2 sene mi 4 sene mi?

catclover

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2017
50
25
Merhabalar, direk konuya girmek istiyorum.

2 senelik üniversite kazandım Çocuk gelişimi şuan okuyorum,ama çevremdeki herkes 2 senelik okumayla hiç bir şey yapamazmışım,(öğretmenlik vs) özelde çalışıp asgari ücret alırmışım bi işe yaramazmış okumaya bile gerek yokmuş :/
merak ettiğim benim gibi 2 senelik okuyan ve kaygı yaşayan (aynı mesleği okuyan da yazarsa çok sevinirim)
4 seneye tamamlamak gerekli mi 2 sene okuyan da iş bulabiliyor mu sonuçta tecrübe ve deneyim önemli değil midir?
Yorumlarınızı bekliyorum :)

4 sene okumayıp iki sene okuyan şu an kat be kat maaş alabiliyor daha kolay atanabiliyor aslında bölümden bölüme değişebiliyor.
Ne bölüm seçeceğin önemli

Eger 4 e tamamlamak gibi bir imkanın varsa 4 e tamamla derim bende cocuk gelisimi okuyorum 2.sinufim 2 ay sonra mezunum inşallah bi cak kresle görüştüm ve ilk 4 yillikmi diye sordular..ben dgs ile tamamlamak istiyorum 4e

Zor 2 yıllık çocuk gelişimi. Özeller zaten lisans mezunu arıyor hep. Önlisans alırlarsa komik rakamlara çalıştırıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…