- 13 Kasım 2007
- 1.592
- 27
- 683
- Konu Sahibi Alonedarkkkk
benim kızım ilköğretim 2.sınıfta geçen hafta sbs sınavı vardı 45 soruydu bizimki hepsini doğru yapmış fakat 3 taneyi yanlış kodlamış sınıf birincisi okul ikincisi oldu sizinkiler nasıl
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seylülcüm benim kızımda 2.sınıfa gidiyor ben çok karşıyım çocukları bu yaşta böyle sınav yaplarınna ama ne fayda sistem bunu gerektiriyor.
Bizim 60 soru vardı 5 yanlışı çıkmış.
biz de sbs yapmadılar.bugün okula gidince öğretmenle konuşayım bakalım ne diyecek.
seviye belirleme sınavının 2.sınıfta yapıldığını bilmiyordum.Benim kız da 2.sınıfta ama öyle birşey gündeme getirilmedi şu ana kadar
maşallah kızınıza benmi yanlış anladım acaba 2.sınıfa giderken 3.sınıf sınavına soktunuz ve 1 yanlış çok başarılı bir çocuk olmalı ....bence mutlaka iyi değerlendirilmeli ayrıca herkez özel okullar için sadece adlarının olduğunu çoğunun boş eğitim verdiğini söylüyorlar ama bilemiycem:kedi: benim kızım devlet okuluna gidiyor öğretmenimiz mükemmel biri benim kızımda çok zeki anca benimkiyle bu öğretmen başedebiliyor...(bilgi konusunda )zemuszemus
öğretmen çok önemli ama benim kızımın ki öğretmeninden kaynaklanmıyordu çünkü sınıflarındakiler hep dökülüyordu bu yüzden okulunu değiştirdim birde öğretmenler başarılı bir çocuktan pirim yapmayı çok iyi biliyorlar ben buna izin vermedim şimdi daha iyiyiz.
melon ve seylül tebrik ederim.bayağı başarılı olmuşlar.
çocuklarınızın başarısı için evde neler yapıyorsnuz.
benim kızım şuanda 3. sınıfa gidiyor. Benim tek önerim çocukları okuturken kesinlikle sırtınızı öğretmene yaslamayın, karakter olarak öğretmen iyi olabilir ama bu yetmiyor azmetmekte gerekli. Ben yardımcı kitaplar aldım herşeyimden feragat ederek kızıma konuları tek tek anlattım.Zaten kitap okumak şart yatmadan önce mutlaka okuyor kendine ait kütüphanesi var.İnanın her çocuk çok akıllıdır sadece çocuğun en kolay öğrenme yöntemini bulmak ve onu uygulamasını yapmak yeterli bence tabi çocuğun istemesi de şart