• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2. sezeryandan sonra??

perisi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2011
204
0
46
Antalya
Merhaba güzel anneler,
2. bebeğimi bekliyorum ama kızım bana çok düşkün kucağımdan inmek istemiyor, şimdilik taşıyorum 6. ayımdayım kızımda 11 kilo. ama doğumdan sonrası için çok endişeliyim, ne kadar zaman sonra kızımı kucaklayabileceğim? yani hem acı hemde dikişler açısından deneyimli anneler siz nasıl idare ettiniz kafama çok takıyorum, kızımı ihmal etmek istemiyorum:5:

Nilufer hanim, zaten simdide tavsiye edilmez cocugun kucaga alinmasi. Allah korumusta sizi, sonuna kadarda Insallahda korur bebisinizi. Amam sezaryandan sonra size hetda yeni cocugunuzu cokta kucaktda tutmasini meslehet gorulmeyecek. Kizinizi daha alistirmaga ccalisin, eevdekilerden yardimci olmasini isteyin. onlar kiziniza dikkatlarini daha cok paylassinlarda. hem simdiden problemi cozmus olursuz, hemde kiza yazik olur ya, yarin bebis geldiyinde kiskanclik krizine girmesin.

benim de 23 aylık oalacak bir kızım var
11 kilo ve ben de 34+3 haftalık hamileyim
ilk doğumum sezeryandı
benim kzıım da kucağımda gezer hala ,babası dışında pek kimsede durmaz
doğum yaptığımda ne olacak,eve geldiğimde ayağa kalkıp kucağıma alamayınca ne olacak ,ne önemlisi çok kıskanç ve huysuz kardeşine ne yapacak hiç bilemiyorum
hadi annemler kalır 10 gün sonra da kayınvalidemle aynı binadayım onlar gelir gider ama yük bende olacak
doktor büyük kızımı bir aydan önce ayakta kucağıma alamayacağımı söyledi
önümde çok zor bir ay var
ama oturarak alabilirmişim:)
bakalım hayırlısı
bir ay sonra depresyondayım diye yazarım lohusalar kulübüne:51::51:

benim de 23 aylık oalacak bir kızım var
11 kilo ve ben de 34+3 haftalık hamileyim
ilk doğumum sezeryandı
benim kzıım da kucağımda gezer hala ,babası dışında pek kimsede durmaz
doğum yaptığımda ne olacak,eve geldiğimde ayağa kalkıp kucağıma alamayınca ne olacak ,ne önemlisi çok kıskanç ve huysuz kardeşine ne yapacak hiç bilemiyorum
hadi annemler kalır 10 gün sonra da kayınvalidemle aynı binadayım onlar gelir gider ama yük bende olacak
doktor büyük kızımı bir aydan önce ayakta kucağıma alamayacağımı söyledi
önümde çok zor bir ay var
ama oturarak alabilirmişim:)
bakalım hayırlısı
bir ay sonra depresyondayım diye yazarım lohusalar kulübüne:51::51:

:5: aynı durumdayız sizi çok iyi anlıyorum, kızım şimdiden karnıma vuruyor ısırmaya çalışıyor, bebiş doğunca ne olacak nasıl olacak bilmem
psikolojisi bozulur ya demek 1 ay dedi doktor size çok çok zor geçecek kesin :2:

iki sezaryenimin arasında 16 ay var.kızımı doğurduğumda oğlum 13,5 kiloydu kızlar.ve her bebek gibi bana çok düşkündü.doğuma gidene kadar kucağımdan indirmedim.doğumdan geldikten sonrada ne zaman istediyse aldım kucağıma.kıyamadım yavruma sonuçta oda küçücüktü.çok şükür bi problem yaşamadım.ama siz yinede dikkatli olun.herkes bir olmaz sonuçta.bende aynı kaygıları yaşıyodum sizi çok iyi anlıyorum o yüzden.

kendimi tebrik ediyorum
2 defa uzun uzun ikinci sezeryandan sonra iki bebekle neler yaşadığımı yazdım ve gönderemeden silindi
sorusu olan arkadaşlar olursa inşallah sonra anlatırım

Back