• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 sezaryanlı anne olup da 3. bebek bekleyenler

balkopugum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2009
24
0
86
Diğer
mrb arkadaşlar lütfen benimle deneyimlerinizi paylaşın. Çok ihtiyacım var. 2 kez sezaryanla bebek sahibi oldum şimdide 6 haftalık hamileyim. Araları 1 buçuk yaş her birinin bu konuda yardımcı olur musunuz.Morelim 0'ın altında - lerdeyim.:2::26::26:

Benim daha 1 bebeğim var 2.yi düşünüyorum bende sezeryanla doğum yaptım. Ama sezeryanla 3 hatta 4 doğum yapmış tanıdıklarım var.. Yani üstelik çookkk zaman önce şimdi en küçüğünün yaşı 20-30 diyim.. Bir sıkıntı yaşamadıklarını anlatmışlardı.. Umarım zorluk çekmez ve sağ salim bebeğinizi kucağınıza alırsınız.

moralını bozma saglıkla dogurursun ınsalalh zaten genelde sezeryanda 3ten fazla ızın vermıyorlar bu bebekten sonra cok sıkı korun derım

tşk ler arkadaşlar birazda olsa rahatladım hele 4. olduğunu duyunca dahada rahatladım.
araları ne kadardı hatırlayabiliyor musun. 1. 2. bebeğimin arası 1 buçuk yıldı çok acı çektim dikiş yerleri fena ağrı yaptı ve kalkmak şurda dursun sağımdan soluma dönemedim.Resmen elden ayaktan düşmüş gibiydim. Kimseyi düşürmesin allah.Beni korkutan tarafı hemen ayağa kalkamamak. İşyerinden sadece 9 hafta izin alabiliyorum.

Back