2 senede 40 yıllık evli ler gibi olduk galiba :(

Aynen öyle canım ya
bundan sonra bende öyle yapicam
çok haklısın
işine gelir aslında yapmasam biliyomusun para harcanmaz hiç değilse :KK43:
eşiniz bu özel şeyler harcama mi yapmak istemiyor ondan mi umursamiyor vay haline :KK57:
valla bakıyorum eşin çok cimri sıkı sanirim. borç yapmayı nasıl beceriyo o zaman???

Bizim nikah ve düğün tarihleri farklı. Önce nikah 3 ay sonra düğün tarihimiz.ben nikah tam sonra Tayin istemiştim esimin yanına ondan dolayi.. Neyse 10 nisan nikah tarihimizdi ben bişeyler hazirliyodum , o fark etti ve düğün tarihimiz olsun onu kutlayalm dedi.. biraz sorumsuz bi tip eşim. . Normalde surprizleri fln genelde ben yaparim o odundur .. unutursun belki demistim.. yok unutmam, bak gor bekle dedi.. 3 aydır dünü bekliyordum. ...
unuttu. ....... hatırlamadi bile..
Daha bebek bile yok yani düşünün. .
Cok bozuldum galiba..... :KK43: :KK43:
ben böyle şeylere önem veren biriyim normalde çok yoğun bi isim var ama ajandama not ederim muhakkak yaparım bi incelik bi jest..
o böyle unutun neden bilmiyorum ilk defa ona güvenmistim ilk defa ona bıraktım hatırlamadi bile.......
hediye beklentim yoktu 2 çift güzel söz duymakti tek isteğim. .
Cok üzüldüm ya.....
3. Yılimıza böyle girmek istemezdim....
Bugüne kadar tüm hazırlık sürpriz benim tarafımdan yapıldı . O 1 kere dahi bişey yapmadi.. ki yapması beklentim yoktu..
ben her zamanki gibi 2 gun önceden onu uyarmadan
sadece hatirlamasini bekledim ..
o bile olmadı. .
odunsa yapacağın tek sey ona bırkaç gun oncesınden ozel gunlerı hatırlatmak varsa beklentın hedıye cıcek gıbı laf arasında söylemen , o da sana mahcup olmamak ıcın yapar bırseyler ya da bu kadar onemlı ıse senın ıcın ve hala bırsey yapmıyorsa uzuntunu dıle getır onu yargılamadan elestırmeden, yapmıyor sada tek care sen organıze edeceksın bırseylerı bu kadar basıt :KK70:

Bizim nikah ve düğün tarihleri farklı. Önce nikah 3 ay sonra düğün tarihimiz.ben nikah tam sonra Tayin istemiştim esimin yanına ondan dolayi.. Neyse 10 nisan nikah tarihimizdi ben bişeyler hazirliyodum , o fark etti ve düğün tarihimiz olsun onu kutlayalm dedi.. biraz sorumsuz bi tip eşim. . Normalde surprizleri fln genelde ben yaparim o odundur .. unutursun belki demistim.. yok unutmam, bak gor bekle dedi.. 3 aydır dünü bekliyordum. ...
ben böyle şeylere önem veren biriyim normalde çok yoğun bi isim var ama ajandama not ederim muhakkak yaparım bi incelik bi jest..
o böyle unutun neden bilmiyorum ilk defa ona güvenmistim ilk defa ona bıraktım hatırlamadi bile.......
Cok üzüldüm ya.....
Bugüne kadar tüm hazırlık sürpriz benim tarafımdan yapıldı . O 1 kere dahi bişey yapmadi.. ki yapması beklentim yoktu..
o bile olmadı. .

:KK70::KK70: Benim eşim de doğum günümü unuttu. Ama öyle bir unutma ki bir gün önce internette bişeye rastgelmiş, hoşuna gitmiş, öyleki doğum günümün bir gün öncesinde doğum günü gelsin ona böyle bişey alayım diye içinden geçirmiş :KK70: Sonra doğum günümde akşama kadar bişeyler yapar diye bekledim yok, akşam üzerini değiştiriyo anladım daha bişi yapmicak, bugün benim doğum günümdü dedim :KK70: başından kaynar sular döküldü desem yeridir :KK70:

Unutur canım, erkekler unutur. Sorsan 10 Nisan'ın nikah tarihiniz olduğunu bilir ama o gün geldiğinde onun farkında olmaz işte. Bence takılma, kendini de üzme. Ben de ilk evlilik yıldönümümüzde özellikle unutmasın diye defalarca hatırlattım eşime, biliyorum çünkü unutur falan, e bu da ilk evlilik yıldönümü önemli yani benim için napayım :KK70:

:KK61::KK12:6.yılımızdayız bizde evlilik Yıldönümü ve diğer bütün tarihleri boşver de hiç olmazsa doğumgünü hatırlansın hediyeden değil bi çift söz yeter mutlu olmaya onu hatırlıyorsa ne mutlu. zira geçen haftaydı doğumgünüm ama maalesef

bence al eşinin eline teli ajandasına alarmlı şekilde kayıt yap yıl dönümleri doğum günleri özel günler hepsini kaydet bi gün önce alarm çalsın not çıksın
unuttum olayından kurtulursun

ben biraz hatırlatıyorum mesela bu ay tanışma yıldönümümüz var
geçen aydan başladım yaa ne güzel tanışma yıldönümümüz geliyorr diye
bakalım beklemedeyim :)

bence al eşinin eline teli ajandasına alarmlı şekilde kayıt yap yıl dönümleri doğum günleri özel günler hepsini kaydet bi gün önce alarm çalsın not çıksın
unuttum olayından kurtulursun

ben biraz hatırlatıyorum mesela bu ay tanışma yıldönümümüz var
geçen aydan başladım yaa ne güzel tanışma yıldönümümüz geliyorr diye
bakalım beklemedeyim :)
Güzel fikir ama bej kendisi hatirlasin istiyorum :KK43: :KK43:

ya başka sorununuz yoksa aşın artık bu yıldönümü, doğumgünü işlerini... eğer mutluysanız hergününüz özeldir zaten.

bende özel günlerde bi beklenti içine giriyorum . sanırım eşinin yapısı böyle en ıyısı canım sen yine bi iki gün öncedn şaka yollu hatırlat çünkü bazı erkekler gerçekten böyle şeyleri önemsemiyor

Cok üzüldüm ya.....
o bile olmadı. .
Özür değil ama bazı erkekler bu konuda gerçekten zeka engelli oluyorlar. Beyin bir şekilde o kaydı yapmıyor. Kırılmakta haklısınız ama evliliğinizin eskimesiyle veya size olan sevgisiyle ilgisi yok. Ben babam hatırlasın diye onun görebileceği yerlere küçük notlar koyardım. Yine de yıldönümlerini unuturdu, sonra da bana hatırlatmadığım için kızardı.

X