- 17 Nisan 2024
- 241
- 165
- 27
-
- Konu Sahibi fundaslansu
Geçmiş olsun. Bende 3. bebek kaybımı dış gebelik olarak yaşadım malesef hikayem acı benimde dış gebelik en kötüsü idi şimde de korkuyorum elimde değil.5 senelik evliyim nasip olmadı tekrar düşük olurmu korkusu ile yaşıyorumDış gebelik ameliyatı olan var mı ? Benim durumumu yaşayanlarla dertleşmeye ihtiyacım var ???
İnşallah düşer değerin ameliyata gerek kalmazBen de dış gebelik tanısıyla tedavideyim. Çok şükür şu an için ameliyat olmadım, iğnenin etkili olacağına dair inancımı yüksek tutmaya çalışıyorum.
O kadar haklısın ki … insan tekrardan kötü deneyimler yaşamak istemiyor. Olumsuz düşünüp kötüyü çagırmamaya çalışalım inşallahGeçmiş olsun. Bende 3. bebek kaybımı dış gebelik olarak yaşadım malesef hikayem acı benimde dış gebelik en kötüsü idi şimde de korkuyorum elimde değil.5 senelik evliyim nasip olmadı tekrar düşük olurmu korkusu ile yaşıyorum
Benim şiddetli kasık ağrılarım hiç geçmiyordu , kapalı ameliyat oldum . Ameliyattan sonra rahatladım. İlk gebeliğim diye o ağrıları normal sanıp başlarda katlanıyordum. Dış gebelik çok zormuş normal gebeliğin yanında . Allah kimseye göstermesin.Dış gebeliğin ağrısı tam olarak ne zaman sonlanıyor? Çok geçmiş olsun hepinize bu arada
Çok geçmiş olsun canım , bende iç kanama vardı kapalı ameliyatla sonlandırdılar malesef .Ben de dış gebelik tanısıyla tedavideyim. Çok şükür şu an için ameliyat olmadım, iğnenin etkili olacağına dair inancımı yüksek tutmaya çalışıyorum.
Çok geçmiş olsun, sağlıklı gebeliklerimiz ve bebeklerimiz olsun inşallahÇok geçmiş olsun canım , bende iç kanama vardı kapalı ameliyatla sonlandırdılar malesef .
Çok geçmiş olsun pekı iğne tedavisi görüp de mi ameliyat oldunuz? Yoksa direkt ameliyat mı oldunuz? Ameliyat kapalı mıydı?Benim şiddetli kasık ağrılarım hiç geçmiyordu , kapalı ameliyat oldum . Ameliyattan sonra rahatladım. İlk gebeliğim diye o ağrıları normal sanıp başlarda katlanıyordum. Dış gebelik çok zormuş normal gebeliğin yanında . Allah kimseye göstermesin.
İç kanamam olduğu için direk ameliyata almışlardı . Kapalı ameliyat oldumÇok geçmiş olsun pekı iğne tedavisi görüp de mi ameliyat oldunuz? Yoksa direkt ameliyat mı oldunuz? Ameliyat kapalı mıydı?
Çok geçmiş olsun Rabbim tekrarından korusun. Cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederimİç kanamam olduğu için direk ameliyata almışlardı . Kapalı ameliyat oldum