Davranış Bozuklukları 2 oglu olanlar cocuklariniz nasil geciniyor

Çocuğumuzda karşılaştığımız huysuzluk, saldırı, şiddet, içe dönüklük, korkaklık, hiperaktiflik, pasiflik, dikkatsizlik, çevreye uyum, utangaçlık, hırçınlık vs birçok sorununuzun paylaşıldığı konular.

pembevemaviler

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2009
1.644
6
156
selam kizlar bu bolume ne zaman konu acsam pek cevap alamiyorum umarim bu sefer benim gibi olanlar vardir,iki oglum var buyuk 7 yasina geliyor yaklasti kucuk 5 e ,kavga etmedikler birbirini incitmedikleri gun yok su an agliyorum yazarken inanin biktim artik sabir falan kalmadi konusarak halledemiyorum ikisinede anlatiyorum anlamiyorlar,kirip incitmekte istemiyorum pasif olmalarini istemiyorum ama ister istemez bagiriyorum cunku cok ileri gidiyorlar kardes dedgil dusman gibiler nasil duzelecek bu durum bilmiyorum cok caresiz kaldim ,iki oglu olanlar lutfen yazsin biseyler bu durumda olan var mi varsa nasil ustesinden geliyorsunuz cok yiprandim cok

benımde ıkı oğlum var biri 7 biri 2 yaşında küçük büyük e çok eziyet ediyor garıbım buyuk te herseyı sıneye cekıyor ne olsa buyuge yuklenıyoruz ver oğlum yapma oğlum etme oğlum halbukı canavar olan küçüğü şu an böyle arada 5 yaş var ama sizde 2 yaş durum farklı Allah yardımcınız olacaktır sabır ne zaman sinirlensen LA HAVLE VELA KUVVETE illa billahil aliyil azim ( yanlış yazmış olabilirim )de sabır....

cevabin icin cok saol canim,diyorum inanki cok dua ediyor sabir diliyorum allahimdan malesef bizde buyuge yukleniyouz sen buyuksun sen ona ver,sen elleme diye ne zamana kadar boyle surecekki

Benim büyük 21, Küçüğü 16 yaşında Büyük küçüğü devamlı eline geçen her fırsatta eziyor, sanki güç gösterisinde bulunuyor.Bende bunların yüzünden hayattan bıktım.Laf anlatamıyorum,Çileden çıkıyorum.İkisini hiçbir zaman yalnız başbaşa bırakmamaya çalışıyorum.Odaları ayrı,Bilgisayarları ayrı neyi paylaşamıyorlar bilmiyorum Bütün çocuklar mı ayn,ı sadece bizimkiler mi geçinemiyorlar çözemedim.

yandik desene ,benimkiler simdiden boyleler o yaslarda nasil olurlar kimbilir,kardes degil sanki dusman yaa

benimde iki böcüğüm var

büyüğü 7 küçüğü 2,5 yaşında

çok şükür kıskançlık yok ama

hep büyük sayesinde yoksa ufaklığa kalsa

bazen düşünüyorum da büyük oğluma çok haksızlık yapıyoruz galiba

ne de olsa o da daha çocuk....

ne zor anne olmak

ama ne kadar da güzellll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…