2 sene kadar nişanlı durcak kızlarrr 2011 gelin adayları var mı??

ben ce canlı çiçek gelinlikte muhteşem duruyror tamaen saflık simgesi beyaz çiçek... :asigim:

ya gerçek çiçek öle kolay bozulmaz dimi kızlar saçta ben nikahta kullanmyı düşünüorumda??

hayır canım niye bozulsın ona da spray sıkıyorlar .. çok da hoş duruyor ...

ben bilmiodum sprey sıkıldığını ozaman bişe olmaz tabii doğru.. gelinlikteki çiçekler war benimm onlarla uyumlu olmak zorudamkikiii:uhm:

evet senin gelinlikte çiçeklerin var ... bilmem nasıl olur ki acaba ... illa takım mı oalcak ki ne alaka

yok ya ne alaka dimi hem biri etekte biri kafada aradaki mesafe uzunkaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 tabikiii ...

magicim ben yatıyorum canım allah rahatlık versin hepmize iyi gecelerr bitanem...

tamam gracemmm ii geceler güzel bi sabaha uyanırız inşşş opuyorumnanaktan

sabah sabah içime doğdu 2011 heralde ben o o yazın geliniyim die kaydirigubbakcemile3

slm cnmm.. tosunpaşa yı okuduğumda koptum çünkü bende niaşnlımı öle sewerim tosunpaşam tosunum benim die kaydirigubbakcemile3 hayırlısı olsun şimdiden..

hayırlı olsun cnm şimdidenn..

[/QUOTE]

ay çok teşekkürler, ben,m de çok hoşuma gidiyo tosunpaşa demek çok da düşkündür keyfine ehli keyf yanii:ecrin_bebek: ben de papatyayı sevdiğim için o da bana papatom der :ecrin_bebek:

bugün pazar gittim pendik pazarı var baya büyük bir pazar ne ararsan var
amannnn neler beğendim neler... ama alamadım :gitme: çok güzel mutfak eşyaları vardı...

alamayınca ne koyuyo ama adama... ben de çok yaşıyorum bu duyguyu hele de öğrenciyken kaçınılmaz :)) çok değişikmiş anahtarlık bayıldım...

amanın bukadar olur yaa oda bana "sarı papatyam" der saçlarım sarı olduğu için we papatyayı çok sewdiğim içinkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Son düzenleyen: Moderatör:
2011,2de evleneceğimizi düşünüp şimdiden hazırlıklara başladıysak hohohoho demekistiorum kaydirigubbakcemile2
şimdiden gelinlik ,saç modellerine de bakılıyorsa biz o zaman iptal oluruz demektir hihoyyyt
erkekler de bu kadar düşünüomudurki :içelim:

Artık gelinlik modelini düşünmekten sıkıldım. Tarihi olmayan bir düğün olsun artık çuval giyicem ya. :1ninca:

amanın bukadar olur yaa oda bana "sarı papatyam" der saçlarım sarı olduğu için we papatyayı çok sewdiğim içinkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

benim de saçlar siyahtı bi ara kızdırdığım zaman kömür kafalı diyodu oh ne güzel çiçekiz papatyayızzemuszemus

hiç sanmam ben kendi adıma çok ayrıntıcıyım yaa, benim kadar ayrıntıya inerse kafada saç kalmazsırnaşık şey

Artık gelinlik modelini düşünmekten sıkıldım. Tarihi olmayan bir düğün olsun artık çuval giyicem ya. :1ninca:

Hyaırlısı bakalım canım sıkma canını, inşallah hepimize birbirimizin mutluluğunu görmek nasip olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…