• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlköğretim Yorum ve Soruları 2.sınıf anneleri sbs puanlarımızı paylaşalımmı?

Alonedarkkkk

Nirvana
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2007
1.592
27
683
benim kızım ilköğretim 2.sınıfta geçen hafta sbs sınavı vardı 45 soruydu bizimki hepsini doğru yapmış fakat 3 taneyi yanlış kodlamış sınıf birincisi okul ikincisi oldu sizinkiler nasıl

Seylülcüm benim kızımda 2.sınıfa gidiyor ben çok karşıyım çocukları bu yaşta böyle sınav yaplarınna ama ne fayda sistem bunu gerektiriyor.
Bizim 60 soru vardı 5 yanlışı çıkmış.

Seylülcüm benim kızımda 2.sınıfa gidiyor ben çok karşıyım çocukları bu yaşta böyle sınav yaplarınna ama ne fayda sistem bunu gerektiriyor.
Bizim 60 soru vardı 5 yanlışı çıkmış.

ya aslında bende tam tersini düşünüyorum sınav konusunda eğitim ve öğretim hayatları boyunca sbs lgs öss..daha sonra bir sürü kpss vb. bir çok sınavla karşılaşacaklar sınav meselelerine alışmaları lazım çünkü hayat şartları böyle ha bunlardan yanamıyım kesinlikle hayır ama bu ülkede böyle oluyor birşeyler ağaç yaşken eğiliyor malesef yazdığım gibi kızım kodlamalarda hata yaptı ilk sınavı olduğu için bidahakine daha dikkatli olucaktır eminimki zaten 45 soruda bile zorlanıyorlar size 60 tane sormuşlar düşünemiyorum bile hallerini

bugün öğretmeniyle konuştum.
bizim sınav cuma günü olacakmış.
cevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar.

seviye belirleme sınavının 2.sınıfta yapıldığını bilmiyordum.Benim kız da 2.sınıfta ama öyle birşey gündeme getirilmedi şu ana kadar

seviye belirleme sınavının 2.sınıfta yapıldığını bilmiyordum.Benim kız da 2.sınıfta ama öyle birşey gündeme getirilmedi şu ana kadar

benim bildiğim kadarıyla 8.sınıfa kadar her yıl yapılıcak sbs 8.yılın sonunda aldıkları bütün puanlar toplanıcak lgs puanlarıda eklenicek ona göre hangi lise gidecekleri belirlenicek

bnde kengoya katılıyorum zaten biraz daha büyüsün ne kadar sınavı istemesede girmek zorunda olucak bence şimdiden sıkıp derslerden soğutmaya gerek yok

benim kızım geçen sene 2 ye gidiyordu 2. sınıflarda denemelerde full çıkarttı dersane ve özel okullara indirimdede. Birde 2ye giderken 3, sınıf dershane ve özel okulların sınavlarınada soktum birisinden sadece 1 yanlışı oldu diğerleri de fulldü.Okuldada derece aldı hem 2. sınıflarda, dersanelerde bedava kazandı ama 4, sınıf olduğu için göndermedim. Özel okulu düşünmüyorum şimdilik ilkokulda pek öneren yok.6. sınıfta düşünüyorum

maşallah kızınıza benmi yanlış anladım acaba 2.sınıfa giderken 3.sınıf sınavına soktunuz ve 1 yanlış çok başarılı bir çocuk olmalı ....bence mutlaka iyi değerlendirilmeli ayrıca herkez özel okullar için sadece adlarının olduğunu çoğunun boş eğitim verdiğini söylüyorlar ama bilemiycem:kedi: benim kızım devlet okuluna gidiyor öğretmenimiz mükemmel biri benim kızımda çok zeki anca benimkiyle bu öğretmen başedebiliyor...(bilgi konusunda )zemuszemus

maşallah kızınıza benmi yanlış anladım acaba 2.sınıfa giderken 3.sınıf sınavına soktunuz ve 1 yanlış çok başarılı bir çocuk olmalı ....bence mutlaka iyi değerlendirilmeli ayrıca herkez özel okullar için sadece adlarının olduğunu çoğunun boş eğitim verdiğini söylüyorlar ama bilemiycem:kedi: benim kızım devlet okuluna gidiyor öğretmenimiz mükemmel biri benim kızımda çok zeki anca benimkiyle bu öğretmen başedebiliyor...(bilgi konusunda )zemuszemus

öğretmen çok önemli ama benim kızımın ki öğretmeninden kaynaklanmıyordu çünkü sınıflarındakiler hep dökülüyordu bu yüzden okulunu değiştirdim birde öğretmenler başarılı bir çocuktan pirim yapmayı çok iyi biliyorlar ben buna izin vermedim şimdi daha iyiyiz.

öğretmen çok önemli ama benim kızımın ki öğretmeninden kaynaklanmıyordu çünkü sınıflarındakiler hep dökülüyordu bu yüzden okulunu değiştirdim birde öğretmenler başarılı bir çocuktan pirim yapmayı çok iyi biliyorlar ben buna izin vermedim şimdi daha iyiyiz.

haa ayrıca erzurumu çok severim biz 2 yıl görev icabı ılıcada yaşamıştık.Demekki buranın havasında var bişey:dance:

arkadaşlar sbs 6. 7. ve 8. sınıf sonunda yapılıyor.ben anlamadım 2. sınıfta ne sbs si bu?hazırlık amaçlı deneme sınavı gibi bişey sizinkilere yapılan acaba??

merhaba kızlar benim oğişte ikinci sınıf bizde sınav falan yapmadık büyük oğlumun öğretmeni sürekli yaptırırdı fakat bu öyle degil
ya herkes farklı düşünüyor kimi çocukların şimdiden alışkanlık kazanması gerketiğini kimiside küçücük çocuklara eziyetten başka birşey olmadıgını söyleyip duruyor öğretmen konusunda talihsizim

melon ve seylül tebrik ederim.bayağı başarılı olmuşlar.
çocuklarınızın başarısı için evde neler yapıyorsnuz.

kızlar hangi konudasınız neler işliyorsunuz özellikle matematikten söyleyebilirmisiniz
netertuacım canım bol bol kitap okutmaya calışıyorum çok faydası var kesinlikle belki biraz sıkılıyorlar ama ne bilim ya testçözdürmeye calışıyorum işte böyle zaten okulumuz tüm gün oldugu için cok ta verimsiz oluyor diye düşünüyorum :(

melon ve seylül tebrik ederim.bayağı başarılı olmuşlar.
çocuklarınızın başarısı için evde neler yapıyorsnuz.

benim kızım şuanda 3. sınıfa gidiyor. Benim tek önerim çocukları okuturken kesinlikle sırtınızı öğretmene yaslamayın, karakter olarak öğretmen iyi olabilir ama bu yetmiyor azmetmekte gerekli. Ben yardımcı kitaplar aldım herşeyimden feragat ederek kızıma konuları tek tek anlattım.Zaten kitap okumak şart yatmadan önce mutlaka okuyor kendine ait kütüphanesi var.İnanın her çocuk çok akıllıdır sadece çocuğun en kolay öğrenme yöntemini bulmak ve onu uygulamasını yapmak yeterli bence tabi çocuğun istemesi de şart

benim kızım şuanda 3. sınıfa gidiyor. Benim tek önerim çocukları okuturken kesinlikle sırtınızı öğretmene yaslamayın, karakter olarak öğretmen iyi olabilir ama bu yetmiyor azmetmekte gerekli. Ben yardımcı kitaplar aldım herşeyimden feragat ederek kızıma konuları tek tek anlattım.Zaten kitap okumak şart yatmadan önce mutlaka okuyor kendine ait kütüphanesi var.İnanın her çocuk çok akıllıdır sadece çocuğun en kolay öğrenme yöntemini bulmak ve onu uygulamasını yapmak yeterli bence tabi çocuğun istemesi de şart

bencede önce çocuğun istemesi çok önemli nekadar zorlarsan zorla eğer içinde yoksa olmuyor ben bu konudan dolayı şanslıyım diyebilirim benim kızımda çok kitap okuyor okumaya çok meraklı kaydirigubbakcemile5 ben onun dersleriyle çok fazla ilgilenemesemde (küçük oğlum var)kendisi çok bilinçli bu konuda başarılı oldukça dahada azimleniyor eşiminde kızımın başarısındaki katkısını inkar edemem tabi gördüğüm kadarıyla diğer babalardan daha farklı:1hug:

Back