2 sene kadar nişanlı durcak kızlarrr 2011 gelin adayları var mı??

valla bizimde buzbolbaı çamaşır bulaşık var... benim 3-5 parça nevresim havlu bornoz filan tencere tabak var... çok eksik var çok

ama bu benim cümlemmmmmmm delikafadulden ne güldüm ya nicke baktım ben bunu ne zmn yazmışım diye
çünkü öyle çok diyorumki ayrılıp eve gitmek zor geliyor diye

geçen dedi ki şurda 1 sene kaldı düğünü alla alaal dedim niye benim haberim yok nasıl bir sene kalıyor dedim halaa söylemedi ama nasıl bir sene kalıyor var bi planı ama daha askere ble gitmedii .. nalamdım valla.. :mymeka:

buzdolabı çmaşır m. falan kız tarafımı alıo sizde kuzu? wala eksik okadar çokkii napcam bilmiom..

yoksa süprizimi war???? hadi hayırlısı yaa seneye beraber yaparız düğünleriii :))

ama bu benim cümlemmmmmmm delikafadulden ne güldüm ya nicke baktım ben bunu ne zmn yazmışım diye
çünkü öyle çok diyorumki ayrılıp eve gitmek zor geliyor diye

zuzum Allah kavuştursun ne zaman dönecek ya da gitti mi gidecek mi? anlat bakalım

buzdolabı çmaşır m. falan kız tarafımı alıo sizde kuzu? wala eksik okadar çokkii napcam bilmiom..

yok cicim kendi aldı valla ben sadece peşinatı verdim oda çok cüzzi bir miktar kendi ödedi... erkek alır beyaz eşyayı ama kızda yardım ediyor biraz ...

ayy inşallahhhh nerdeeeee varya öyle birşey olursaa uçarım şunlar gibi bakınkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

önce evlilik sonra askerliktyir niyeti belki yada kısadönem falan mı acaba:)) sensiz kalmak istemiyo kuzuuu:1hug::1hug:

bnm okul yeni bitti doğru düzgün bi işim olmadı
önümüzdeki ay bi işe başlıorum bakalım sürekli olursa bende başlarım artık...
nevresimler battaniye bornoz pike filan bol bol varda

yaa aklıma geldi sorym size şu karacanın yeni yemek takımları 700-800lira ya sizce değermi kızlar
bi diom bi kere alcam olsun bi diom alt tarafı yemek yicez karar veremedim yanii

6 ay oldu bnmki gideli 9ayımız kaldı ...
2010 nisanda geliyor keske o yaz olsa düğünümüz ama abisinin düğünü olcak sanırım o yaz

hihihiiii hadi hayırlısııı:lepi: :lepi: :lepi:

cnm benm wala ben almam açıkcası yani emin ol biraz zaman geçince düşcek o fiyatlar... bide ben 2 tane yemek takımı alcam, yani günlük hariç. 1 tanesii aldım alman malı 250 tl werdim,ama diğerini biraz daha açılıcam açıkcası bunu ölesine aldım modeli çok hoşuma gitmişti. ama 700-800de wermem, max 500...

walla benmkide karacadan canım şu setler varıya tenceresi işte kahvaltı takımı emek takımı çatal kaşığı 1200 tl idi ondan aldım ben geçen kış ... walla kimi diyor ki karaca iyi kimi değil diyor .. ama bugün kütahya proselende beğenndim kızlar... bir bakın bakalım ne diyeceksiniz..

bende öyle düşünüorum aslında almaya kalkarsam kendimide çok aşmış olurum görünce dayanamıom ama...
yani 400-500 civarı bişi alıp bide günlük alcam dimekkiiii

ayyyyyyyyyyyy o mor takımı kaldırın yaaaaaaaaa o ne güzellllllll üf yaaa

6 ay oldu bnmki gideli 9ayımız kaldı ...
2010 nisanda geliyor keske o yaz olsa düğünümüz ama abisinin düğünü olcak sanırım o yaz
belli mi olurr zuzum neden öyle düşünüyorsun bak azcık kalmış senin allah hayırlı teskerelerini göstersin inşallahh hele bi gelsin sağlıkla huzurla.. turkbayragi

bencede kızlarr çok houma gitti benimde baka kaldım ... :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…