2 sene kadar nişanlı durcak kızlarrr 2011 gelin adayları var mı??

tüylü terlik süper yaaa uğraşmış ssenle sözlünn kaydirigubbakcemile3 kuzum sizde anneye kardeşe babayada bohça çıkarmı???

walla cicim annem diyorki kaynana kayınbabana bir bohça ..yaparız diyor nişandan sonra götüreceğiz biz de... 2 bohça olacak yani bizden onlara ... tabii damat bohçası daha detaylı olur.. annesi ve babası için daha az ayrıntılı olacak...

bizde öle yapmıştık cnm, ama çok detaya girmedik damat bohçasındada. terlik traş takımı falan hiç almadık, hatta onlara kalsa bohça falan istemediler ama annem olsun 1-2 parça koyalım demişti yinede. rop takım aldık pijama olarak, iç çamaşırı çorap hawlu falan koymuştuk okadar.. annesine falanda seccade hawlu yazma çamaşır falan koyduk.. babası vefat ettiği için abisine bohça yapmıştık bide gömlek ws koymuştuk.. ya düğünde napcaz kızlar mecburi alışwerişe çıkılcak yandık wala mafoldumben

sana nasıl geldi bohça magicim anlatsana biraz... birde bohça gitrdiklerinde ne yaptın? açıp bakıyormusun?

sana nasıl geldi bohça magicim anlatsana biraz... birde bohça gitrdiklerinde ne yaptın? açıp bakıyormusun?

kuzum bana bohça gelmedi. aramızda 15 saat olduğu için isteme nişan alışweriş hepberaber oldu yani. bohçaya koycakları şeyleri çıktık beraber aldık burda. ama okadar zorlandimki anlatamam, onu isterim bunu isterim die hayatta diemem ben yani mağazalara girioruz ama benden çıt çıkmıo görmen lazımkaydirigubbakcemile3 zaten 4 parça şey aldım bide nişan kıyafeti.. çok baskı yaptılar onların adetinde geline nişanda düğünde 2-3milyarlık eksik görülürmüş. abisi nişanlıma demişki ewlenirken aklınızda olsun ben nişandaki gibi 4-5 parçayla geçiştirmem enaz 2-3 milyarlık olması lazım demiş, sonuçta gelin alıoz bizim buralarda hep böle falan demiş. bende deimki çula çaputa okadar para harcıycağımıza ewimize düğnümüze hayalini kurduğumuz bişe yaparız o parayla dedim. haksızmıyım yani ne gerek war okadar para harcanmasına kıyafete:umursamaz: yani normalde alışweriş yapmaya bayılırım ama o ortamda zaten rahat edemiom rahatça giyip çıkaramıom gerek yokk yani..
ama şöle sölim cnm bizimonlara werdiğimiz bohçaya açıp bakmışlardı onlar bizde demiştik hatta açın bakin die.. yani bakmanda bi soru olmaz die düşünüorum..

çok haklısın canım boşa masraf kesinlikle abartının ne gereği var ki.. dediğin çok doğru insan evine düğününe saklar okdr parayla çok şey halolur.. bende bohça yapılacak yok şöyle böyle dmedim annesi işte gtmiş almış bişeyler yapmış... o yüzden beklenti içinde değilim yani.. tüylü terlik filan giyip dolaşacak değilim :roflol::roflol:

nekadar güzel ama gönlünden kopmuşki yapıooo sewio gelinini demekki opuyorumnanaktan ya wala öle cnm yaa çok büyük para 2-3milyar bi odanın koltuk takımı çıkar o paraya... gracemmm bugün bi tw ünitesi beğenmişimki sorma gitsinnn eridim aktım wala süper bişeydii... 1580 dedi fiyat olarak pahalımıki sadece tw ünitesi içinn???

nasıl birşey tatlım anlatsana var mı örneği netten resim ekleyebilir misin?..

valla fiyatları burda 1200-1500 den başlıyor beğendiklerim arasında diyorum tabiiki daha uyguna vardır ama ben pek beğenmedim onları...

[] burdada öle kuzum, yani daha uygunları war ama öle güzel değiller mobilyaları falan çok kötü... bu linkteki 2. olana benzio. o yandaki cam olan yerler aynı we mawi ışık yanıo istersen, içersinde biblo falan koymak için tek raf war..bu modele benzio biraz daha farklı işte kuzum..

Son düzenleyen: Moderatör:
sana özelden bir msj attım link var bak orda bu tarz var canım bi bak istersen..

bu 990 tl mesela...

6929.jpg

burda çok model warmış ya kuzum yaaa fiyatlarıda çok uygun çoktşk ederimmzemuszemus benim istediğim model burdakiler gibi sade olucak, yani hani o gönderdiğim war ya ordaki gibi küçük camdan bi yeri olabilir ama onun üstündeki we altındaki gibi sırf kaba mobilya olmıcak hiç sewmiorum:umursamaz: raf tarzında olcak kalan yerleri, bugün gördüğümde öleydi we çok güzeldi bulablsem keşke nette yaa.. ama şöle sölim o cam olan yerleri daha ince düşün we kalan yerleride senin gönderdiğin sitedeki 1. ünite..

anladım canım galiba sen daha çok raf tarzında istiyorsun... yanda ufak camlı bölmeleri olacak..

şuanlık öle ama herandeğişiebilir wala kuzu, her gördüğüme yapışıom walakaydirigubbakcemile3 ya nolcek bu bizim halimiz ozamana nasıl kara wercez bilmiom.. ya kuzu ne sorcam sana ben yemek odasında witrin istemiomda sadece konsol olcak öle satarlar demi??

olur tabii canım hatta tam konsol değil onlar bende öyle alıcam yemek masasının yanıdan çok büyük olmayan konsol istiyorum ... yemek takımı filan koymak amaçlı...

heh aynen öle işte kuzum, yemek takımı için istiom bende.bide hani aynalı falan oluo ya onlar ben sade düz istiorum. kendim ayna yaptırıp böle değişik modelde yada farklı tablo tarzı bişe yaptırıp onu koyucam duvarada. sewmiorum kendiliğnden bütün aynalı konsolları.. off off hayal çook biran önce zamangeçse para olsada kawuşsak hem sewdiklerimize hem hayallerimize.mafoldumben

bulursun canım öyle dekoratif aynalar filan çok hoş olur... bende aynı fikirdeyim..

hemen hemen fikirlerimz aynı kuzum yaaaopuyorumnanaktan canım annenler bişe diomu antalya yada izmire yerleşme fikrinize???

Back