@zeynepp77 canim 3 yildir olmali.1 yol ben kontrole gittim.her Dr başka bi halt uydurdu. Ovulasyin testleri kullandim 1.5 yol buna rağmen olmali.Esim kendi isteğiyledDr te gitti. Burada herkes birbirini tanidigi için özel hastanede gece yarisi özel tahlil yaptirdik.hep düşük cijti. Prixeed plus ve zinco kullandı Esim 20 milyona tam ulasti derken hastalandı.ne zaman yükselse seviyesi hep hasta oldu nasip işte. En son nette herşeyi arastirdim.q10 vitaminine denk geldim.esinle anlastik o Dr te gitmeyecek ve ben ne dersem yapacakti. Proxeed zinco ve solgar marka 30mg ilk q10 kullandı.paramiz o ara yoktu 30 mg yi anca almistik
Almanyadan hala kizina rica ettim ordami kutusu 6 Euriya 2 paket getirdi 50 mglik.
Yalniz onun getirdiğinde e,b ve çinko da dahildi. Zincoyu kestik o yyüzden sadece p.plus ve q10 kullandı. İlk ay fark ettik testte ise yaradigini.asilamaya hazirlaniyorduk tüp bebekten daha iyidir diye. 2.ay sonuç çok daha iyiydi. Dr ben bu sonuca aasilama yapmam 1 ay daha deneyin dedi.meğersem hamileymisim :) Rabbim gönderdi mucizeyi :) zor bi süreç allahtan başka dostunuz olmuyor belki de.çok dua edin,iyi arkadaşlar edinin.