- 14 Ocak 2020
- 979
- 532
- 53
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rahim filmi sperm testi yapıldı mıGeçen sene ilk denemem yapmıştım klomen+çatlatma iğnesi 19. Günde adet oldum bu ay da letu+ovitrelle bugün 14. Gün ve yine tertemiz bir nagatif.. İnsan yoruluyor artık ya
Her şey yapıldı hiçbir sıkıntı yok bütün testler filmler çok iyi. Bu ay letu ile 3 yumurtam olmuştu Bi de 24 26 cm diğerine bakmaya bile gerek yok dedi doktorum aynı büyüklükleri demiştiRahim filmi sperm testi yapıldı mı
Bi iki ay daha devam et tedaviye sonra aşılamaya geç bekledikçe yıpranıyor uz sabrımız tükeniyorHer şey yapıldı hiçbir sıkıntı yok bütün testler filmler çok iyi. Bu ay letu ile 3 yumurtam olmuştu Bi de 24 26 cm diğerine bakmaya bile gerek yok dedi doktorum aynı büyüklükleri demişti
2 ay kaldı zaten doktor 3 aylık süreç demişti yine tutmazsa ne derse onu yapacaz zatenBi iki ay daha devam et tedaviye sonra aşılamaya geç bekledikçe yıpranıyor uz sabrımız tükeniyor
Sanırım iğnenin 14. Günü negatif görüp pozitife dönen yoktur dimi?Bi iki ay daha devam et tedaviye sonra aşılamaya geç bekledikçe yıpranıyor uz sabrımız tükeniyor
Daha önceki günlerde test yaptınız mıSanırım iğnenin 14. Günü negatif görüp pozitife dönen yoktur dimi?
Hayır bugğn ilk defa yaptım yalancı pozitif ten korktum erken gebelik testi de değil normal kaset testDaha önceki günlerde test yaptınız mı
Evet doğru bende dayanamayıp 9.gün yaptım testi pozitif çıktı ama iğnenin etkisi olduğunu biliyorum test sipariş verdim sanırım 13.veya 14. Gün gelir tekrar yapacağım pozitif çıkmamışsa silik felan değilse malesef negatif oluyorHayır bugğn ilk defa yaptım yalancı pozitif ten korktum erken gebelik testi de değil normal kaset test
Umarım seninki pozitif tirEvet doğru bende dayanamayıp 9.gün yaptım testi pozitif çıktı ama iğnenin etkisi olduğunu biliyorum test sipariş verdim sanırım 13.veya 14. Gün gelir tekrar yapacağım pozitif çıkmamışsa silik felan değilse malesef negatif oluyor
Ben aşılama yaptıracaktım iptal oldu. O yüzden kullanmıştım iğneyi. Benim zor. Tüp bebek ye yaptırdım olmadıUmarım seninki pozitif tir
Kısmet işi bu belli mi olurBen aşılama yaptıracaktım iptal oldu. O yüzden kullanmıştım iğneyi. Benim zor. Tüp bebek ye yaptırdım olmadı
Hayırlısı bakalım inşallah bir gün bizde pozitif görürüz fazla beklemedenKısmet işi bu belli mi olur
İnşAllahHayırlısı bakalım inşallah bir gün bizde pozitif görürüz fazla beklemeden
Adet gününe daha çok varsa pozitife dönebilirSanırım iğnenin 14. Günü negatif görüp pozitife dönen yoktur dimi?
Negatifmişim gerçekten önümüzdeki maçlara bakacazAdet gününe daha çok varsa pozitife dönebilir
Yeni Ay yeni umutlar ilk gün çok üzülüyorsun hatta adetin bitene kadar sonra yumurtlama dönemi silkelenip umut doluyorsun inşallah bu ay olur hayırlısıylaNegatifmişim gerçekten önümüzdeki maçlara bakacaz
Artık üzülmüyorum bile umutsuzluğa doğru gidiyorum sanırımYeni Ay yeni umutlar ilk gün çok üzülüyorsun hatta adetin bitene kadar sonra yumurtlama dönemi silkelenip umut doluyorsun inşallah bu ay olur hayırlısıyla