afiyet olsun o zman canım ben sevemedim gitti şu nescafeyicanımcım ben nesafeyi şekersiz içerim yani 3 bir arada değil 2 si bir arada....halı tüccarını bende yaptım 1500 parça bitti bile çerçeveletmedim henüz.... şimdi mutfak için yapıyorum işte 3000 parça birda mahşerin dört atlısını altım o çok hoşuma gitti yaaa 1500 parça ona başlamadım ama ...evet çerçevesi felan baya pahalı oluyor ama o zevke değer son parçayı koyduğumda yaşadığım o mutluluk ....
doracım şu an kaç kilosun????
ya çizelge yapında bileyim kim kaç kilo... ben kesin kilomu belirleyince yapacağım...
samanyolu ba yine yoksun ortada olmaz amaaa bir mesaj yazmakla olmuyor
samnyolum ortada yok sonr kzııyor benim yoklugumu farketmediniz diye kaydirigubbakcemile3
canım valla haklısın kızmakla,ama inan daha fazla giremiyorum.Bu aralar çok yoğunum,evde herşey bana bakıyor...Kilo da veremedim yine hormon ilacıma başladım...Motivasyonum gerçekten bozuk...Ben seni de zor durumda bırakmak istemem,ama yapabileceğim bu kadar...Günde 1 kez giriyorum,kimse olmayınca da yazıp çıkıyorum....en iyisi ayrılmak galiba bu durumda..... Herşey için teşekkür ederim....
yemek hazırlamaya gidiyorum oğluşlara
cok ta başım agrıyor gelmezsem kuusra kalmayın
juju sen bildirimi yapıyorsun degilmi 74 le geccez seni
bu arada ara öğün olarak 3 yulaflımı yiyorum şimdi..... bol da su içiyorum tabee
çok geçmiş olsun kızlar ... baş ağrısını hiç sevmem arada tutar ama tüm günümün içine eder...
ben snaa ayrıl tkımdan demedim ki mafoldumben
günde bir kez diyosun canım son günlerde iki günde bir kez girmeye başladın farkındamısın
sorumluluklarını anlayabiliyorum hepimizin kendine göre sorumlulukları var elbette allahım kolaylıklar versin orucunu da allah kabul etsin samanyolucum herşey gönlüne göre olsun
ben diyorum ki hiç pc acmıyormsuunuz acıyorsunuzda buraya mı gelmiyorsunuz ama bunu sadece sana sormuyorum canım herkese soruyorum
ayrıca burdan ayrı kalmak motivayon acıısından gerçekten kötü paylaşım olmuyor ki
sen tekrar düşün karar ver
oldumuopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?