Gelinlik Ayakkabısı 2 Nisan 2011 Düğünüm Var , Bunlarda GELİN AYAKKABILARIM =)

katikula

Guru
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2008
34.740
12.323
298
İstanbul
ben öyle taşlı maşlı kokoş şeyleri sevmiyorum hep dantel kaplı olsun istemiştim istediğim gibide oldu umarım sizde beyenirsiniz

Ayakkabın çoook güzel.
Çok beğendim. Benim gelinliğim dantelli ben de böyle sade, dantelli bir ayakkabı düşünüyorum.

Canım benim güle güle giyyy
bayıldım..
Benim tarzımm
on numara gelin olucaksın heee :)

wuuu bayıldımm bayıldımmm:)

işte benim gibi biri daha, bende hiç sevmem taşlı, süslü ayakkabıları ve dantel hastasıyımdır

bende aynen böyle bir ayakkabı seçerim herhalde:) hatta beyaz üstüne siyah santel kaplı ayakkabıları da hiç eksik etmem dolabımdan...

harika bir seçim olmuş gerçekten, burda gördüğüm en güzel ayakkabı bunlar...mutluluklar dilerim

herseyın cok guzel canım gule gule gııy hayırlı olsun gelınlıgın nasıl bır model ki ayakkabını hemencecık aldın merak ettım dogrusuu..

çok tşk ederim canım byenmene cok sevndm bende dantel cok severım nıkah elbısemdekı desende oyle mesela , onada bak cnm nikah bolumunde topıc actım

çok şıkmış nerden aldınız acaba? Güle güle kullanın..

çok teşekkürler.istanbul avcılar butica ayakkabı mağazasından aldım

Ayakkabılarınız çok şık ve asil duruyor güle güle giyin.

teşekkür ederim

Güle güle giy canım

sağol bitanem

Ben de merak ettim nereden aldın acaba?

istanbul avcılar butica dan

herseyın cok guzel canım gule gule gııy hayırlı olsun gelınlıgın nasıl bır model ki ayakkabını hemencecık aldın merak ettım dogrusuu..

gelinliğim hazır zaten üstelik çok fazla alakası yok ayakkabıyla gelinliğin.kaç kişi görücek sanki o ayakkabıyı ayağımda.zaten gayette güzel uydu.

bende sanaaaaaa

oyy çok güzel ama bu:97:

tşk ederimmm

çok güzel bi seçim canım maşallah diyelimm =)))
bende bayılırım taşa,
dantelinde bide eşinin baş harfi olan bi taş olcak süper olur =)

Aslıcım çok güzel, tamda benim tarzımda darısı biz bekarlara olsun inşallah, darısı başıma

Bu arada gelinliğini merak ettim şekerim :)

Son düzenleyen: Moderatör:
vallahaa benım gelınlıgım dıkıldı hazır olduuu dugune 2 gun kala ayakkabı buldum gelınlıgını cok merak ettım vallahaaa sımdıı bu kadar hızlısınnnn ya helal olsunnn eee teyzede hemencecık oluverırız artık

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…