2 senelık üniversite

kubradnz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2012
321
4
48
30
Ankara
Arkdaşlar ben bu sene 2. kez girişim gecen sene kazanıp gtmediğim için puanım cok kırılmıs ondan 2 yıllık yazcam ama kararsız kaldıms seneye hazrlansan mı daha 19 yasındayım 3.kezde girmek istemiyroum

Arkdaşlar ben bu sene 2. kez girişim gecen sene kazanıp gtmediğim için puanım cok kırılmıs ondan 2 yıllık yazcam ama kararsız kaldıms seneye hazrlansan mı daha 19 yasındayım 3.kezde girmek istemiyroum

sayısal yada sözel ne olursan ol iki yıllık barajını sayısal puanından geçtiysen eğer sağlıkla ilgili olan her yeri tercih et önce tıbbı sekreterlik sonra att, sonrada iş sağlığı ve güvenliği puanın yetmese bile yaz, benm kardeşimde sözelciydi sayısal puanından barajı geçti hiç bir sağlıktan ümidi yoktu ama ben ısrarla yaz dedim tıbbi sekreterliği yazmadı gelmez ölü tercih olur diye,sadece iş sağlığını yazdı oda geldi, listeye baktı yazmadığı tıbbi sekreterlik onun puanından da düşük birisine gelmiş olmaz demeyin şansınızı deneyin

Aslında denemekte fayda var ama okuycan yer kötüü oluyo 2 senelıkte o yüzden okumayıp bırakırsam diye korkuyorum

Hazırlan canm yasın daha cok küçük daha iyi daha güzel bölümler oku kesınlikle lisans mezunu olmalısın bence

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…