• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlköğretim Yorum ve Soruları 2.sınıf anneleri sbs puanlarımızı paylaşalımmı?

(ilk ona giremezseniz sizi döverim)
bu nasıl bir baskıdır anlamadım tabiki çocuk korkar ve sınava girmek istemez bende olsam istemezdim çocuk napsın öğetmeniyle konuşun böyle bir şey olamazz alsanaalsanasmile

geçen haftada benimkinin zambak yayınevinin sınavı yapılmıştı il genelinde bugün sonuçlar gelmiş bizimki il 3 okul 3 sınıf 1. olmuş okul genelinde 2 den 3e düşmüş öğretmen teselli etmiş yine iyi demiş bizimkinin morali çok bozuk sormayınmafoldumben

ayrıca bizim sınıfın ortalaması çok düşük sınıftan sıralamaya giren sadece benim kızım :kedi:buna rağmen yeteri kadar destek göremiyoruz öğretmenden
başarı desteklenmelidir

10 Eylül 2006 günü Mehmet Barlas'ın gazetedeki köşesinde şöyle bir yazı dikkatimi çekti:
"BEKLENTİLERİMİZ...
Geçen yıl Amerikalı bir bilişim uzmanıyla konuşurken,şu gözlemlerini seslendirmişti bana:
-Çocuklar ders notlarını evlerine getirdikleri zaman,anne-babalar hemen zayıf olanlarına takılırlar.Kırık not alınan derslerin takviyesi için öğretmenler tutulur.Oysa önemli olan öğrencinin iyi not aldığı ve başarılı olduğu derslerdir.Aileler,evlatlarının başarılı olduğu derslere de ağırlık verseler,uygarlığa katkıda bulunacak sanatçılar,bilimadamları,sporcular çıkabilir öğrenciler arasından...."
Ne dersiniz?Galiba,"başarı desteklenmeli,başarısızlık değil"diye düşünmeye başladım ben.

Son düzenleme:
(ilk ona giremezseniz sizi döverim)
bu nasıl bir baskıdır anlamadım tabiki çocuk korkar ve sınava girmek istemez bende olsam istemezdim çocuk napsın öğetmeniyle konuşun böyle bir şey olamazz alsanaalsanasmile

değil mi ama CADIARZU
en kısa zamanda öğretmeni ile konuşmayı düşünüyorum.

geçen haftada benimkinin zambak yayınevinin sınavı yapılmıştı il genelinde bugün sonuçlar gelmiş bizimki il 3 okul 3 sınıf 1. olmuş okul genelinde 2 den 3e düşmüş öğretmen teselli etmiş yine iyi demiş bizimkinin morali çok bozuk sormayınmafoldumben

çok çok iyi bence.tebrikler

ayrıca bizim sınıfın ortalaması çok düşük sınıftan sıralamaya giren sadece benim kızım :kedi:buna rağmen yeteri kadar destek göremiyoruz öğretmenden
başarı desteklenmelidir

çok ilginç gerçektende.

merabalar ben daha önce de yazmıştım
benim kızımda helikon yayıncılığın denemesinde sınıfta, okulda ve ilde 1, oldu
uzman dersanesinde il 2, oldu
bu senede özel opkuldan indirim kazandı ama

sınıfta öğretmen konu işletmiş çocuklara nelerden rahatsızlık duyduğunuzu yazın demiş
sınıfın 100de 80seni benim kızımın sürekli 1, olmasından rahatsızlık duyduğunu yazmışlar
kızımda üzülmüş ama öğretmeni teselli etmiş ama nafile
öğretmende sizde çalışın tekrar yapın sizde başarılı olursunuz demiş

sürekli olmıycak şeylerden kızımı öğretmene şikayet ediyorlar
öğretmen çok adaletli uzlaştırmacı bir öğretmen bende gittim öğretmenle konuştum
öğretmende bana çok kozmopolitik bir sınıf herkez onunla rekabet içinde dedi şikayetleri hep sebepsiz yere dedi tamam dedim bende

sizin böyle problemleriniz oluyormu

Küçücük çocuklar nelerle uğraşıyorlar de mi ama?Çok başarılılar ama bir o kadar da zalimce kıskanılıyorlar.Canlarım benim..Asla yalnız bırakmayın meleklerinizi ki başarıları daim olsun..

çocukları şimdiden yarışmayı hedefleyen bir eğitim sstemine karşıyım.benimoğlumda 2.sınıfta.2tane yanlışı var.bununla gururu duyuyorm fakat o stresi şimiden yaşıyor olması beni üzmüyor değil açıkcası.

Back