Gelinlik Ayakkabısı 2 Nisan 2011 Düğünüm Var , Bunlarda GELİN AYAKKABILARIM =)

vallahaa benım gelınlıgım dıkıldı hazır olduuu dugune 2 gun kala ayakkabı buldum :1: gelınlıgını cok merak ettım vallahaaa sımdıı bu kadar hızlısınnnn ya helal olsunnn eee teyzede hemencecık oluverırız artık:emir_bebek:

hızlı olmak değil planlı programlı ve kontrollü gitmek.son ana sıkıştırmamak herşeyi..amaç bu..
bence sen daha hızlısın canım aralık 19da evlendiğini görünce epey şaşırmıştım.

hızlı olmak değil planlı programlı ve kontrollü gitmek.son ana sıkıştırmamak herşeyi..amaç bu..
bence sen daha hızlısın canım aralık 19da evlendiğini görünce epey şaşırmıştım.

:1: ıyı unutmamıssın tarıhıı ...vallahaa aslıcım bızımm anıı oldu bıranda oldu hersey o yuzden plan program yapmaya vakıt kalmadıı hatta yoktu bile....Evlenıcegım hafta ben hala ev yerleştiriyordumm düşün halimii artıkkkk:59:

hayırlı olsun cnm tarihiniz zamn su gibi geçsin inş. :) ayakbılarmz hemen hemen aynı benım platform topğu biraz daha fazlydı ama çok rahat oluyor :) dantelli almışsın iyiki güzel bi seçim güle oynaya kullan inşallah :)

:1: ıyı unutmamıssın tarıhıı ...vallahaa aslıcım bızımm anıı oldu bıranda oldu hersey o yuzden plan program yapmaya vakıt kalmadıı hatta yoktu bile....Evlenıcegım hafta ben hala ev yerleştiriyordumm düşün halimii artıkkkk:59:

anladım cnm olsun ypcak bsey yk hyrlsyla evlendınz onemlı oln bu

hayırlı olsun cnm tarihiniz zamn su gibi geçsin inş. :) ayakbılarmz hemen hemen aynı benım platform topğu biraz daha fazlydı ama çok rahat oluyor :) dantelli almışsın iyiki güzel bi seçim güle oynaya kullan inşallah :)

tşk edrm cnm snde gulegule :)

güle güle kullanmanı dilerim. rahat edersin inşallah.

bu modeli birkaç hafta önce ben de deneyip beğendim bakırköy'de bi mağazada ama parmaklarım rahat etmedi. bi numara büyüğü büyük geldi. giydikçe açılır, düğüne kadar evde giyin bi süre dedi satıcı ama emin olamadım. yoksa çok beğenmiştim alıcaktım :((

güle güle kullanmanı dilerim. rahat edersin inşallah.

bu modeli birkaç hafta önce ben de deneyip beğendim bakırköy'de bi mağazada ama parmaklarım rahat etmedi. bi numara büyüğü büyük geldi. giydikçe açılır, düğüne kadar evde giyin bi süre dedi satıcı ama emin olamadım. yoksa çok beğenmiştim alıcaktım :((

tşk ederim.bnde numarada kararsz kaldm ama kendı numaramı aldım ıcınede ped koydurttum ayakkabının

Ayakkabı süperrrrrrrr :69: :69:
Düğünden sonra da rahatlıkla kullanabilirsin Aslıcım, çook şık bir ayakkabı :31:
Rahat gibi de duruyor öyle mi ?

bu kadar tesadüfte fazla :)) adaşız,düğünlerimiz aynı tarihte ve benim denediğim gelni ayakkabısını sen almşsın :)) harika bir ayakkabı canım...çok kibar ve rahat...tebrik ederim doğru seçim

Back