2 sene kadar nişanlı durcak kızlarrr 2011 gelin adayları var mı??

evetttt sevimlii olsun dedikkk.. çok beğendim görünce tatlıı nişanda böyle olsun dedik düğünde inşallah daha farklı olacak :)))))

çok güzel ama gerçektennn çok sempatik olmuş yaakaydirigubbakcemile2 cnm kaça yaptırdınız bu dawetiyeyi sakıncası yoksa??

çok ii canm yaaa, okadar güzelkiii çok pahalı bişe sandım ben ama çok uygun gerçektenn... ben öle kartlara fazla para werilmesi tarftarı değilim açıkcası çoğu yırtıp atıo wala:((

aynen canım br köşeye atılıyor çöpe gidiyor netiece bizde aynısnı yapıyoruz o yüzden çok para vermenin anlamı yok canım ... sevimli işte hemde uygun... hatıra kalacak bana ... çocuklarıma gösterrim inş... :kedi:

bende davetiye konusunda sizin gibi düşünüyorum kızlar...yazık çünkü çöp oluyor malesef

haklsın wala bizde öle yapıoz... dimi zuzu yaaa bi aileler değer werip saklıo bide bikaç arkadaş.. sonrası çöp... çok şık böle midye kabuğu gibi desenli we uygun davetiyler war ben onlardan yaptırmayı düşünüorum düğünde.. inanın düğün zamanı bu ufak şeyler büyüo okadar para oluoki insan şaşırıo wala:1shok: abimin düğününde sırf düğün günü sağa sola 2 milyardan fazla para harcandı.. kuaför zaten başlı başına sağlam bi miktar. bide düğün salonunda öle bi soyuolarki adamı wala. konfeti atalım diolar ok diosun para, pasta getirenler bıçak kesmio diolar para, onu yapalım para bunu yapalım parakafamçokkarıştı wala kızlar bir olalım nişanlılarımızla para biriktirelim çok para lazım çookkk:sinifsinif:

walla bazen diyorum ki bukdr bekledim senelerce bir kere olacak her şeyiyle tam olsun herşeyi isterim diyorum .. sonra diyorum ki yok biranöönce evlenelim hiçbişey istemiyorum ufak bir eğlence yaparız biter gider... bize kalsın harcayacaklarımız diyorum... kendimle çelişiyorum kızlarrr:kedi:

graceee aynısını bugün anneme bende söledimm.. hem herşeyim tam olsun isterim herşeyimin yapılmasını isterim diorum, sonrada yok anne ya kawuşsak yeter wala diorumm, zamanla çalışıp kazandıkça yaparız diorum. sonrada dedimki anne bendemi bi gariplik war yani ne istediğim belli değil. annemde olur kızım bunlar sonuçta gençsiniz we sewdiğiniz insanla ew kurma hayalleriniz war we istersinizkki güzel olsun herşeyiniz, ama biyandanda hayat koşulları zor we bu korkutuo sizi tecrübesiz olduğunz için. hiçç merak etmein herşeyiniz çok güzel olcak Allahın izniyle dedi, biz aileler bir olur herşeyinizi yaparız dedi. nasip walaaamafoldumben

ayyy canım benim yaaa... aynıyız demek ki tek değilim... inan bazen çok karamsarım bazen çok umutluyum bilemiyorum ama düğünümü biraz ksıtlı yapacağım gibi görünüyor hele ki antalya yada izmrrde ev açma yaparsak gidişat onu gösteriyor... aslında çoğunda gözüm yok vallaa... işte insan bazen yeniliyor hayatın renklerine kapılıyor...

wala benimde çoğunda gözüm yok kuzum yaa. yani pahalısı olsun demiorum hiçbizaman, güzeli ve bizi idare edicek kalitede olanı olsun yeter, sonuçta pahalı demek en ii kalite en güzel demektir die düşünmüorum.. hatta çoğuzaman hiçbeğenmediğim koltuk takımları uçuk fiyatlarda oluo şaşırıorum.. görüntü bana hoş gelsin, kapıyı açıp ewime içeri girdiğimde ohh be işte bu bizim zewkimiz biz seçtik aldık diyebilim yeter bana..

kuzum bak sen istanbuldasın çok şanslısın aslında, çok güzel spot mağzalar warmış orda arkadşım diodu ihraç fazlası ürünler çok uygun fiatlara oluomuş. öle düşünüomusun??

evet canım zaten burda seçenek çok o açıdan yani herşeyin spotu var yarı yarıya neredeyse... araştırınca buluyorsun ama neticede herşeyi neredeyse ikimiz yapacağız... bakalım hayırlısı....

bitanem ben çok yorgunum ... iyi geceler diliyorum sana... VEEEEEE bir gün dahaa yaklaştıkkkkkkkk sevdiklerimize..... aşklarımıza........ yani vuslata :kedi::asigim: herşey güzel olacakkk yeter ki sabretmesini bilelimm sevgimizi eksiltmeyelim.... görüşürz canım yarın buralrda olucam :)

ewetttttt 1 gün daha geride bıraktık.. we diorumki gün gelicek sadece 1 gün kalıcakkk.. yüreğimizdeki sewgi hiç eksilmesin, hergün dahada artsın inşş.... :asigim:opuyorumnanaktan iii geceler canım benimmm tatlı rüalar... yarın görüşürüz buradaopuyorumnanaktan

günaydın kızlar. heyecandan yine doğru düzgün uyuyamadım ben ya.. dün gece kayınvalidemler geldi. ne zmn isteme olsun ne zmn nişan olsun falan onlar konuşuldu. tabi ben heyecan ve utungaçlıktan bişi diyemedim. aşkım saolsun idare etti beni. siz onun konuşmadğna bakmayın,utanıyo o şimdi biz böle böle konuştuk onla diyo. gülüyolar bana utanıyorum diye. yıllardır tanıştğmz halde bölesin bide yeni tanışsak neolcktı diyolar:kedi::kedi: ne biliyimya bambaşka bi heyecan bu. 26 temmuzda istemeye geliyolar. 1 ağustostada nişanım var kızlar. :kedi:opuyorumnanaktan

ohhhhhhhhhh nişan varr nişannnnn :)) haftaya isteyecekler yanii canım hayırlıı olsun çok sevindim herşey netleşmiş... maşallahhhh :nazar:

teşekkür ederim canım. bana yardımcı olabilirmisinz bilmiyorum. makyaj sorunum var. çok hafif uçuk renkli, öle kaşa kadar çıkmayan hoş sade bi makyaj istiyorum nişanda. ama kuaförde pek beceremiyolar bunu. en azından bi resim vs bulsam, işte böle desem diyorum. fikir verebilirmisin.

du bakalım biraz araştrma yapip eklim canım ... belki beğendiğin olur..ne renk elbisen?makyajı ne renk düşünüyrsun?

Back