Son durum nedir? Ben Şubat'ta 4. Seansına gittim. Üst bacakta pek fark yok alt da fark var ama çok iyi diyemem
Alt bacak %85 gitti ama üst bacak ı ıh.... Sinir oldum ve hayır tüy değil bildiğin simsiyah..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Son durum nedir? Ben Şubat'ta 4. Seansına gittim. Üst bacakta pek fark yok alt da fark var ama çok iyi diyemem
Yerimi degistiricem galiba sorun bende mi onlarda mi bilmiyorum ama en mantıklısı değiştirmek
Etki süresi kişiye göre değişir ama mesela benim 7. Seanstan sonra gözle görülür olmaya başladı neredeyse bi anda diyebileceğim şekilde. İlk 5 seansda yine normal çıkıyordu zaten 5 seanstan önce aşırı fark etmesi herkese nasip olmuyor
Alt bacak %85 gitti ama üst bacak ı ıh.... Sinir oldum ve hayır tüy değil bildiğin simsiyah..
Etki süresi kişiye göre değişir ama mesela benim 7. Seanstan sonra gözle görülür olmaya başladı neredeyse bi anda diyebileceğim şekilde. İlk 5 seansda yine normal çıkıyordu zaten 5 seanstan önce aşırı fark etmesi herkese nasip olmuyor
Dökülme olmadı mı olup tekrar mi çıktı?Bende 4.seansima gittim sizin gibi tarihlerde bilmiyorum henüz, uzama var belli bölgelerde daha dökülme olmadı..
Dökülme olmadı mı olup tekrar mi çıktı?
bir de bir şey sormak istiyorum. Gittiğim yer bir tıp merkezi güvenilir olduğunu düşünüyorum ama sorayım yine de. Alex candela vardı gittiğim yerde. Atış yaparken cihaz ısındığı için çok duruyordu, 5-10 dakika ara verip soğumasını bekliyorduk. Bazen de kadın tüp gibi bir şeyini değiştiriyordu durunca. İlk kez orda basaldigim için lazere bilmiyorum tabi. Bu normal mi?
İşte kişiye göre değişiyor4 seans ta alt bacağım %85 bitti
Yaaa 1.5 saat sürüyorsa 2-3 kere cihazın soğumasını bekliyorduk. Klima da sürekli çalışıyordu üstelik soğuması içinBen hiç öyle bi duruma şahit olmadım bilemedim normal mi
İnternetten bir araştır istersen, belki doğru da olabilir benim seans 15-20 dkyı geçmiyordu belki bir sonraki kişi girene kadar soğuyordur o sırada o yüzden denk gelmemiştirYaaa 1.5 saat sürüyorsa 2-3 kere cihazın soğumasını bekliyorduk. Klima da sürekli çalışıyordu üstelik soğuması için
Belki de. İnternette konuyla ilgili bir şey bulamadimİnternetten bir araştır istersen, belki doğru da olabilir benim seans 15-20 dkyı geçmiyordu belki bir sonraki kişi girene kadar soğuyordur o sırada o yüzden denk gelmemiştir
Belki de. İnternette konuyla ilgili bir şey bulamadim
Forumu okuyan alexandrite yaptıranlar yorum yapabilirse çok sevinirim
4 seans ta alt bacağım %85 bitti
Devam ettinizmi 5inci seansiniza gittinizmi ?
Corona döneminde gidemedim. Farklı bir yere devam etmeyi düşünüyorum