Arkadaşımızın yaşadıgı durum biraz farklı.Kesi izlerinde kabarma oluştu,yani sanırım Hipertrofik skar oluştu.. Başka bir doktora yada başka bir kesi ile ameliyat olsaydı dahi bu durum yine oluşacaktı.Bir tür talihsizlik diyelim.. meme altı kesisi ile ameliyat olan milyonlarca bayan var.Hasan beye meme altı kesisi le ameliyat olan birçok üyemiz var.Hiçbirinde böyle bir durum olmadı..
Meme altı kesisi meme altı çizgisinin tam üzerinden olmaz.Olursa eğer ipli bikini,alt kısmı ince olan sütyenlerden dıştan bakıldıgında belli olur.Ayrıca ameliyattan sonraki gibi çizgi aynı hizada kalmaz.Zamanla gögüs aşşagıya doğru iner ve haliyle kesi de aşşagıya iner..Sütyenin altında kesinizin görünmesini istermisiniz? Yoksa sütyen içinde kalacak,dışatan bakıldıgında belli olmayacak bir kesininmi olmasını istersiniz?ipli bikini giyindiğiniz zaman kollarınızı yukarıya kaldırdıgınızda meme altı katlantı yerinizdeki kesi yerinin görünmesini istermisiniz..Güneşlendiginizde kollarınızı arkaya attıgınızda,yada plajda top oynarken kollarınızı havaya kaldırdıgınızda kesi yerinin ortaya çıkmasını istermisiniz?
Arkadaşımızda kesi yerlerinde kabarma oldugu için izler kendini fazlasıyla belli ediyor sanırım.Bu durumdanda tabiki rahatsız oluyor.. Umarım çözümlenebilecek bir durumdur ne diyelim.. Bundan doktor hatası oldugunu düşünmüyorum ben açıkcası.He belki biraz daha aşşagıda olsaydı,aynaya baktıgında görünmeseydi,gögüs alt kısmı bu dikiş yerini saklasaydı biraz daha rahat olacaktı ama bunun yaşanacagını,sonradan yaşanacak bu durum bilinseydi ne hasta nede doktor kabul edip yapardı..
Komplikasyonları olan bir ameliyattan bahsediyoruz burada.Maalesef yaşayabilecegimiz birçok komplikasyon var.İnanın bu sorundan çok daha önemli ve korkunç komplikasyonlar var.. iyice araştırma yapın,ufak detaylara değil daha büyük detayları inceleyin birde..Madalyonun iki yüzü vardır,tek yüzüne odaklanmayın..
vlla yenı yenı syler okuyorm gn gectkce, sureklı kafam karısıyo yaw , yllardır hayalnı krdgum seyı karsılck mddiyta shıbım artk ama doktor scmektır protze vs. karar vermektır nekdr zormuş yaa vllaa bu foruma grmesem muhtemelen olmuştm amlytı fln ama çk etklenyrm okuduklrmdan :S kı gorusmeye gıdıp gtmemeyı bıle dusunur hale gelyorm :S bu yanlış blıyorum tabıkı ama ACABA sı zormuş bu işin hakkten onemlı bısey cnku bıkac ay sonra düğününüz vrsa tabi bir de ..