2 negatif tup bebek 1 kimyasal

Merhaba. Benim de maalesef 3 negatif denemem var. 3.sü kimyasal oldu. 4.denemede embriyolara genetik test yaptırdık ve testi geçen embriyolardan bir tanesini transfer ettik. Çok şükür tuttu. Şuan 18 haftalık hamileyim. Eğer maddi imkanınız elveriyorsa genetik test tavsiye ederim.

3 başarısız denemenin verdiği yıkım çok daha fazla oluyor, keşke baştan yapılsa. Tüp bebek doktoruma teklif etmiştim ama gençsiniz bir sorununuz yok deyip gerek görmedi. Belki genetik yapılsaydı ve sağlıklı olan transfer olsaydı şu an ya kucağımda ya karnımda olurdu. Allah beterinden korusunda, bir kadının yaşayabileceği en zor imtihanların başında gelir bu durum.

Kaç embriyo göndermiştiniz, kaçı hasarlı geldi? Ben eğer doktorum genetiğe gönderelim deseydi gönüllüydüm. Gerek yok dedi. Şimdi dondurulmuş embriyoları genetiğe göndermek riskli diye gönderemiyoruz. E ne anlamı kaldı o zaman baştan göndermemenin? Zaten tekrar sürece baştan başlayınca hem maddi aynı külfet, hem de bedensel ve psikolojik açıdan çok daha zor. Kalan 8 embriyomu yakıp sürece en baştan başlayıp sonra genetiğe göndereceğim. O kadar hormon alıyoruz bize de yazık. Bu hormonların vücudumuzda neye yol açacağını bile bilmiyoruz. Çok çok zor bir süreç.

Sağlıkla kucağınıza alın inşallah, hikayenizin mutlu sonla bitmesine çok sevindim. .

Aynen öyle hep paramparça kalıyorsunuz sonra elinizde kocaman bir sıfır, iğnelerle geçmiş bir ay, çöp olan onca hayal. Ben şaka gibi ama çocuğa okul bakıyordum en son birkaç gün önce. Olmayan çocuğa. İyice kafayı yedim yani.

Prp embriyolarınızın kalitesini arttırdı olarak anlıyorum. Ben de araştırırım o zaman tekrar döngü gerekirse. Her seferinde onca hormon, bilemiyorum ki bu da sağlıklı mı?

Çift koydurabilirim evet ama ikiz gebelik de çok sağlıklı bir şey değil. Hoş, sanki tutacaklar da. Artık ümidim baya bir yerlerde.

İyi kalite bir tane embriyonuz var olarak anlıyorum. Bence şansınızı deneyin, her opu da vücut daha da yoruluyor diye düşünüyorum ama bilemiyorum da inanın ne doğru, ne yanlış ben artık. İyi kalitelerinizin kalitesi ne? Nerede tedavi görüyorsunuz?

Merhaba embrıyolarınızı genetık analıze gonderdınız mı hiç? O sekılde yapılmadıysa bır de öyle deneyın evet biraz malıyetlıdır ama 5. Gun embrıyosu olup transfer edılemez raporu alan cok var genetık analızden yani en azından hangısı dogru embrıyo bunu bulur transfer olursunuz bır de saglıklı beslenmenın yanısıra stres yapmamak önemlı evet biliyorum co zor ama sakin ilerlemek yararınıza olur tüp bebek tedavısıyle anne olmus biri olarak yazıyorum. En kısa zamanda o güzel haberı almanız dileğiyle

Hepinizin kucaklari dolsun kızlar kendinizi yipratmayin biryerde birşeyler eksik oluyorki olmuyor muhtemelen yani burda okuduğum kadarıyla aynı şeyi sürekli tekrarlatmaktansa ne bileyim rahme çizik atma vs vs birsuru iğne ilaç tutunsum diye yaptıklarıni söyleyenler var başka doktorlara bakın içinize sinmiyor ise çünkü tüp bebek hem maddi hem manevi çok zor süreç bu sürede kendinizi iyi hissettiğiniz yerde olun ilk taze Transferim tutunamadı ikinci transfer dondurulmuş la şükür kızım kucagimda transferi gerçekleştirmeden önce doktorum ilki tutunamadigi için eğer ikincisi tutunmazsa histeroskopi yapicaz demişti mesela oyuzden alternatif olmalı mutlaka 5.gun emriyosu iyi kaliteydi benimde

Tam olarak yazdığınız şeyleri yaşadım. İlk opu sonra doktor yanıma geldiğinde genetik test yapalım dedim gerek yok dedi. 14 adet 5.gün embriyom donduruldu. 3 transfer olumsuz olunca bu sefer kendisi dedi genetik yapalım diye. Her şeye en başından başladık. Tekrar opu oldum bu sefer 8 embriyo oluştu 4ü testi geçti 4ü hasarlı çıktı. Geçen ay da gidip ilk aşamadan kalan 11 adet dondurulmuş embriyonun imhası için form doldurduk. 33 yaşında başladım tüp bebek serüvenine 36 yaşında ancak hamile kalabildim. Boşa giden 3 sene ve para bir de bozulan psikoloji üzerine boşuma vücuda giren hormonlar. Benim hormonlarım ilaçları aşırı tepki verdi bir de. Her transfer sonrası benim hormonlarımın toparlanması en az 6 ay sürdü. 40 gün kanamam olduğu bile oldu sanki doğum yapmışım gibi. Çok zordu çok yıpratıcıydı. Yaşadığım bunca şeyin hatırına inşallah bebeğimi sağlıkla kucağıma alabilirim. Rabbim sizin de gönlünüze göre versin inşallah.

Prp embriyolarınızın kalitesini arttırdı olarak anlıyorum. Ben de araştırırım o zaman tekrar döngü gerekirse. Her seferinde onca hormon, bilemiyorum ki bu da sağlıklı mı?
Yok prp 2. opu sırasında yapıldı, bu döngüye faydası olmadı. Bundan sonrakine faydası olur artık.
Çift koydurabilirim evet ama ikiz gebelik de çok sağlıklı bir şey değil. Hoş, sanki tutacaklar da. Artık ümidim baya bir yerlerde.
İkiz gebelik riskli evet, ilk deneme olsaydı bu riski almak belki gereksiz olurdu. Ama iki negatifin üstüne sanki ben olsam gözümü karartıp yaptırırdım gibi geldi
Aynen bir tane pgt’li iyi kalitem var. Toplam 4 tane de 6.gün pgtsiz orta kalitem var. İyi kalitelerim 5aa ve 5ab’ydi, biri pgtden olumlu geldi dendi hangisi olduğunu bilmiyorum. Çok da ilgilenmedim sonuçta pgtden olumlu gelmiş o kadar önemli değil Bu ay şansımı denemeyi istiyorum aslında, bir yanım da acele etme biraz yedek yap diyor. Bakalım adet olunca gideyim doktorum ne diyecek.
Nesta klinik Ercan Baştu’da tedavi görüyorum doktorumdan çok memnunum.

Yaşınız genç sorun yoksa nedne normalden umudunuz yok asla Allahtan ümidinizi kesmeyin bu şeytanın vesvesesi inşallah olacak

Yaşınız genç sorun yoksa nedne normalden umudunuz yok asla Allahtan ümidinizi kesmeyin bu şeytanın vesvesesi inşallah olacak
Bende bir sorun yok ama eşimde sperm sayısı çok çok az neredeyse azospermi öyle olunca doğal yoldan gebelik ihtimalim yok gibi birşey. Allah’tan ümidimi hiçbir zaman kesmem tabi ki ama üst üste negatif sonuçlar alınca insan ister istemez umutsuzluğa kapılıyor. Ama olana kadar elimizden geleni yapmaktan başka çare de yok. Allah yardımcımız olsun

Tebrik ederim sağlıkla bebeğinize kavuşun inşallah ben kliniğimin pgt konusundaki uygulamasını seviyorum, dondurulan her embriyodan biyopsi alıp öyle donduruyorlar, biyopsiyi de ayrı saklıyorlar. Sonra pgtye yollayıp yollamamak sana kalmış. Böylece sonradan karar verme imkanı da oluyor, gerektikçe teker teker ya da toptan yolluyorsun. Keşke her yer standart olarak böyle yapsa, dondurulan onca embriyo heba olmasa.
Darısı başımıza, inşallah sizin gibi hem bebiş olur hem de kaliteli yedeklerimiz

Merhaba benim de sorunum o. Geçen yıl opu oldum ve 4 embriyom da 6.gün blast oldular ve tutmadı. Sıfırdan başlasam yine 6.gün mü blast olacaklar diye korkuyorum ve 6.gün embriyolardan tutunma olmaz gibi geliyor. Yaşım da 28di. Çok umutsuzum sıfırdan başlasam bilmiyorum doktorunuz bu yavaş gelişim hakkında bir şey dedş mi benim doktoruma göre normal 5 ve 6.günün bir önemi yok. Ama bence yavaş gelişiyor ki çok sağlıklı değil. Bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…