2 saat için gittiğim hastaneden 3 günde çıktım...

çok geçmiş olsun bir an önce toparlanırsın inşallah.hastanede yaşadığın olumsuzluklarıda unutmaya çalış herşey çok güzel geçer ve sağlıkla bebeğine kavuşursun inşallah.

BIDIDŞIM BENDE SENİ MERAK EDİYORDUM.
BU KIZ GİRERDİ BİRŞEYMİ OLDU DİYE.
GEÇMİŞ OLSUN CANIM.
KAN DEĞERLERiNiN EN KISA ZAMANDA NORMAL DEĞERLERE ÇIKMASI DiLEĞİYLEa.s.

hay allah sok oldum
cok cok gecmisler olsun canim
sukur ki hic birinize bi sey olmamis allahim bi daha yasatmasin
allah yardimcin olsun korkma canim allahin izniyle hersey guzel olcak dua et unutma dua cok onemli her zaman

bıdışım çok geçmiş olsun canımm başlığı okuyunca çok üzüldüm :1shok:neyseki ucuz atlatmışsınız kahretsin ki oluyo hep böle şeyler kendine dikkat canıma.s.allah bidaha yaşatmasın böle şeyler...

OLOR="DarkOrchid"]ÇOK GEÇMIŞ OLSUN CANIM YA GERCEKTEN UZULDUM KENDINE DIKKAT VE BEBEGE DİKKAT ET[/COLOR]

Bıdışım çok geçmiş olsun canım. ben de diyordum bu kız nerelerde diye... neyseki atlatmışsınız... çoook dikkat et kendine ve bebişine.

bıdışım neler yaşamışsın öyle. allaha şükür iyisin arkadaşım. bir daha böyle kötü bir tecrübe yaşamamanı dilerim.kendine ve bebişine dikkat et öpüyoırum seni

ah canım benim yaaa cok gecmis olsunnn
anlamadın mı sne kansız kaldıgını
hay allah ya cok dikkat et kendine
aman diyeyimmmm ya

canım çok geçmiş olsun başlığı görünce ters bi durum olduğunu anladım ama bu kadarını beklemedim açıkçası.. Allah korumuş canım senide bebişinide..bi daha olmaz inşallah..

bildişim canım yeenı gördüm canım çok geçmiş olsun allay bırdaha sızede bızlerede öyle şeyler yaşatmasınn...dikkat et canımm...

canım benim geçmiş olsun kendine dikkat et canım benim çok üzüldüm.. neyse şu an iyisin ve bebeğin de iyi en güzel yanı bu. kendine çok dikkat etmelisin

gecmıs olsun canım yenı gordum....bendede kansızlık var hem kan hapı hemde kan surubu kullanıyorum.....Allah sıfa versın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…