- 31 Ağustos 2007
- 1.049
- 3
- 40
silviyaaa xD bu defa ben yakaladmm.
fear faktör müdür nedir onu izliyodm midem bulandı geldim. o kadar iğrenç olunabilirmi yaa. yengeçlern arasndan ağızlaryla manda gözü topladılar. çok kötü oldumm ayy ..
öğğğğğğğ... değil izleke okuyunca bile midme kalktı.naaptın sen şeker gece gece yaaa.. iğğğğğğğğğ
nalansu ve silviş çok çok haklısınız.
ve tşk. ler bilgiler için nalansu. benimkinde sadece lipo lazer kısmı uygulanacak vakumla çekme kısmı yok . varislerim yüzünden. bir şeyi düzeltmeye çalışırken bozduğumuz şeyler olmasın dendi.
ben son derece bilinçsiz ve hazırlıksız gittimki bu benim tarzım değildir . her neyse. bugün gittim. 4 tane kutucuk bağladılar 10 ar dakikadan 4 bölüme bugün göbek bölgemi yaptılar.yani 40 dakika sürdü.yağları parçalıyor ve vücüttan atılmasını sağlıyormuş. sonundada 5 dakikalık bir titreşim aletine bindim. gittiğimde sean öncesi bir ölcüm yapıldı. bitincede tekrar bir ölçüm. incelme var . tabi ben bugün sanbah kalkıp yürüyüşümüde yapmıştım.
ancak oğlumu babası işe götürmüştü dönüşte onu ordan alıp eve gelmemiz mümkün olmadı yolda bir kapris bir kapris. onunda gönlü olsun diye bir alışveriş merkezindeki oyun parkına götürdüm ama eve geldiğimizde yorgunluktan kolumu kaldıracak halim yoktu.
2 lt su içildi.
tabi yediklerimede dikkat etmem gerek.
singingim emekler ziyan olmasın sende maximum dikkat göster beslenme ve spora böylece fazlalıklarında kurtul (laf aramızda 2-2,5 ay sürüreçte zaten maximum dikkatle 2 bedne incelebilirsin ama işte bu bi motivasyon olcak senin için madme başladın bu fırsatı sonuna kadar değerlendir dedim)
herkese iyi geceler... a.s.