Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Erkek İnfertilitesi % 2 morfoloji ve aşılama ?
- Konu Sahibi Germinal
- Başlangıç Tarihi
Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Gecmis olsun sayiniz kacti acaba umarim tutmustur çünkü ben de ocakta olacagim belki umut olursunuz bana%2 morfoloji bizde de ben bugün aşılama oldum dua edin lütfen...hiç ümidim yok Allahim yardim etsin
- 10 Ekim 2014
- 328
- 134
- 53
Canim bana da yarfimci olur musun bu konuda hic bilgim yok esimde %2 morfoloji cikti ve ileri hizi biraz dusuk tam hatirlamiyorum suan yuzdesini , miktar da ml de 165 milyon doktor cok onemsemedi sigarayi birak dedi esime ama ben cok tedirginimMerhaba. Ben de burdan okuduklarimla biraz bilgi sahibi oldum bu konularda. Sayınız kaç acaba?
C
Canım sıkıntılı günler geçiriyorum, düşük yaptım ve kürtaj oldum. ancak cevap yazabildim kusura bakma. Eşinin değerleri nasıl? sayı, hareketlilik ve morfoloji bakımından. Ayrıntılı yazarsan aklım yettiği kadar cevap vereyim.Canim bana da yarfimci olur musun bu konuda hic bilgim yok esimde %2 morfoloji cikti ve ileri hizi biraz dusuk tam hatirlamiyorum suan yuzdesini , miktar da ml de 165 milyon doktor cok onemsemedi sigarayi birak dedi esime ama ben cok tedirginim
- 10 Ekim 2014
- 328
- 134
- 53
Ah canim cook gecmis olsun cok uzuldum rabbim yuzunu guldurur insallah bundan sonra .. esimin sonucu: ml de 165 milyon %2 morfoloji, hareketlilik %41 ileri hiz %27C
Canım sıkıntılı günler geçiriyorum, düşük yaptım ve kürtaj oldum. ancak cevap yazabildim kusura bakma. Eşinin değerleri nasıl? sayı, hareketlilik ve morfoloji bakımından. Ayrıntılı yazarsan aklım yettiği kadar cevap vereyim.
Teşekkür ederim canım. İnşallah sağlıklı sıhhatli bebekler nasip olsun hepimize.Ah canim cook gecmis olsun cok uzuldum rabbim yuzunu guldurur insallah bundan sonra .. esimin sonucu: ml de 165 milyon %2 morfoloji, hareketlilik %41 ileri hiz %27
Sizde değerler çok iyi. Sadece morfoloji biraz düşük ama bu yüksek sayıyla onun da sorun olacağını sanmıyorum. Eşin sigara içiyorsa morfolojiyi düşüren sigaradır muhtemelen. Bence sigarayı bırakırsa o da düzelir Allahın izniyle.
Ne kadar zamandır uğraşıyorsunuz?
- 10 Ekim 2014
- 328
- 134
- 53
Teşekkür ederim canım. İnşallah sağlıklı sıhhatli bebekler nasip olsun hepimize.
Sizde değerler çok iyi. Sadece morfoloji biraz düşük ama bu yüksek sayıyla onun da sorun olacağını sanmıyorum. Eşin sigara içiyorsa morfolojiyi düşüren sigaradır muhtemelen. Bence sigarayı bırakırsa o da düzelir Allahın izniyle.
Ne kadar zamandır uğraşıyorsunuz?
Evet canim sigara iciyor doktor da sigaradan birakmalisin dedi ama birakamiyor maalesef bir yildir korunmuyorum ama ozellikle olsun diye ugrasmamistik son birkac aya kadar hormonlarim altust olmus dogum kontrol haplarindan uzun sure kullaninca
Canım bence sen gönlünü ferah tut. Dua et bol bol. Bu sürede olmaması senin hormon durumundan da kaynaklanıyor olabilir. Eşin tamamen bırakmasa da en azından azaltsın bari.Evet canim sigara iciyor doktor da sigaradan birakmalisin dedi ama birakamiyor maalesef bir yildir korunmuyorum ama ozellikle olsun diye ugrasmamistik son birkac aya kadar hormonlarim altust olmus dogum kontrol haplarindan uzun sure kullaninca
- 10 Ekim 2014
- 328
- 134
- 53
Evet canim benden kaynaklaniyordu bu ay bi tane yumurtam vardi 12.gun 18.5 mm insallah bu ay olur , bebek ozlemim tavan yapti kadinlarin biyolojik saatii var galiba gercektenCanım bence sen gönlünü ferah tut. Dua et bol bol. Bu sürede olmaması senin hormon durumundan da kaynaklanıyor olabilir. Eşin tamamen bırakmasa da en azından azaltsın bari.
..rabbim kucaklarimizi bos birakmasin ..
Amiiiin canım inşallahhhhhh Rabbim hepimize en kisa zamanda sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün evlatlar nasip etsin.Evet canim benden kaynaklaniyordu bu ay bi tane yumurtam vardi 12.gun 18.5 mm insallah bu ay olur , bebek ozlemim tavan yapti kadinlarin biyolojik saatii var galiba gercekten
..rabbim kucaklarimizi bos birakmasin ..
- 10 Ekim 2014
- 328
- 134
- 53
- 22 Ekim 2014
- 5.409
- 4.605
- 173
canım değerler aşılama için çok iyi. sende de bir şey yoksa ihtimal yüksek. doğal yolla bile yeterli olabiliyor. benim eşiminde aynı değerleri. ml de 20 mil. morfoloji 2. bu ay klomen kullandım.ben çok iyi durumdaymışım çok şükür 5 ad yumurtam var şu anda. bu ay olmazsa önümüzdeki ay aşılama için çağırdı dr. şansımızın iyi olduğunu söyledi. yalnız önemli olan iyi bir merkezde, işin ehline yaptırmak.inş kavuşuruz bebişlerimize.Arr.kadaslar esimde sperm sayisi azligi vardi iki ay tedavi gordu sonra morfoliji ve sperm testini yeniledi sperm sayisi artmisti fakat morfoloji % 2 cikti..doktor asilama dedi size umut var mıdır ?bazilari olmaz diyor deger cok düşük diye
Merhaba canım hsg cektirdim bu ay sorun yok gibi ama ben esimde morfoloji sorununu ogrenmeden klomen kullanmistim fakat olmadi catlatma ignesi de kullandim...sonrasinda morfolojiyi ogrendik esim uc aydir tedavi goruyor sperm sayisi 20 ml den daha da artmistir bu sirada ocakta asilamaya gelin dedi doktor daha adet olmadim bu ay keske kendiligimden kalsam diyorum ama ((canım değerler aşılama için çok iyi. sende de bir şey yoksa ihtimal yüksek. doğal yolla bile yeterli olabiliyor. benim eşiminde aynı değerleri. ml de 20 mil. morfoloji 2. bu ay klomen kullandım.ben çok iyi durumdaymışım çok şükür 5 ad yumurtam var şu anda. bu ay olmazsa önümüzdeki ay aşılama için çağırdı dr. şansımızın iyi olduğunu söyledi. yalnız önemli olan iyi bir merkezde, işin ehline yaptırmak.inş kavuşuruz bebişlerimize.
- 22 Ekim 2014
- 5.409
- 4.605
- 173
geçmiş olsun canım. hsg çektirmeden aşılama yapılıyor mu acaba? ben öyle istiyorum da :)) biz biliyorduk varikosel var eşimde. ne tedavisi görüyor eşin? biz proxed plus kullandık 3-4 ay değerlere baktırmadık ama gebelikte oluşmadı. dr bu ay yapmayalım önce senin mekanizmanın aşılamaya ne kadar iyi cevap verebileceğine bakmam lazım dedi. lh ım çok hafif yüksek çıktığı içinde klomen verdi. çok sağlıklı durumdasın dedi çok şükür. stresten öyle çıkmıştır dedi.bu ay boş geçecekti zaten. bu ay böyle deneyin belki bu yumurtalarla ihtimal artar. adet olursan gel aşılamaya uygunsunuz dedi. yapalım dedi. yani çok beklentimiz yok bizimde klomenden canım. aşılamada olur diye düşünüyorum. ama kısmet. takdiri ilahi dedi dr da. belki kendiliğinden olur dediğin gibi inş öyle olur canım yaMerhaba canım hsg cektirdim bu ay sorun yok gibi ama ben esimde morfoloji sorununu ogrenmeden klomen kullanmistim fakat olmadi catlatma ignesi de kullandim...sonrasinda morfolojiyi ogrendik esim uc aydir tedavi goruyor sperm sayisi 20 ml den daha da artmistir bu sirada ocakta asilamaya gelin dedi doktor daha adet olmadim bu ay keske kendiligimden kalsam diyorum ama ((
Canim hsg yi ben forumda okuya okuya ogrendim hatta doktorumdan ben talep ettim hsg yi cunki kanallar tikaliysa asilama zaten basarisiz olur.Aralikta hsg ocakta asilama dedik doktorla...esim ilk basta l arginine ve klomen e vitamini kullandi sayi 14 ml basta sonraki testte morfolojiye de baktirdik o zaman sayi iki ayda 20 ml cikti ama %2 morfoloji ile yikildik.1.5 aydir da proxeed plus l arginine ve patudin kullaniyor bakalim ins ocak asilamasi tutar cok istiyorum güzel haberleri verelim burdan ins...geçmiş olsun canım. hsg çektirmeden aşılama yapılıyor mu acaba? ben öyle istiyorum da :)) biz biliyorduk varikosel var eşimde. ne tedavisi görüyor eşin? biz proxed plus kullandık 3-4 ay değerlere baktırmadık ama gebelikte oluşmadı. dr bu ay yapmayalım önce senin mekanizmanın aşılamaya ne kadar iyi cevap verebileceğine bakmam lazım dedi. lh ım çok hafif yüksek çıktığı içinde klomen verdi. çok sağlıklı durumdasın dedi çok şükür. stresten öyle çıkmıştır dedi.bu ay boş geçecekti zaten. bu ay böyle deneyin belki bu yumurtalarla ihtimal artar. adet olursan gel aşılamaya uygunsunuz dedi. yapalım dedi. yani çok beklentimiz yok bizimde klomenden canım. aşılamada olur diye düşünüyorum. ama kısmet. takdiri ilahi dedi dr da. belki kendiliğinden olur dediğin gibi inş öyle olur canım ya
- 22 Ekim 2014
- 5.409
- 4.605
- 173
Hmmm.. bana dr hsg demedi. Bu ay adet olursan gel asilama yapalim dedi. Ama bilmiyorum belkide yapar. Benim esime hic bu kdr ilac vermediler ya. Sasiriyorum valla.. bal polen ari sutu aldik. Bol sarmisakli corbalar iciyoruz valla iyi geliomus. Esim parayi ver en iyi yerde ye dio oglen yemegini.sigara da yasak. Ztn az icioduk.ins cnm ya guzel seylrr olsunnnn.Canim hsg yi ben forumda okuya okuya ogrendim hatta doktorumdan ben talep ettim hsg yi cunki kanallar tikaliysa asilama zaten basarisiz olur.Aralikta hsg ocakta asilama dedik doktorla...esim ilk basta l arginine ve klomen e vitamini kullandi sayi 14 ml basta sonraki testte morfolojiye de baktirdik o zaman sayi iki ayda 20 ml cikti ama %2 morfoloji ile yikildik.1.5 aydir da proxeed plus l arginine ve patudin kullaniyor bakalim ins ocak asilamasi tutar cok istiyorum güzel haberleri verelim burdan ins...
Canim esim hic sigara kullanmazdi ama boyle cikti degerleri...l arginine cok iyi ama bu tur durumlarda cok arastirdik biz keci boynuzu ve bol bol havuc suyu ceviz findik yiyor...ins olumlu sonuc alirizHmmm.. bana dr hsg demedi. Bu ay adet olursan gel asilama yapalim dedi. Ama bilmiyorum belkide yapar. Benim esime hic bu kdr ilac vermediler ya. Sasiriyorum valla.. bal polen ari sutu aldik. Bol sarmisakli corbalar iciyoruz valla iyi geliomus. Esim parayi ver en iyi yerde ye dio oglen yemegini.sigara da yasak. Ztn az icioduk.ins cnm ya guzel seylrr olsunnnn.
- 22 Ekim 2014
- 5.409
- 4.605
- 173
ya tabi o belli olmuyor ama rahatsızlk varsa daha çok körüklüyor. benim eşimde ayakta çok kalıyor. sıcak fabrika ortamında çalışıyor. o da varikosel yapıyormuş. ondan olmuş olabilir.. doğal keçi boynuzu özü var, fındık fıstık zaten hep yerdik. geçen sene havuç suyu hep yaptım ama sıkıldım artık. salatada kullanıyorum havucu. çarşıya gidince meyve durakları var ya orda havuç suyu alıyoruz hep :)) hayırlısı canım inş bebişlerimizi alırız kucağımıza. ben yumurtlama günümdeyim. senin ne zaman haberleşelim.Canim esim hic sigara kullanmazdi ama boyle cikti degerleri...l arginine cok iyi ama bu tur durumlarda cok arastirdik biz keci boynuzu ve bol bol havuc suyu ceviz findik yiyor...ins olumlu sonuc aliriz
Canim su an adetime 4 gun var hafa içi asilama icin tedaviye baslicam...gelismeleri yazarimya tabi o belli olmuyor ama rahatsızlk varsa daha çok körüklüyor. benim eşimde ayakta çok kalıyor. sıcak fabrika ortamında çalışıyor. o da varikosel yapıyormuş. ondan olmuş olabilir.. doğal keçi boynuzu özü var, fındık fıstık zaten hep yerdik. geçen sene havuç suyu hep yaptım ama sıkıldım artık. salatada kullanıyorum havucu. çarşıya gidince meyve durakları var ya orda havuç suyu alıyoruz hep :)) hayırlısı canım inş bebişlerimizi alırız kucağımıza. ben yumurtlama günümdeyim. senin ne zaman haberleşelim.