2 sene kadar nişanlı durcak kızlarrr 2011 gelin adayları var mı??

canım benim çok çok çok çok teşekkür ederimyaŞeniz içinde beğendiklerim oldu bak. çok işime yarıcaklar. harikasın.alkisalkisalkis.

çok sevindim beğendiğin varsa... en azından gösterirsin böle olsun diye.. bişey değil tatlım ne demk..opuyorumnanaktan

evet cnm bnmkinede mail attım bak bakalım nsl die onunda hoşuna gitti. çok işime yaradı...

ayy çok mutlu oldum faydalı olduğuna :enbuyukkk: walla ne güzel burda herkes birbirne fikir veriyor bir işine yardımcı oluyor ...

evet cnmya. bak mesela ben çalışıyorum ve şuan hiç kimse yok yanımda. annem kemoterapide şuan.kardşm onun başında. kuzenlerimin hepsi erkek. bi kız kardşmle ben kızız. bu yüzden yardımlarınıza ihtiyacım var ve bu makyaj konusunu hallettim sayende.çok saolasın...

canım benim geçmiş olsun Allah acil şifalar versin... Allah büyük canım herşey çok güzel olacak ... elimizde ne geliyorsa yaparız canım benim... ne demek... :1hug:

ben varımmmmmmmmmmmmmmmmm herzmanki gibi demirbaş oldum burdaakaydirigubbakcemile5

siyahmasalll nbrrrrr??? süper ya çoğalıoruzzz hadi sohbeteeeekaydirigubbakcemile5

iiim canlarımm..ne zaman girsem mmagiclove we gracem burda ehehe cidden demirbaşı olduk sitenin yaw :) simdik bemkinin yanından geldim (( bi bakim kızçelere dedim..ee sobbete hadiii :)

kızlar bohça geliyor pazar günü heyecanlııyım vallaa.. nişan bohçası ::kedi:

zemuszemus wala öle yaa soluğu burda alıoz artıkınkaydirigubbakcemile3 2gün kalmış sadeceeee inanamıorummmmmm.. acaba neler aldılarrr sözlünden ipucu warmı hiç gracee???kaydirigubbakcemile3

ayyyyyyy nee güselllll opuyorumnanaktan sadece sana ait bohcamı yoksa ew içine mi yapıldı.

wallaa canlarım kime ne yapıldı inan bilmiyorum ben nişan alışverişine filan çıkmadım yani şunu isterim bunu isterim hiç demedim bu zamana kadar... sözde bile herşeyimi kendim aldım kıyafet vs.... bohça getirecekler işte teyzesi halası annesi gelecekler gündüz... annesi çalışıyor bir pazar günü müsait oluyor .. bilmiyorum yani kızlar hiçbir detay ... sadece sözlüm espri yaptı geçen hadi iyisin tüylü terliğin bile var dedi... :1shok: içmden dedim ki hee tam bana göre.... yaniii tamamen süpriz bir bohçaaa süprizzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…