• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2. Ovitrelle Çatlatma iğnesi 14. Gün..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bugün çatlatma iğnesi olalı 12. günüm ve erken gebelik testim negatif çıktı. bu şekilde olup sonra pozitife dönen var mı? adetime 3 gün var ama adet belirtileri de başladı sarı renkte de akıntım var

:KK14: Geçen sene ilk denemem yapmıştım klomen+çatlatma iğnesi 19. Günde adet oldum bu ay da letu+ovitrelle bugün 14. Gün ve yine tertemiz bir nagatif.. İnsan yoruluyor artık ya
Benim de ilk klomen ile tanışmam bu ay peşine ovitrelle ve önerilen ilişki .... Neyse bugün14.gün bugün bende de negatif çıktı... 😔

:KK14: Geçen sene ilk denemem yapmıştım klomen+çatlatma iğnesi 19. Günde adet oldum bu ay da letu+ovitrelle bugün 14. Gün ve yine tertemiz bir nagatif.. İnsan yoruluyor artık ya
Benim de ilk klomen ile tanışmam bu ay peşine ovitrelle ve önerilen ilişki .... Neyse bugün14.gün bugün bende de negatif çıktı...

kızlar merhaba ben doktordan çıktım yumurtalığım sağda 11 mm büyümüş çarşamba tekrar çağırdı doktor böyle olup gelişen oldu mu 2 günde ?

Arkadaşlar merhaba 18 martta regli oldum. 3.gün de klomen içmeye başladım. 5 günlük klomen sonrası 6.gün doktora gittim. Reglim biteli henüz 2 gün olmuşken yumurtalıklarımın 16,5 mm olduğunu öğrendim. Ve yarın çatlatma iğnesi vuracağını söyledi doktorum. Bı kadar erken büyümesi ve iğne olmam doğru mu ? Normal mi ? Böyle bir şey yaşayan var mı ? Yardımcı olursanız sevinirim 😍🙏🏻

Arkadaşlar merhaba 18 martta regli oldum. 3.gün de klomen içmeye başladım. 5 günlük klomen sonrası 6.gün doktora gittim. Reglim biteli henüz 2 gün olmuşken yumurtalıklarımın 16,5 mm olduğunu öğrendim. Ve yarın çatlatma iğnesi vuracağını söyledi doktorum. Bı kadar erken büyümesi ve iğne olmam doğru mu ? Normal mi ? Böyle bir şey yaşayan var mı ? Yardımcı olursanız sevinirim 😍🙏🏻
normal canım bnmde 16 mm di sonra 2 gün daha klomen kullan gel dedi gittim 21 mm olmuş süper dedi ve 1 yumurtalığım büyümüştü başka yoktu bugun 8. gün bakalım 12. gün insallah pozitiftir :(

normal canım bnmde 16 mm di sonra 2 gün daha klomen kullan gel dedi gittim 21 mm olmuş süper dedi ve 1 yumurtalığım büyümüştü başka yoktu bugun 8. gün bakalım 12. gün insallah pozitiftir :KK43:
Benimde tek yumurtam vardı. Doktorlar zaten tek yumurta istiyorlar. Kaliteli olsun büyük olsun tek olsun tutma oranı daha yüksek diyorlar. O yüzden umarım olur canım rabbim hepimize nasip etsin artık uğraştırmasın 🙏🏻🥰

Benimde tek yumurtam vardı. Doktorlar zaten tek yumurta istiyorlar. Kaliteli olsun büyük olsun tek olsun tutma oranı daha yüksek diyorlar. O yüzden umarım olur canım rabbim hepimize nasip etsin artık uğraştırmasın 🙏🏻🥰
ayyy yüzümü güldürdün insallah ya Rabbim tez zamanda mutlu haberi nasip etsin :anneadayı:

ayyy yüzümü güldürdün insallah ya Rabbim tez zamanda mutlu haberi nasip etsin :anneadayı:
Amin aminnnn canım. Bi kaç arkadaşımında tek yumurtası oluştuğu ay hamile kaldılar. Öncesinde 2-3 yumurta olduğu halde hamile kalamadılar mesela. O yüzden iyi düşünelim iyi olsun 🥰🤗

Amin aminnnn canım. Bi kaç arkadaşımında tek yumurtası oluştuğu ay hamile kaldılar. Öncesinde 2-3 yumurta olduğu halde hamile kalamadılar mesela. O yüzden iyi düşünelim iyi olsun 🥰🤗
doğru diyosun bide günler geçmiyor düşünmeyeyim diyorum ama olmuyor aklımda hep bu ay oldumu diye :110:

Belirtin falan var mı ? Çatlama ağrısı vs. Ben de hiçbir şey olmadı ya. Acaba iğneyle de mi çatlamadı diyorum 😂😂
ilk 3 gün kasıklarım cok ağrıdı cok değişik bi ağrıydı ilişki bile cok ağrılı oldu ilk 2 yada 3 gün simdede bazen karınımın sol tarafı ağrıyor bide gögüs uclarım sızlıyor cok dünden beri :KK15::KK200:

K
ilk 3 gün kasıklarım cok ağrıdı cok değişik bi ağrıydı ilişki bile cok ağrılı oldu ilk 2 yada 3 gün simdede bazen karınımın sol tarafı ağrıyor bide gögüs uclarım sızlıyor cok dünden beri :KK15::KK200:
Kasık bel cok ağrıdı benım de hissetmiştim :)

kaç mm di yumurtan bnm 21 mm ken iğne olabilirsin dedi doktor
Benim adet biteli daha 3.günüm olmuştu 20 mm Le iğne yaptı doktor işte ama hiç ağrım falan olmadı henüz şuan iğne vuralı 5 gün oldu hala bişi yok ara ara sol kaşığımda bi hareketlilik oluyor ama o kadar çok hafif şeyler

Back