Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herkese meraba
kızlar dün adanalı hatunlar olarak buluştuk,fotolarımıza bakmak isterseniz
http://www.kadinlarkulubu.com/bulusma-haberleri-amp-aktiviteler/293409-4-temmuz-adana-bulusmasi-fotograflari.html
megicim baktım canım ..maşallah ne güzel eglenmişşiniz ..adanada en sevdigim yer benimde barajın üstündeki asma köprüdür ..ama anacım senin inanki öyle fazla bir kilon yok ...ha birde ne o öyle yemeklerin fotoları ya canım bi pizza çekkti anlatam.
megicim resimlere baktım çok eğlenmişiniz ne güzel.aynen benmde canım pizza istedi ya.ama sen çok fit görünüyorsun tatlım ya.yani fotodan gördüğüm kadarıyla pekte fazlan yok gibi caney.
herkese meraba
kızlar dün adanalı hatunlar olarak buluştuk,fotolarımıza bakmak isterseniz
http://www.kadinlarkulubu.com/bulusma-haberleri-amp-aktiviteler/293409-4-temmuz-adana-bulusmasi-fotograflari.html
NAlan :) hep sütle yapıyorum ama günde 3 tane türk kahvesi içiyorum ben de.
Silviş, benim hep öyle kağıtlarım var. Porsiyonların yanısıra ben vitaminlerimi, suyumu, bebeğin vitamininni, sporumu filan da yazıyorum ve kutucuk yapıp işaretliyorum. İyice mankafa olduğum için herşeyi unutuyorum yoksa.
Saymayı unutmadıktan sonra, porsiyon işi kaloriden daha kolay. Porsiyonunu biliyorsan herşeyin en light olanını yiyorsun, kalorileri de düşüyor toplamda.
Yediklerim:
Kahvaltı: 3 porsiyon peynir + salatalık domates+çay+ 4 porsiyon ekmek grubu (dışarda bruncha gittik)
akşamüstü:3 porsiyon et türevi +kısır (5 porsiyon ekmek türevi karşılığı) + 1 dev erik + haşlanmış patates(1 porsiyon ekmek karşılığı) + 1 kase dondurma
Halen 2 porsiyon meyvem var. Öğünler şatığı için sanırım geç saatte biraz kuru meyve atıştıracağım kahvemin yanında.
Bugün Leslie Hanım'ı da ihmal etmedim. Kızlar bu sabah tartıldım, sanırım ben haftasonuna bir rekor kıracağım:) gözlerime inanamadım. Leaslie sayesinde biraz ödem attım heralde diyorum. Eğer hepsi yağ ise harika yani. Bir de maşallah bebek acayip emiyor. O da beni zayıflatıyor. Bugün yeni bir spor ayakkabısı da aldım. LEslie için sırf.:) Ayaklarımın şişi halen inmedi, kapalı ayakkabılarım ayağıma sığmıyor.
kızlar merhaba,
silvişim öncelikle anlamadığın kısımla ilgili .ben kilomu bildirdiğimde sen daha kilonu yazmamıştın. sanırım derken seninde kilo vereceğini biliyorum çünkü geçen sefer çılgın gibi spor yapıyordun.ve bu derece istikrarlı değildin . kızlarla toplanınca falan kaçırıyordun.yanılıyormuyum?
nalansu sen çok yaşa ......bunlar yaramazlık yapmış azıcık eğlenmiş,yüzler okurken gülümsemiş,silviş cezalandırırsa singing ablaları onları arkasına alıp koruyacakmış.seninle aynı ortamı paylaşmak isterdim.
ama midyatta değil.
silvişim aniden tatile çıkmamız gerekti.
o yüzden hazırlıklarla uğraşıyorum diye giremedim. gecen yıl tatile çıkacağımızın 1 önceki günü oğluşum kafasını yatağa çarpıp yarmıştı. tatili nasıl yaptık anlamamıştık.tabi kilo alıp dönmem de çabası.
şimdi gene korkarak çıkıyorum her açıdan geçen yıl daha sahiptim irademe.
13 temmuzda dönüyoruz. beni izinli sayabilirseniz sevinirim. girmeye çalışırım en azından kilo bildirim günü ama bazen çok zor olabiliyor. önceden haber veriyim dedim.
sabah kalktım yürüyüşümü ve sporumu yaptım.
oğlanları berbere götürdüm saçlarını kestirdim..şimdide bir şey unutup unutmadığıma bakmak istiyorum.
kolay gelsin nalansu.tüm kızlar silviş enfurtu megi moon meyram yaneka lily cihannara leah ve unuttuğum varsa
çok tşk ederim.nalansu. inşallah.
bu sefer sorunsuz bir tatil olur inşallah.ben biraz teknoloji özürlüyüm. geçen yıl gittiğim otelde bir alet vardı harika birşeydi karın kasları için diye yazmıştım.silvişi de baya merak ettirmiştim. sonunda onun fotoğrafını eşimin pc sinde bulmuştum. ben çekerim fotoları da eşim kendisininkine yüklüyor.sonra onunkinden benimkine birtürlü gecemiyor fotolar daha onunkinden yüklemeyi ve sonra burda yüklemeyi bilmiyorum. ama geçenlerde silviş çok güzel anlatmıştı.bu sefer başarırım umarım.
merhablar kızllar.bugün yine pazar ve ben yemek olayını braz abarttım e herife bişey yap oğlana başka bişey yap,kardeşim biraz huylu ona ayrı bişey yap.e bende mide maşaallah yol geçen hanı gibi hepsinden yedim inanın.
megicim resimlere baktım çok eğlenmişiniz ne güzel.aynen benmde canım pizza istedi ya.ama sen çok fit görünüyorsun tatlım ya.yani fotodan gördüğüm kadarıyla pekte fazlan yok gibi caney.
porsiyon yazmak gerçekten mantıklı.e bide bunuda deneyeyim ben.ha bu arada nalansu cdmi hemen hazır et.valla kaç gün sonra tatile gitçen ben öle kalacam.singing abla iyi tatiller diliyorum.sağ salim git de gel.
günaydın hatunlar, ne güzel attile çıkıyormuşsun singingciğim yaa inşallah mutlu ve huzurlu bir tatil geçirirsin.megilara resimlerinize baktım hepiniz birbirinden tatlı bayanlara benziyorsunuz ve nalancığıma katılıyorum gayet kilon yerinde gözüküyor ve çok zarif bir bayansın.bizde bu ay içerisinde samsunlu hatunlar olarak birkez daha buluşacağız bir aksilik olmazsa.bana gelince,dün klasik kahvaltımı yaptıktan sonra arkadaşlarımla teleferikle samsunun muhteşem manzarasına ve doğasına sahip amisos tepesine çıktık.orda bolbol güneşlenip yürüyüş yaptım, iki top light dondurma yedim ama öğle yemeği yemedim.6 gibi amisosdan indikden sonra bir porsiyon tavuk izgara yiyerek günü tamamladım.bu arada nerdeyse 4 lt den fazla su tükettim.amisosun resimlerinide çektim vakit bulursam eklerim. herkese kolaylıklar dilerim
silviş 24 saat neyi geri sayıyosun?
Not: Tabloda yer alan notlar takım mevcudunun % kaçının sınıfı geçtiğini göstermektedir.
8. Takım analiz istememiştir. 3. ve 12. Takımlar zamanında cevap vermedikleri için tablo dışı kalmıştır. 9. Takım yeniden yapılanma sürecindedir.
Not: Tabloda yer alan puanlar yarışmacıların, Haziran ayında yapılan genel analizlerinden aldıkları karne notudur.
Karne notu; kilo-süre ilişkisine göre hesaplanmaktadır. Bu nedenle de eski üye olup, bu listede yer alanlar için alkış! :hooray:
Temmuz 2009 Analiz Programı :
10 Temmuz 2009 / 112. ETAP : 1. / 2. / 4. Takımların analizleri yapılacaktır.
17 Temmuz 2009 / 113. ETAP : 5. / 6. / 7. Takımların analizleri yapılacaktır.
24 Temmuz 2009 / 114. ETAP : 9. / 13. / 14. Takımların analizleri yapılacaktır.
31 Temmuz 2009 / 115. ETAP : Temmuz Ayı Analizlerine genel bakış.