- 13 Kasım 2007
- 1.592
- 27
- 683
- Konu Sahibi Alonedarkkkk
-
haa ayrıca erzurumu çok severim biz 2 yıl görev icabı ılıcada yaşamıştık.Demekki buranın havasında var bişey:dance:
bencede önce çocuğun istemesi çok önemli nekadar zorlarsan zorla eğer içinde yoksa olmuyor ben bu konudan dolayı şanslıyım diyebilirim benim kızımda çok kitap okuyor okumaya çok meraklı kaydirigubbakcemile5 ben onun dersleriyle çok fazla ilgilenemesemde (küçük oğlum var)kendisi çok bilinçli bu konuda başarılı oldukça dahada azimleniyor eşiminde kızımın başarısındaki katkısını inkar edemem tabi gördüğüm kadarıyla diğer babalardan daha farklı:1hug:
dikkat dağınıklığı çok önemli bir konu canım sakın ihmal etme biz çocuğumuzun başarısını birazda sporla destekliyoruz mesela buz patenine gidiyor hafta sonları onun dafaydası olduğuna inanıyorum buz pateni hem denge hemde dikkat isteyen bir spor eğer imkanın varsa bence çocuğunu spora yönlendirebilirsinvereliniortak
ay kıyamam yaa
cok küçükler daha akılları oyunda oluyor bazen öyle dikkat eksiklikleri
yinede cok aşırı sıkmamamk lazım sonra dersten tam anlamıyla soğuyorlar diye düşünüyorum ben
satranç falan oynamayı öğretebilirsin çocuga canım okulda satranç kursları falan varsa gönderebilirsin (eşim sıcak bakmıyor dediğin için önerdim )
iyi bir spor dalı dikkatini toplamada başarılar dilerim
arkadaşlar sbs 6. 7. ve 8. sınıf sonunda yapılıyor.ben anlamadım 2. sınıfta ne sbs si bu?hazırlık amaçlı deneme sınavı gibi bişey sizinkilere yapılan acaba??
chess ve netertua cım ben cevap vereyim hayır
sbs ler 6. sınıfta başlar 6 7 8. sınıflarda girer cocuklar sbs ye
arkadaşların bahsettikleri okul içi yapılan deneme sınavları sbsye göre kaç puan alıyo falan onu hesplıyorlar yoksa gerçek sbs degil kızlar
benim kızımda 2.sınıfa gidiyor sbs de türkiye 4. oldu karnemiz hepsi 5
tebrikler ,ne güzel :lepi:
kızınızın başarısı için neler yapıyorsunuz?bizimle paylaşırsanız çok sevinirim.
maşallah tebrik ederim kızınızı benim kızımda erzurum 3.sü ama türkiyede kaçıncı bilmiyorum:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?