- 18 Haziran 2015
- 979
- 1.134
- 37
-
- Konu Sahibi kaldi2sene
Inan bugüne kadar hep ben yaptımZaten demişsin odundur diye. Sen yapabilirsin sürprizleri, sürprizi erkek yapar diye bir şey yok.
Benim de eşim özel günleri unutmaz ama bir şey de hazırlamaz, hep ben bir program ayarlarım o da severek uyar zaten.
Unutmuşsun aşkım ama ben x yerden rezervasyon yaptırdım diyip yine çıkıp eglenebilirsiniz kutlamak için. Yani o yapmıyorsa sen yap
Ya anlatamadim galuba .Ben böyle şeylerin hep erkekten beklenmesine karşıyım. Siz bi sürpriz hazırlasaydınız kutlasaydınız keşke.
Hayır bundan önce hep ben yaptımüzüldüm gerçekten hayal kırıklığı çok kötü birşey..eşin ayıp etmiş..inşallah telafi eder..
birde ilk defa güvenmiştim demen dikkatimi çekti...bundan önce güvenmiyorsan neden evlendin...
Evet hediye almasa bile sabah öpüp kutlayabilirdi ama karakter meselesi işte. Inan eşime ben alistirdim bu tarz şeyleri, doğum günü falan kutlanmazmis onlarda, artık doğum günümü falan kutlar, çıkarız gezeriz özel günlerde. Ama hediye asla almaz, gel sen seç der kendi hediyemi kendim secerim.Inan bugüne kadar hep ben yaptım
kendi doğum günüm bile ben hazırlık yaptım ya
bi kere o yapsın istedim çok mu..
bi şey yapmasa da olurdu sadece hatirl asiniyedim çok mu şey istemiş oldum
...
Sonradan ekleme yaptınız ben ilk mesajınıza göre yorum yaptım.Ya anlatamadim galuba .
Hep ben yapıyorum diyorum o hiç yapmadi diyorum
1 kere o hatirlasin istedim diyorum
1 kere dağı hatırlamadi
1 kere dahi yapmadi bişey
ne hep ondan beklemesi. .
o zatem imkansız in ötesi imkansız. .
Inan hediye beklentim yoktu zatenEvet hediye almasa bile sabah öpüp kutlayabilirdi ama karakter meselesi işte. Inan eşime ben alistirdim bu tarz şeyleri, doğum günü falan kutlanmazmis onlarda, artık doğum günümü falan kutlar, çıkarız gezeriz özel günlerde. Ama hediye asla almaz, gel sen seç der kendi hediyemi kendim secerim.
Annemle babam 20 küsür senelik evliler, babam eve çiçek gonderir, özel günlerde hediyesini alır.. Yaşla da çok ilgisi yok işte :)
Ya ben mi yanlış yazdım anlamadım neden herkes yanlış anlıyorHayal kirikligina ugradigin icin uzuldum ama adam boyle. Degistirrmiyorsun. Bunu kabullenmelisin bence tekrar ayni duyguyu yasamamak icin. Sonucta hep boyleydi ve yine de onunla evlenmek uzeresin. Demek ki onu ince dusunceligi icin degil baska sebepler icin seviyorsun. O sebeplere odaklanmayi calis
Gerçekten de kötü bir bahane telefonuna falan not edebilirdi. Üzme yine de kendini, sen plan yapsan ona uymaz mı aksam için? En azından biraz telafi etmiş olur, sen de unutursunInan hediye beklentim yoktu zaten
borç filan da var.. hatırladı yeterli şimdi aradı ne oldu bi sorun mu var dedi hatirlamadin dedim ..
oruç kafa mi bırakıyor dedi...
bahane ye bakar misiniz ya..
Teşekkür ederim ama moralim o kadar bozuk ki şu an is yerindeyim ağlamak istiyorum ..... mesaj atmış telafi edicem yazmış ama geçti artık .. bende şunu yazdım :Gerçekten de kötü bir bahane telefonuna falan not edebilirdi. Üzme yine de kendini, sen plan yapsan ona uymaz mı aksam için? En azından biraz telafi etmiş olur, sen de unutursun
ne güzel de söyledinBekarlığa sultanlık demek az kalır. Hakarete girer hatta. Bildiğin evrenin fatihi olmak bekarlık.
Aynen öyle canım yasenin eşin umursamiyor özel günleri borçlari hatirlamasini biliyor da sana soruyor bide unuttum de geç takma. herşeyi sen yapıyorsun o bile hiç yapmadi. sende ona hiç yapma eşinin doğum günü kutlama onun olan özel şeyleri kutlama geç.