Haklısınız, konuyu açtığımdan beri temas süresini azaltıyorum. tamamen bağımsıza çevireceğim. birden olmuyor tabi evdeki alışkanlığından vazgeçirmek. çok teşekkür ederim.
Bende öğretmeniyle problemi olduğunu sanmıyorum. İlk günden beri hep aynı ses tonuyla konuşan kibar bir kadın. öğrencilerin isteklerini önemseyen birisi. dikkat dağınıklığı süphesi arttı bende de.
bu sözünüz beni etkiledi. annem beni sevmeyecek hissi verdiysem eğer gerçekten büyük hata yapmışımdır. daha dikkatli olmaya çalışayım. uyarınız için teşekkür ederim. aslında amaç proje yetiştirmek değil, sınıf ortamında rutinleşen sınavlarda kendini gösterebilmesini istiyordum.
2.sınıftayken bende sınav olmazdım ama yeni nesilde herşey bizden farklı sanırım. teşekkür ederim cevaıbnız için.
Aslında benim rahatsız hissettiğim yer de ortalamanın altında görünüyor bu şekilde. Yoksa size katılıyorum daha çok küçükler. 7 yaşında hala.
Zaten doktor olsun öğretmen olsun kafasında inanın değiliz. Sevdiği, yaşamını zorlanmadan geçirebileceği bir geleceği olsun benim için yeterli. Çocuğumun geçim sıkıntısı çekmeden, sağlıklı bir hayat yaşadığını görmekten başka bir temennim yok. Sadece başarabildiği şeyi neden yapamadığı konusunda kaldım.
Kolaylık diliyorum. Benim oğlumda ilaç kullanıyor. Kayıp konusunda da aynı, o kadar sinir bozucu bir hal ki bu kayıp eşya durumu anlatamam. Hatta geçenlerde çantasındaki kitabı bulamamış arkadaşı bulmuş. Belki bu dikkat dağınıklığına bir işaretti.
Benimde şüphelerim yorumları okudukça arttı.
Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları bölümünden randevu aldım tekrar. İlaç kullanımı zaten var hiperaktivite için. İlaca başlarken dikkat dağınıklığı çıkmamıştı. Belki tekrar yapılması gereken testler vardır.
Odaklanamıyor bencede..
Bana sorsalar bende istemem sınav olmasını inanın
ama oldukları içinde ortaya çıkan bir sorun var, yapabileceğini biliyorum ve yapamadığı için çok üzülüyorum.
Kitap okuma saatimiz var, odaklanacağı oyunlara bakayım bir de. çok teşekkür ederim.
Yorumlardan da anladığım üzere dikkat dağınıklığı-odaklanama problemi var.
Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları bölümünden randevu aldım tekrar. İlaç kullanımı zaten var hiperaktivite için. İlaca başlarken dikkat dağınıklığı çıkmamıştı. Belki tekrar yapılması gereken testler vardır.
sanırım öyle. bakalım randevu aldım. ne diyecek doktor gidip göreceğim..
asla yüklenmiyorum, sadece sorun nerede onu bulmaya çalışıyorum. öğretmeniyle arkadaşlarıyla yaşadığı bir sorun yok ama sınavda bildiği şeyleri yanlış yaptıran şeyin ne olduğunun derdindeyim aslında. yoksa asla 7 yaşında çocuğu ödevlerin altında baskıda bırakmıyorum.
2.sınıfta 1,2,3,4,5 ve 10 ar ritmik var dediğiniz gibi.
İngilizce dersinde sınav olmadılar. ama seviyor. hatta ilgisini de fazlasıyla çekiyor.
Tarif ettiğiniz benim oğlum sanki,farkları ise sadece benim oğlan sizinkinin 2.sınıf versiyonu. çok teşekkür ederim cevabınız için.
Sosyal imkanları sağlamanız çok güzel olmuş, sevindim kızınız adına. Bende baskıyla ha bire ödev yap kafasında değilim. Kitap okuma saati kesin var sadece o da okuma alışkanlığı kazanması, ifadesinin güçlenmesi gibi konular için önemli görüyorum.
Haklısınız, belkide küçük oldukları için kaygılanıyorlar. 12 soru genelde. İlk önce okuma parçası ve 4 soru ondan. sonra türkçe ve matematik karışık 8 soru genel. özellikle soruların olumsuzluk ekini çok kaçırıyor.
Sessiz bir çocuk değil, sürekli konuşur. Hiperaktivitesi var zaten. ben aslında gözden kaçırdığım bir sorunu olmasından çekindim. randevu aldım bakalım doktor ne diyecek.
Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları bölümünden randevu aldım, bakalım ne diyecek merakla bekliyorum.
okulu çok seviyor, okul kaygısı hiç yaşamadı. ama dikkat dağınıklığı - odaklanamama problemi var sanırım. randevu aldım doktor ne derse bakacağım.
Salı günü haftalık okuduğu kitaptan sınav oluyor. Onu başarıyor aslında. orada sıkıntı çekmiyor. en fazla 12 soruda 2 ya da 3 yanlış. diğer sınavlarda sıkıntı çekiyor. diğer sınavlarda 12 soru genelde. İlk önce okuma parçası ve 4 soru ondan, sonra türkçe ve matematik karışık 8 soru genel. özellikle soruların olumsuzluk ekini çok kaçırıyor. bu sınavlarda 3 4 doğru anca çıkıyor.