Bende de sürekli olarak çarpıntı oluyor her yerim uyuşuyor, başım dönüyor, bazen başımın en tepe noktasında bir yanma oluyor, bazen unutkanlık oluyor, dalıyorum sürekli donup kalıyorum bazen. Çok mutlu olduğum zamanlar oluyor fakat mutlu olduğumda daha çok korkuyorum. Bunu çok araştırdım. Psikolojik nedenler genelde mesela; mutlu oluyorsun ya ama aklında hep ya yine mutsuz olursam korkusu oluyor. Gerçi psikoloğumun dediğine göre bende biraz aşırıya kaçmış bir "kaybetme korkusu var". Ve hep aklımın bir köşesinde intihar düşüncesi. Sana çok benzer aynı değil ama benze. Kusmalarının psikolojik olması da normal korktuğun için kasılıyorsun içinde hep olan bir şey kasıldıkça da miden bu kasılmalara yanıt veriyor bu da daha çok kasılmaya sebep oluyor. Bende kusma korkusu da olduğundan hep ağlarım kusarken :)
Ama tüm bunların psikolojik olması normal, insan psikolojisi inanılmaz her şeyi yapabilir, kafein tüketiyorsan bence indirebildiğin kadar aza indir ve ılık limonlu ballı su iç biraz yatıştırıyor ılık ballı limonlu yeşil çayda iyi geliyor. Ayrıca verilen ilaçlar pekte işe yaramıyor ve eğer verdikleri antideprasan ise yavaş yavaş bırak antideprasanın yararından çok zararı var =) Çok yazdım umarım okuyabilirsin =) Eğer bir şey sormak istersen mesaj at çünkü psikoloji alanında neredeyse yüksek lisans yapacak kadar çok okudum ve gördüm kimisini yaşadım elimden geldiğince yardım ederim =) olabildiğin kadar sakin ol ve yalnız olmadığını bil GEÇMİŞ OLSUN =)