• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon 2 seansta azalma fark edilir mi tüylerde?

Yerimi degistiricem galiba :( sorun bende mi onlarda mi bilmiyorum ama en mantıklısı değiştirmek

Etki süresi kişiye göre değişir ama mesela benim 7. Seanstan sonra gözle görülür olmaya başladı neredeyse bi anda diyebileceğim şekilde. İlk 5 seansda yine normal çıkıyordu zaten 5 seanstan önce aşırı fark etmesi herkese nasip olmuyor :D

Etki süresi kişiye göre değişir ama mesela benim 7. Seanstan sonra gözle görülür olmaya başladı neredeyse bi anda diyebileceğim şekilde. İlk 5 seansda yine normal çıkıyordu zaten 5 seanstan önce aşırı fark etmesi herkese nasip olmuyor :KK70:

4 seans ta alt bacağım %85 bitti

Alt bacak %85 gitti ama üst bacak ı ıh.... Sinir oldum ve hayır tüy değil bildiğin simsiyah..
Etki süresi kişiye göre değişir ama mesela benim 7. Seanstan sonra gözle görülür olmaya başladı neredeyse bi anda diyebileceğim şekilde. İlk 5 seansda yine normal çıkıyordu zaten 5 seanstan önce aşırı fark etmesi herkese nasip olmuyor :D

İnsan sinir oluyor ama. Bi bakıyor dökülenlerin çoğu geri gelmiş 😒
kızlar bir de bir şey sormak istiyorum. Gittiğim yer bir tıp merkezi güvenilir olduğunu düşünüyorum ama sorayım yine de. Alex candela vardı gittiğim yerde. Atış yaparken cihaz ısındığı için çok duruyordu, 5-10 dakika ara verip soğumasını bekliyorruk. İlk kez orda basaldigim için lazere bilmiyorum tabi. Bu normal mi?

Bende 4.seansima gittim sizin gibi tarihlerde bilmiyorum henüz, uzama var belli bölgelerde daha dökülme olmadı..
Dökülme olmadı mı olup tekrar mi çıktı?

bir de bir şey sormak istiyorum. Gittiğim yer bir tıp merkezi güvenilir olduğunu düşünüyorum ama sorayım yine de. Alex candela vardı gittiğim yerde. Atış yaparken cihaz ısındığı için çok duruyordu, 5-10 dakika ara verip soğumasını bekliyorduk. Bazen de kadın tüp gibi bir şeyini değiştiriyordu durunca. İlk kez orda basaldigim için lazere bilmiyorum tabi. Bu normal mi?

Dökülme olmadı mı olup tekrar mi çıktı?

bir de bir şey sormak istiyorum. Gittiğim yer bir tıp merkezi güvenilir olduğunu düşünüyorum ama sorayım yine de. Alex candela vardı gittiğim yerde. Atış yaparken cihaz ısındığı için çok duruyordu, 5-10 dakika ara verip soğumasını bekliyorduk. Bazen de kadın tüp gibi bir şeyini değiştiriyordu durunca. İlk kez orda basaldigim için lazere bilmiyorum tabi. Bu normal mi?

Ben hiç öyle bi duruma şahit olmadım 🤔 bilemedim normal mi

Yaaa :( 1.5 saat sürüyorsa 2-3 kere cihazın soğumasını bekliyorduk. Klima da sürekli çalışıyordu üstelik soğuması için
İnternetten bir araştır istersen, belki doğru da olabilir benim seans 15-20 dkyı geçmiyordu belki bir sonraki kişi girene kadar soğuyordur o sırada o yüzden denk gelmemiştir 🤔

İnternetten bir araştır istersen, belki doğru da olabilir benim seans 15-20 dkyı geçmiyordu belki bir sonraki kişi girene kadar soğuyordur o sırada o yüzden denk gelmemiştir 🤔
Belki de. İnternette konuyla ilgili bir şey bulamadim :(

Forumu okuyan alexandrite yaptıranlar yorum yapabilirse çok sevinirim

Sonuçtan memnun kalmadığım gibi bir de bikini bölgesinde cildinden koyu lekeler kaldı :( var mı benzer sorun yaşayan :( 5 aydan fazla gecmis resmen. çok moralim bozuldu. Kalır mı bunlar hep

Back