Erkek İnfertilitesi % 2 morfoloji ve aşılama ?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhaba daja once baska topiklerdede görüşmüştuk sizinle. Şimdi gorunce sormak istedim sizinde mi morfoloji sorunu var. Eger oleyse daha bugun bu gerçekle yuzlesmis birine yardimci olun lütfen. Asamalar tedaviler aklmi kacircam

Canim diger ark a sormussun ama bende cvp lamadan gecemedim gorunce.bizde de morfoloji soruni vardi.olduktan sonra her turlu oluyor hic kafani yorma..dr lar bu isi ticarete dokmus biraz bazilari tabii..hemen olmaz diye yapistiriyorlar.cogu insan dusuk degerlerle de hamile kaliyor farkinda olmuyor.bazende yuksek degerlerle tutmuyor..sizin deger kac.bizim sayi iyiydi morfoloji kotuydu..su an hamileyim ins allah tamamina erdirir tabii.

Allah razi olsun ilgilendigin icin.
Sonuclarimiz bu sekild3. Doktor morfolojiyi gorunce zaten dogrumu bu sonuclar bu sekilde cok zor gec kalmadan tup bebek merkezlerine gidin dedi. Dun ne hale geldim nasil yikildim bir ben bir Allah bilir. 1 senedir uğraşıyoruz olmadi kendiliginden. Benim tahlillerm tmz cikti sadece hsg cektirmedim daha. Smear testininde sonucu cikmadi onun haricinde normal hersey

Eklentiler

• IMG-20150722-WA0000~2.jpg
    69,4 KB · Görüntüleme: 88
Önce kültür baktırın eşinde iltihap varmı yokmu çünkü buradan okuduklarım oldu iltihap varsa oda etkili oluyor. fsh baktırın yüksek veya düşük olabiliyor.

Sperm düşüklüğü ve sperm morfoloji diğer adıyla şekil bozukluğu rahatsızlığının düzelmesi normal olması için,

– Keçi Boynuzu Pekmezi (soğuk pres veya doğal olanı kaynatılacaktır.) rengi koyu kahve olanın kaynatılması önerilir. Küçük küçük kırıp 7 – 8 dk kaynatılmalıdır.

– Doğal E Vitamini (Eczaneye danişılabilir)

– Propolis Arı sütü ve bal karışımları 1 tatlı kaşığı sabah alınıcak (kahvaltıdan sonra önerilir)

– Kırkkilit Otu

Not: Kişinin dar pantolon giymemesi önerilir. Acı baharat ve turşu da fazla tüketilmemelidir. Hatta gece yatarken kilot giymesin sadece pijama ile yatsın Onu da buradan okumuştum.

Morfoloji için İbrahim saraçoğlu Doğal E Vitamini 200 lük olanından 2 kutu bitirsinler diyor bir de soğuk pres keçi boynuzu pekmezini sabah akşam.

Morfoloji için İbrahim saraçoğlu Doğal E Vitamini 200 lük olanından 2 kutu bitirsinler diyor bir de soğuk pres keçi boynuzu pekmezini sabah akşam.
Sogul pres kullaniyoruz 1 haftadır. Dogal e vitaminini nerden bulabilrim. Birde ari sutu polen karisimni

Amin cnm allah sendende razi olsun.ne demek..nasil aci verdigini bilirim.sizin sayi ve hareket gayet iyi.bizimde iyiydi.sadece morfoloji de sikinti var.bence direk tup bebek denemeyin.bende de sorun yok
Klomen kullandim oyle oldu.yani yumurta sayisini arttirarak ihtimali arttirdik once bunlari deneyin.direk tup diyen dr a da guvenmeyn.esim proxed plus kullandi.o degerleri arttirmis olablr.benm esimde varikosel baslangici vardi ama.genelde onlar duzeliyor.morfoloji sinir zaten 4 yaziyo kagitta.2 ile 4 un arasinda cok bir fark yok:) rahim filmi falan cektrme bence.esini iyi besle.klomen ve gerekirse catlatma ignesi ile deneyin once cnm
Olmazsa once asilama diyor dr lar bu degerlerle..

selam canım morfoloji iki çıkmış eşiminde iilkte 2 çıkmıştı doktorlar hiç sorun etmedi artık kadın doğum 2 yi normal kabul ediyormuş sonra eşim özelde test yaptırdıı en az 4 olması gerekiyordu eşimin 4 çıktı keçiboynuzu suyu içti devamlı etkisi oldumu bilmiyorum özeldeki doktorumuz keçiboynuzunu önermişti aşılamaya da ilaç tedavisine de başlarken senden hsg isteyeceklerdir ben çektirmiştim çünkü tüpler tıkalı ya da kapalı olabilir şekil bozuklu ya da polip falan olabilir tüm bunlara baktır derim benimde eşimim de herşey normal çıktı ama sonradan polip olduğu fark edildi

Sogul pres kullaniyoruz 1 haftadır. Dogal e vitaminini nerden bulabilrim. Birde ari sutu polen karisimni

selam canım e vitamini olarak en faydalı keçi boynuzu var eşim ve abim baya kullandı doktorumuzda önermişti içemem dersen eczaneden e vitamini al demişti ama ben keçi boynuzunu tavsiye ederim size

Sorma canim dum esim kendi doktoruna gitmis sonuclar normal demis 6 ay daha devam edin normel yolla sonra bakarız demis. Kadin dogumcuya cok cok kizginim o günü bana nasil heba etti. Simdi ben baska bir kadin dogumcuya gitsem tedaviye baslar mi igneye falan

selam canım e vitamini olarak en faydalı keçi boynuzu var eşim ve abim baya kullandı doktorumuzda önermişti içemem dersen eczaneden e vitamini al demişti ama ben keçi boynuzunu tavsiye ederim size

Cok sagol canim bole gördükce nasil rahatliyorum. Imkansiz degilmis demek diyorum.soguk pres keci boynuzu kullanmaya basladik bizde canim daha etkiliolsun diye ek olarak e vitaminide kullanalim diye dusunuyorum. Birde şimdi bende esimde temiz cikti doktora gore. 6 ay daha norml yolla deneyin demis ama benim sabrimda umudumda kalmadi kalan islemler icin tekrar mi gitsem doktora acaba

Hanimlar dogal e vitamino dedim eczaneye evicap 200 verdi dogrumu

canım benim hiç morelini bozma bende aynı şeyleri çok yaşadım sizin sorun çözüldümü yani

canım benim hiç morelini bozma bende aynı şeyleri çok yaşadım sizin sorun çözüldümü yani
Uroloji uzmani a gore %2 deger normalmis cocuk olmasina engel degilmis. Su anlil ne bir tedavi ne bir ilac vermediler. 6 ay daha normal yolla deneyin dedi . sorun yok diolar ama benimde normal yolla denemeye hic niyetim yok 1senedir deniyoruz . esime evicap ve keciboynuzu aldim bende havuc kuru uygulucam bu ay bakalm nolcak

Canımmm tatile geldik cepten yazmak çok zor site atıyor beni. Kısaca şunu söyliyim sakin ol hiç üzülcek bişey yok morfoloji 1 bizde.proxeed ve evicap kullanıyoz bi ay da keçiboynuzu kürü yaptık hamile kalamadım ama kilo veriyorız sigarayu bırakıyoruz elimizden geleni yapıyoruz tatil dönüşü de bi test daha yaptırcaz olması aşılama yaptırcaz o da olmadı tüp bebek. Beklerim dersen dediklerimi yapıp stres yapmadan bekleyin yumurtlama günlerini güzel değerlendirin çok stres yapmamak lazım. Beklemem dersen aşılama ile zaman kaybetmeden tüp bebek düşünün derim maddi imkanınız varsa. Ama öncelikle şunu bil çözümsüz bişey değil doğal yoldan hamile kalma ihtimalin de var. Ben sık olmasa da giriyorum foruma yazışalım paylaşalım sakin kendini de kocanı da üzme hallolmayacak bişey değil. Bi de özelden bana test sonuçlarını gönderir misin varikosel var mı sayı nasıl onlara da bakayım.doktor ne dedi peki?

Yaa bu dr lar boyle iste..evet mutlaka baslayan dr bulmalisin bir sene beklediysen canim.bos bos denemezseniz daha iyi olur.degerleriniz guzel bence sukret yinede daha neleri var.havuc suyu keciboynuzu da yapin.sigara az icsin esin.normal yolla olmayacak bir deger degil bu.bence tedaviye baslatcak bi dr bulmalisin.sende sikinti yoksa sadece klomen yeter.ben ignesiz kaldim.

Hanimlar dogal e vitamino dedim eczaneye evicap 200 verdi dogrumu
Canim sen dr a sor direk proxed plus al bence.biraz pahali ama cok ise yariyor.degerlerin artmasi icin tum karisim onun icinde hic ayri ayri ugrasma daha kapsamli o.sirf vitamin zaten.yan etkisi yok.

Esim zaten sigara icmiyor canim allaha şükür. Bende icmiyorum o konuda sorun yok. Doktora sormadan alsam o dedigniz ilaci sorun olur mu acaba. Ozel sektördeyiz sürekli izin almak zor oluyor

Esim zaten sigara icmiyor canim allaha şükür. Bende icmiyorum o konuda sorun yok. Doktora sormadan alsam o dedigniz ilaci sorun olur mu acaba. Ozel sektördeyiz sürekli izin almak zor oluyor
Iyi bari cnm.hayir sakin oyle yapma.onu dr kontrolunde kullanmalisin.dr hangi gun yumurtalarin dollenmeye hazir hale geldigini sana soylicek.iliski gununu soylicek cnm ve eger tutmazsa da dr un bakmasi gerekir sana.cok basit bi ilac ama herkeste farkli tepkiler gosteriyor.umarim sende de olumlu tepki gosterir.ayrica yumurtalarinin durumuna gore de igne verir o zaman daha kolay olur ama gerekirse..bir yildir deniyorsaniz hemen tedaviye baslamasi gerekir bir dr un.sen iki sene oldu de bari :) benim dr bikac ayda verdi dusun.yoksa daha bekliyorduk belkide:)bikac dr a gittim bir sene denemeden gelme diyen olmustu direk tup bebek diyen olmustu.umarim karsina sana bebisini getircek dr cikar:) bol sans

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…