Nerde yaptırıyorsun, hngi lazer hiçmi azalma yok tuhaf..
Alexandrite candela ile. Yanlış anladınız galiba. Dökülmelerim oldu. Özellikle koltuk altı ve genital daha iyi döküldü. 5 hafta geçti seansın uzerinden ama dökülmeyen çok yer var bacaklarimda
Yuzdeye vurmakta zorlandim. Diz kapaklarının alt kısmı mesela dokulmemiş. Sol bacağımın iç kısmında baya kalmış. Diğer yerlerde de tek tük var. Beklediğim gibi pürüzsüz olmadı seans arasındadökülmeyen derken % kaç mesela...candelaçç ok iyidi bnde candela yapan bi yer arıyorum istdaysan yeri söyliyebilirmsin..
Ankadayim bendökülmeyen derken % kaç mesela...candelaçç ok iyidi bnde candela yapan bi yer arıyorum istdaysan yeri söyliyebilirmsin..
Ankadayim ben
Ama sorun şu ki ne kadarının kalıcı olarak döküldüğünü 2 aylık seans araliklarimda anlayamiyorumşöyle söylim 2 seansta bence %40 azalma iyidir.. etkiyi görmek için 4 seansa tamam la baktın yok o kadar iyi azalma yaptırdığın yeri değiştir..
Onu zaten kimse bilemez bu arada bnmde dizdekişer çok inatçı hatta arttı bile denilebilir diz bölgesinde ne varsa artık.
Tüm bacak mı yaptırıyorsunuz ?
İlk seans yarım bacak tı ama dizde içindeydi... 2. Seans da üst bacağımda yaptırdım.
Evet bende başladım tüm bacak :)
Hadi bakalım umarım faydasını görürüz..
İnşallah :) gelişmelerden haberdar edelim birbirimizi :)
Tabi :) zaten bu lazer topic indeki en aktif üye olsam gerek,))
Yerimi degistiricem galibaBety bence kadın biraz savsaklayoyor. Aynı durum bende de var malesef..
Son durum nedir? Ben Şubat'ta 4. Seansına gittim. Üst bacakta pek fark yokalt da fark var ama çok iyi diyemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?