Erkek İnfertilitesi % 2 morfoloji ve aşılama ?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Evicap sorun olmaz ama dimi onu kafama gore aldim cunku
Yaa doktor tuhaf zaten esimm ilk gittiginde konturun var mi verde hastami ariyim demis. En son gittigindede bana bir kola alsana demis cok tuhaf bir adam koskoca hastane olmasa dicem bu adam ya deli ya doktor degil

Sogul pres kullaniyoruz 1 haftadır. Dogal e vitaminini nerden bulabilrim. Birde ari sutu polen karisimni
Canım eczanelerde var 200 lük e vitamini ilaçları evicap kullandı benim eşim bide zinco kullandı aylarca.Çinko eksikliği de etkiliyomuş çünkü morfolojiyi

Canım eczanelerde var 200 lük e vitamini ilaçları evicap kullandı benim eşim bide zinco kullandı aylarca.Çinko eksikliği de etkiliyomuş çünkü morfolojiyi

Aldim canim cok sagol yinede 1 haftadir kullaniyor bakalim nolcak :))

Nasıl hamile kaldınız?

Nasıl hamile kaldınız?
Canim yukarida ki takviyelere baslamistil eşime. O ay bende hsg cektirdim. Cok şükür hic bir sorun cikmadi kanamam dahi olmadi. Bende islemden sonra korunmadim ertesi gun denedik şansımızı. Cok sukur rabbime hamile kaldim sonrasinda. Tek sorun morfolojiyse. Esine keçi boynuzu soguk pres icir sende hsg için randevu al. Ama her yere guvenme bu islem icin

Ahh canım ben bir değil bir çok doktora gittim çok tahliller yaptırdım sebepsiz kısırlık dediler aşılama ve iğne tedavisi denedik olmadı.
Aşılamadan sonra öğrendim ki polip varmış hiteroskopi oldum .
Bu sırada da troid haşimato hastası olduğumu öğrendim.
Şuan bazıları troidden dolayı bazılarıda sebepsiz diyor bende ne yapacağımı şaşırdım

Canim rabbim sifa versin en kisa surede hic birini bilmediğim için yorum yapamicam malesef ama umudunu kaybetme. Hic ummadigin anda rabbim nasip ediyor inan. Tedavi goruyormusun. Hsg cektirdin mi hic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…