketeyim dedim
- 2 yumurtadan biberli soğanlı omlet
- 1 dilimTulum peyniri
- domates biber havuç salatalık turp
- bol yeşillik (dereotu, nane, maydanoz, roka, tere)
- 5 6 zeytin
- kıymalı ıspanak yemeği
- yoğurt
- soğan
- 2 dilim peynirli börek
su:2 lt
Spor: Yoga
baya hafif geçmiş günMenü
Sabah 800ml lımonlu su
Kahvaltı yarım tabak karnabahar yarım tabak haşlanmış tavuk 1kasık yogurt 2çeri domates 1 salatalık
Gece yogurt kürü
Su 2.4ltr
Ara 1 bardak filtre kahve 1 bardak yeşil çay
Spor
100dakka eliptik bisiklet
3saat yürüyüş biraz tempolu biraz yavaş
cok iyiBu günkü menüm
Sabah limonlu su
Kahvalti karabugday+ yogurt+ salata
Ara elma
Oglen karabugday yogurt
Aksam karabugday
Su 2.5 litre
Yesil cay 2
Spor 2 saat yuruyus
karbonhidrat biraz fazla sankiBugünkü menüm
Sabah
Öğle
Bir dilim börek
Aksam
Spor malesef yok
çok aminHayırlı geceler kızlar :) bende geldim örgümle ayıptır söylemesi tam 2 senedir elimde sürünen bir yelek var da iyi de ben bunu niye anlattım onu da bilmiyorum her neyse senenin son 2 ayına girmiş bulunuyoruz inş bu sene bitmeden hayal ettiğimiz, olmasını istediğimiz, yarım kalanları tamamladıgımız(örneğin benim yelek gibi ) kendimizi geliştirdiğimiz, yetştirdiğimiz günler geçiririz:) Rabbim hepimize Hatalarımızdan ders almayı ve bir daha aynı yanlışlara düşmemeyi nasip etsin. İşin özü dön bakalım kürkçü dükkanına Zereno
gecenki tarifi veren sen miydin canım? ben de yapmıştımGünaydinlarr ben bugun yarin icin ödem suyu yaptm sizde ne var ne yok bakalim kizlar
kaptanım aslında baya doymustum, cevızli sucuk evet o daha cok acıktırdı, cok efor verıyorum derslerım de yogun baya bu yılAcıkırsın tabi. Kahvaltın hiç doyurucu değil ve üstüne bir de cevizli sucuk kan şekerini yükseltmiş. Acıkman normal.
üzülme vereceksin kendını böyle kosullandır nıyetine girelim inşİnş kaptanım inş bugün annemler şakayla karışık çok kilo aldığımı söylediler güldüm ettim ama zoruma da gitti ya nerden ben bu kadar kilo aldım
Serenad i okuyorum canım livanelinin tavsiye ederimNe okuyorsun canım merak ettim :)
Yaa böyle az yiyip bırakanlara o kadar özeniyorum ki bende tepsinin dibini görmeden bırakamıyorum
Kolay gelsin canım Karabugday güzel bişey bende seviyorum :)
Bende taze zencefil aldım senin tarife benzer bişeyler yapıcam :)
Akşamın çok güzel çok hafif olmuş gündüz de çok fazla ayakta olduğunu biliyorum o yüzden beğendim canım :)
Afiyet olsun canım az çeşit güzel olmuş leblebi çok ağız oyalıyor iyi yapmışsınmenum
sabah: 12 de yedim kahvaltı öğlen beraber oldu boş günüm olduğu için uyuyorum yorgunluktan
3 dilim tb, yeşillikli salata, 1 kk süzme peynir 4 zeytin az reçel ve çay
ara: sade kahve soda- çay
akşam: 6:00 fırında pişmiş etli pilav, 2 kepçe kadar yedim
ara: 2 br yeşilçay, 1 avuç leblebi
spor: 50 ip atladım yarın okul yoğun dıye gitmedim spora evde de canım istemedi
Harikasın canımhayır dediklerim: arkadaşımın tatlı yiyelim demesi ve evde annemin yaptıgı sütlü kadayıf tatlısı
Özellikle bugün epey niyetine girdim ama sonu gelmedi inş yarın başarabilirim saol canım desteğin içinüzülme vereceksin kendını böyle kosullandır nıyetine girelim inş
Sen övünce merak ettim aklımda kalsın :)Serenad i okuyorum canım livanelinin tavsiye ederim
Gayet iyisin canım afiyet olsunBugünkü menüm
Sabah: 1 dilim börek, bir avuc kuruyemiş, çay
Ara: kahve
Akşam: 3 tane köfte, iki dilim ekmek, ayran, salata, iki kaşık pilav
Ara: Türk kahvesi, iki lokumlu
Su: 1.5 lt
Spor: yarım saat egzersiz
Canım telefona indirilen hatırlatıcılar bi dene istersen belirli aralıklarla hatırlatıyor unutmazsam bende hatırlatırım ama kelin ilacı olsa :/:/:/Bu aralar yine su içmeyi unuttuğumu fark ettim , kizlar burdan arada su icmeyi hatirlatsin biri hayrina
Menüsünün altında yazıyo kitap canım. Serenad.Ne okuyorsun canım merak ettim :)
Yaa böyle az yiyip bırakanlara o kadar özeniyorum ki bende tepsinin dibini görmeden bırakamıyorum
Kolay gelsin canım Karabugday güzel bişey bende seviyorum :)
Bende taze zencefil aldım senin tarife benzer bişeyler yapıcam :)
Akşamın çok güzel çok hafif olmuş gündüz de çok fazla ayakta olduğunu biliyorum o yüzden beğendim canım :)