resimlerini merakla beklicem tatlım..heyecan durumları nasıl :jeyyar:
off yatak odası süperrr çok güzel uyum sağlamışlar wala:lepi: graceful=bomba zewk
ya wala millet şöle ferah alan olsun ewimizde ya, benimki tembihlioki beni sürekli aman öle cıncık bıncık alma sakın aşkım die hiç sewmio oda öle gereksiz şeyleri şakkıdı
ya wala bi ewlensek barklasak kocişlerimizle uyusak film izlesek gezek tozsak :Saruboceq:
işkence yapmayalım birbirimize kızlar yaaa ben artık engel olmaya çalışıyorum kendime eşya bakmıcam filan diorum :)
ama int de bazen bi dalıom allahhhh kim tutar beni:)
aman canım aynen yaa evde pc den baska ilgilencek bşy yok burda sizlerle konuşuyorum kendimi ii hissediyorum:) hepimizz aynı dertte oluncaa.s
inşallah zamanla olacak herşey düşünün bi geçtiğimiz aylarda belki söz,nişan bile yoktu ama şuan ya sözlü ya niişanlıyız ilerdede evliyiz dicez inşallahhihoyyyt
bende eşyalara falan bakıyorum bu ara gelinliklere taktım arşiv yaptım pc.de bide içinden 5 model ayırdım haftasonu nişanlıma göstericem:jeyyar:
hadi hayırlısı cnm benim... ya ama zewkli olmuomu böle bakmak falan wala ben kendimden geçiom çoğu zamansositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?