- 19 Mart 2021
- 1.042
- 702
- 73
- 30
İnşallah canımİnş büyür
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canımİnş büyür
14 gün negatif olup 16 gün pozitife dönen varSanırım iğnenin 14. Günü negatif görüp pozitife dönen yoktur dimi?
12.gün bakıcaz insallah14 gün negatif olup 16 gün pozitife dönen var
Bnm 16 mmden 2gün daha klomen kullandm canm 21 olmustu 2gün içindeBenımde öyle oldu cm net hatırlamıyorum 2 gün sonra büyümüştü
Klomen hiç duymamış tım letu ilacı kullanıyorum bendeBnm 16 mmden 2gün daha klomen kullandm canm 21 olmustu 2gün içinde
Klomen hiç duymamış tım letu ilacı kullanıyorum bende
genelde klomenle başlıyor doktorlar ama, letuyu da ben hiç duymadım. ilk ay klomen+ovitrelle=negatif. bu ay femara diye bi ilaca başladıkKlomen hiç duymamış tım letu ilacı kullanıyorum bende
Benimde ilk ayım 3 ay denicez sonrası nası bi tedavi olur bakalımgenelde klomenle başlıyor doktorlar ama, letuyu da ben hiç duymadım. ilk ay klomen+ovitrelle=negatif. bu ay femara diye bi ilaca başladık
Bende de bu 3. Ay letu + ovitrelle.. Bu ay da tutmazsa bir ay dinlenme sonrasında aşılama var ama ücretleri ne olur bilmiyorumBenimde ilk ayım 3 ay denicez sonrası nası bi tedavi olur bakalım
Benımde öyle olucak büyük ıhtımal 2.iğnemdi..Bende de bu 3. Ay letu + ovitrelle.. Bu ay da tutmazsa bir ay dinlenme sonrasında aşılama var ama ücretleri ne olur bilmiyorum
Hayırlısı olsun umarım tutar başka tedavilere gerek kalmadanBenımde öyle olucak büyük ıhtımal 2.iğnemdi..
Maleseff canım negatif sonucum regl olmayı beklıyorum inşallah bundan sonralı tedavimiz olurHayırlısı olsun umarım tutar başka tedavilere gerek kalmadan
Benimde negatifMaleseff canım negatif sonucum regl olmayı beklıyorum inşallah bundan sonralı tedavimiz olur
Ben test bile yapmadım bu tedavide son ayım (3.ay) bugün 13. Günüm hayırlısı olsunMaleseff canım negatif sonucum regl olmayı beklıyorum inşallah bundan sonralı tedavimiz olur
Sonuc ne zaman test yaptın mı hıcBen test bile yapmadım bu tedavide son ayım (3.ay) bugün 13. Günüm hayırlısı olsun
Merhaba konu yarım kalmış. Sonuç ne oldu acaba sizinBen test bile yapmadım bu tedavide son ayım (3.ay) bugün 13. Günüm hayırlısı olsun
Merhaba olmadı. Burdaki devlet ve özeldeki doktor kalp rahim için profa gitmemi eğer bir sıkıntı görmezse aşılama yapılmasını söylediler. 24 Kasım'da gittim 13 Aralık bu tahlilleri yap kalp rahim hamile kalmana engel olmaz ama kalamama sebebini bulmalıyız tıp kanıt ister dedi. Bugün tahlil verdim prolaktin 68.41 çıktı perşembe geri gidecem bakalım korkuyorumMerhaba konu yarım kalmış. Sonuç ne oldu acaba sizin
OlabilirTam tersi 14. Günde pozitif olupta negatife dönen var mıdır? Çatlama iğnesinin etkisi geçmiş olur değil mi ?