sende haklısın aslında. bende çok kişiye danışmak istiyorum ama koltuk altından yaptıran o kadar az ki:26:.. senin doktorunuda araştırmıştım ama yapılan yorumlar hep olumsuz. siz belki doktordan memnun kaldınız bilemiyorum ama yapılan yorumlar nedeniyle vazgeçmiştim. yani yara izinin iyileşmemesi doktordan mı kaynaklı yoksa hastadan mı bilemiyorum.
krem falan kullanıyorlar, zamanla belki sizin izlerinizde silikleşir. ne kadar oldu siz ameliyat olalı?
Ben doktorumdan memnun kalmadım.istanbuldada biçok doktora danıştığımda koltuk altının ütopik bir uygulama olduğunu,buna gerek olmadığını söylemişlerdi ama ben ısrarla koltuk altı istemiştim,çünkü doktorum E. D. iz kalmayacağını söylemişti.kişiden kişiye değişir vs deseydi yaptırmazdım sanıyorum.o yüzden verilen bütün vaatlere itimat etmemek lazım,deneyimlerimden bunu gördüm.birçok doktora danışmak ve daha önce yapılmış uygulamalar görmek lazımmış bunu anladım.ben başarısız bir operasyon geçirdiğim için ameliyat tekrarlandı ki bu sefer meme altından,anlıycağınız hem meme altı hem koltuk altı izim var.ve inanın koltuk altı daha rahatsız edici,görünmesinden kaygı yaşıyorsunuz çünki.bu arada hala meme asimetrisi sorunum çözülmüş değil.bende bu poroblemi ortadan kaldıracak bir plastik cerrah arıyorum.daha önce sonuçlarından memnun kalınmış bir doktor varsa izmirde lütfen paylaşırmısınız arkadaşlar.