2 sene kadar nişanlı durcak kızlarrr 2011 gelin adayları var mı??

&

hemen hemen fikirlerimz aynı kuzum yaaaopuyorumnanaktan canım annenler bişe diomu antalya yada izmire yerleşme fikrinize???

annemler tamemen destekliyorlar .. sizin hayatınız nerde yaşamk istiyorsanız orda kurun hayatınızı... hattaa istanbuldan kaçın diyor..

ya çok tarz duruolar wala çok hoşlar kuzum o siyah olanını gümüş yada dore olduğunu düşün bayılırım wala doreye gümüşe :))

annemler tamemen destekliyorlar .. sizin hayatınız nerde yaşamk istiyorsanız orda kurun hayatınızı... hattaa istanbuldan kaçın diyor..

süper wala kuzum işte budur yani ailene brawooalkisalkisalkis inan istanbula hiç gitmedim, teyzem orda oturuo annem gider ama ben hiç gitmedim pekte düşünmüorum açıkcası. tercihlerimde bile hiç yazmadım istanbulu. hep ürkütmüştür beni bilmiorum yaa hem çok görmek istiorum hemde gitmek istemiorumkaydirigubbakcemile3 siz kararlımısınz peki sözlünle antalya yada izmir konusunda??

valla istanbul çok güzel bir şehir büyüleyici hatta... ama orta halli insanlar olarak istanbulu nekdr yaşıyorsun diye sorsan işten eve okdar derim.. trafik karmaşa insan yığnı vs... ben çok huzura düşkün biriyim... ve istanbula ait olmayan bir ruhum var öyle demişimdir her zman.. daha sakin daha samimi bir yer özlemi içindeydim... sözlümn son 1 seneye kdr böyle bir fikri oluşmamıştı...ama son 1 senedir bu fikre yoğunlaştık... inş gerçekleşecek... :Saruboceq:

çok haklısın cnm benim. hep annemle deriz bigün istanbula beraber gidicez we gittiğimizde teyzemin ewinin balkonunda wakit geçirmiycez istanbulu istanbul gibi yaşayıp gelcez ama bunun içinde gözünü kırpmadan harcayacağın bi miktar paran olacak:utangac: ozaman sana antalya biçilmiş kaftan kuzumm, inan nişanlımla bizde öleyiz.. öle biyerde oturalimki istediğimizde eğlenelim gezelim tozalım ama biyandanda herşeyden gürültüden kalabalıktan uzaklaşabilelim bunaldığımızda. antalya tam öle biyer,bitarafı kıpır kıpır bitarafı sakin... izmir için bişe diyemicem çok istememe rağmen hiç gitmek nasip olmadı. sadece izmirli arkadaşlarımdan dinledim.. izmir we antalyaya gittinmi hiç sen canım??

antalyaya yaklaşık 10 sene önce gittim şöyle böyle hatrlıyorum çok değişmiştir mutlaka.. izmire de 3 sene önce gittim canım ... çok istiyorum anlatamam sana...

inşş olur kuzum benimm ya inşşş:Saruboceq: bide komşu olurmuşuzzzzkaydirigubbakcemile3

günaydınnn milletttt.. öle bi basık hawa warki hemde yağmurlu olmasına rağman samsunda yataktan anca çıkabildim yaaa miskin miskin gamyoncuiremsu...
kuzuşumm anladım zaten ya net koptu yada gelen oldu dedim sen yazmayınca kaydirigubbakcemile2

kimse yokmuuuuu gelen titreşim atsın ben buralardayımmmkaydirigubbakcemile3

kuzuşummmmmm iim sen nasılsınnn???? bohçaya 1 gün kaldııııııııızemuszemus

gracemmm temizlik yapıodur şimdiii yarın gelioooo kayınwalidesi we bohçasıııı kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan

vallaa nerden bildinnn elimde vileda bir elimde toz bezi... etrafı kaldırdık valla... birde bugünden birkaç yapılacak kurabiye filan vardı uğraşıyırm wallaa.. ayy çatlıcam yarın olsun bohçe gelsinkaydirigubbakcemile4

nasılda heyecanlısındır şimdiiiiiidelikafadulden haklsın cnm ikramlıkları şimdiden hazır etmek en iisi, yarın eliniz ayağınıza dolaşmaz... ne war menüde?? kaç kişi gelcekler??

valla canım şuan 4 kişiler .. bizde 3 kişiyiz .. 7 kişiyiz şimdlik... wallaa annem börek açacak ... ben tatlı yapacağım mozaik kek var.. kurabiye var tuzlu .. amerikan salatası var ... poğaça var... gel buyur kaydirigubbakcemile3

offf menü sağlammış bende gelim walakaydirigubbakcemile3 sözlünde gelcekmi peki cnm??

yok canım hanımlar arasında olacak çalışıyor o :1no2: gel beklerimm canımmcokacimcoook

anladım kuzummm, hadi hayırlısı bakalım yarını bende heyecanla bekliorum wala merak ediom bohçayıkaydirigubbakcemile2 ne giyceksin??? elbise - kot?? ayy ne detaycıyız yaakaydirigubbakcemile3

Back