• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2. Ovitrelle Çatlatma iğnesi 14. Gün..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
:KK14: Geçen sene ilk denemem yapmıştım klomen+çatlatma iğnesi 19. Günde adet oldum bu ay da letu+ovitrelle bugün 14. Gün ve yine tertemiz bir nagatif.. İnsan yoruluyor artık ya
Rahim filmi sperm testi yapıldı mı

Rahim filmi sperm testi yapıldı mı
Her şey yapıldı hiçbir sıkıntı yok bütün testler filmler çok iyi. Bu ay letu ile 3 yumurtam olmuştu Bi de 24 26 cm diğerine bakmaya bile gerek yok dedi doktorum aynı büyüklükleri demişti

Her şey yapıldı hiçbir sıkıntı yok bütün testler filmler çok iyi. Bu ay letu ile 3 yumurtam olmuştu Bi de 24 26 cm diğerine bakmaya bile gerek yok dedi doktorum aynı büyüklükleri demişti
Bi iki ay daha devam et tedaviye sonra aşılamaya geç bekledikçe yıpranıyor uz sabrımız tükeniyor

Hayır bugğn ilk defa yaptım yalancı pozitif ten korktum erken gebelik testi de değil normal kaset test
Evet doğru bende dayanamayıp 9.gün yaptım testi pozitif çıktı ama iğnenin etkisi olduğunu biliyorum test sipariş verdim sanırım 13.veya 14. Gün gelir tekrar yapacağım pozitif çıkmamışsa silik felan değilse malesef negatif oluyor

Evet doğru bende dayanamayıp 9.gün yaptım testi pozitif çıktı ama iğnenin etkisi olduğunu biliyorum test sipariş verdim sanırım 13.veya 14. Gün gelir tekrar yapacağım pozitif çıkmamışsa silik felan değilse malesef negatif oluyor
Umarım seninki pozitif tir 🙏🏻

bugün çatlatma iğnesi olalı 12. günüm ve erken gebelik testim negatif çıktı. bu şekilde olup sonra pozitife dönen var mı? adetime 3 gün var

bugün çatlatma iğnesi olalı 12. günüm ve erken gebelik testim negatif çıktı. bu şekilde olup sonra pozitife dönen var mı? adetime 3 gün var

Yeni Ay yeni umutlar ilk gün çok üzülüyorsun hatta adetin bitene kadar 😊sonra yumurtlama dönemi silkelenip umut doluyorsun inşallah bu ay olur hayırlısıyla
Artık üzülmüyorum bile umutsuzluğa doğru gidiyorum sanırım

Back