• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi % 2 morfoloji ve aşılama ?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Arkadaşlar bu meşhur muhteşem 3 lüyü deneyeniniz varmı..
Okuduğum kadarıyla forumda çok arkadaşımız gebe kalmış...

PHARMATON (MULTİVİTAMİN) GÜNDE BİR AÇ

ZİNCO (ÇİNKO) GÜNDE BİR AÇ

SIVI L-CARNITIN ŞURUP (ESAS BU, BUNU MUTLAKA ALIN. SOLGAR MARKA) AÇ KARNINA GÜNDE 1 YADA 2 YEMEK KAŞIĞI

Aaa gercekten mi nasil oldu ya senin bat 19 du degil mi...test yaptirdin mi ins hamilesindir dua edersin bana :)
Sana sali gunu cok dua ettim cnm. Evet 16 sinda olmm gerekiodu en erken.olmaynca test yaptm. Ztn belirtilerde vardi. Veee poziif. Cok iyu beslendik. Dr klomen vermisti bes yumurta vardi. Bide ise gelmedim raporluydum bacagimi sakatladm evde hep yatnca tuttu demekki belkide oyle denk geldi. Yarin dr a gidcem hala inanamiyorum. Allah sana da nasip etsin canim allah yardimcin olsun

Sana sali gunu cok dua ettim cnm. Evet 16 sinda olmm gerekiodu en erken.olmaynca test yaptm. Ztn belirtilerde vardi. Veee poziif. Cok iyu beslendik. Dr klomen vermisti bes yumurta vardi. Bide ise gelmedim raporluydum bacagimi sakatladm evde hep yatnca tuttu demekki belkide oyle denk geldi. Yarin dr a gidcem hala inanamiyorum. Allah sana da nasip etsin canim allah yardimcin olsun
Canim muthis bi haber bu :) %2 morfoloji yle normal kaldin...ins ben de asilamayla kalabilirim allah saglikla kucagona almayi nasip etsin...cok mutlu oldum doktora gidince yaz tamam mi bebegin gelismeleri ben de ins iki haftaya kadar mutlu haber veririm

belirtileri de sonra soracagim :)

Arkadaşım benim eşimin morfolojisi %2 idi, aşılamamız tutmadı, pek çok dr önemli değil diyor ama sanırım önemli...
%2 morfoloji ile doğal yoldan hamile kaldım. başına gelenlerin içi ferahlasın diye yazıyorum. bazı destek ilaçlar kullandı eşim ameliyat önermediler.belki değerleri artmıştı.dr um bende sorun olmadığı için kolay olacağını söylemişti ve klomenle hamile kaldım. herşey nasip kısmet. bende çok moralimi bozdum. ama allahım bana bu duyguyu yaşattı.bize de direk tüp bebek diyen dr lar olmuştu. dr çok önemli her dr a güvenmeyin kanmayın arkadaşlar..

%2 morfoloji ile doğal yoldan hamile kaldım. başına gelenlerin içi ferahlasın diye yazıyorum. bazı destek ilaçlar kullandı eşim ameliyat önermediler.belki değerleri artmıştı.dr um bende sorun olmadığı için kolay olacağını söylemişti ve klomenle hamile kaldım. herşey nasip kısmet. bende çok moralimi bozdum. ama allahım bana bu duyguyu yaşattı.bize de direk tüp bebek diyen dr lar olmuştu. dr çok önemli her dr a güvenmeyin kanmayın arkadaşlar..
Sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alın inşallah! Şans bakalım, beklemedeyiz bizde şu an, inşalah doğal yoldan olur, eşime takviye yapıyruz:) çok teşekkrler ilginiz için, sevgilerimle

Sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alın inşallah! Şans bakalım, beklemedeyiz bizde şu an, inşalah doğal yoldan olur, eşime takviye yapıyruz:) çok teşekkrler ilginiz için, sevgilerimle
çok sağolun allah sizede nasip etsin inşallah. evet şans biraz da..inşallah doğal yoldan olur. ben aslında bebek için çok acelem olduğu için değil tüpten çok korktuğum için bu kdr istedim. bol bol keçi boynuzu pekmezi, kabak çekirdeği, çerez, sağlıklı besinler ve no smoking. sizde pekmezden takviye yapın yumurtlama dönemine yakın ve o dönemde.rica ederim:))sevgiler..

@zeynepp77 canim 3 yildir olmali.1 yol ben kontrole gittim.her Dr başka bi halt uydurdu. Ovulasyin testleri kullandim 1.5 yol buna rağmen olmali.Esim kendi isteğiyledDr te gitti. Burada herkes birbirini tanidigi için özel hastanede gece yarisi özel tahlil yaptirdik.hep düşük cijti. Prixeed plus ve zinco kullandı Esim 20 milyona tam ulasti derken hastalandı.ne zaman yükselse seviyesi hep hasta oldu nasip işte. En son nette herşeyi arastirdim.q10 vitaminine denk geldim.esinle anlastik o Dr te gitmeyecek ve ben ne dersem yapacakti. Proxeed zinco ve solgar marka 30mg ilk q10 kullandı.paramiz o ara yoktu 30 mg yi anca almistik:KK43:
Almanyadan hala kizina rica ettim ordami kutusu 6 Euriya 2 paket getirdi 50 mglik.
Yalniz onun getirdiğinde e,b ve çinko da dahildi. Zincoyu kestik o yyüzden sadece p.plus ve q10 kullandı. İlk ay fark ettik testte ise yaradigini.asilamaya hazirlaniyorduk tüp bebekten daha iyidir diye. 2.ay sonuç çok daha iyiydi. Dr ben bu sonuca aasilama yapmam 1 ay daha deneyin dedi.meğersem hamileymisim :) Rabbim gönderdi mucizeyi :) zor bi süreç allahtan başka dostunuz olmuyor belki de.çok dua edin,iyi arkadaşlar edinin.
canım okuduklarım biraz içme su serpti inş hyrlısyla olur isteyen herkesin benim eşim de ileri hareket % 0 çıktı hemen morali bzuldu biz ddeneyeli 6 ay oluyo altı aydır olmadı iki ay ovü testi kullandım hormon idrar vajinal ultrsngrafi hepsini yaptrdım bi sorun çıkmadı inş da yanılmıodur doktorlar en son eşim bi ay önce test yaptrdı sayı 96 milyon ileri harektllk %0 bizde bi paket proxeed plus aldık açıkcası ikncisini almadık her akşam bi karışım içti eşim kendi kafasına göre :) muzlu çikolatalı filan :) şimdi adet tahimi beklyrm dün test yaptım negatfti.olursa ama inş olmam hyrlsyla hamile kalmışımdır ama olmazsam bu q10 u kullanmak istyrum eşime ama proxeed plusa da devam mı? ay ne çok yazdım k bkma :KK35:

asya5560 asya5560 canim proxeed ile q10 i 2ay birlikte kullansin.iyice arastir internetten.sizin gibi sorunu olanların sayisi 2,bizi 3 karina cikti.mesajlari bulursam kopyalarim buraya

asya5560 asya5560 canim proxeed ile q10 i 2ay birlikte kullansin.iyice arastir internetten.sizin gibi sorunu olanların sayisi 2,bizi 3 karina cikti.mesajlari bulursam kopyalarim buraya
canım çok tesekkr ederm ilgin için sabrszlıkla beklyrm.bi de sen hangi q10 aldın birsürü var?senn mejını okuduktan snra bi okudum arstrdm gebelik için 200mg önerlir dio

Arkadaslar benim esiminde morfoloji %2 idi sperm sayisi 30 milyondu ama morfoloji dusuk diye gebe kalamamistim iki kere hapla asilama oldum tutmadi sonra esim keciboynuzu ozu ve pekmezi almismistu bi yerden o ay kendiligimddn gebe kaldim onu da doguma yskin kaybettim kalbi durdu karnimda 38 haftalikken :((( Esimin morfolojisi 4 un ustune cikti ama dogumdan beri 2 sene gecti hala gebe kalamadim bu ay hacettepe de asilama oldum hatta bugun :) insallah tutar dua edelim birbirimize.Rabbimden umut kesilmez napalim...

asya5560 asya5560 canim sabah aksam 100mg yani toplamda 200 ediyor. Ama benim aldigim 50 mglikti sabah aksam 100 ediyor.çinko katkiliydi.buraya resim koyamadim paketin resmini gonderecektim

Arkadaşlar hiç moral bozup stres yapmayın. Eşimin yaptırdığı testte morfoloji %1 çıkmıştı. diğer değerleri net olarak hatırlamıyorum. Üroloji doktoru varikosel ameliyatı dedi, jinekolog ise ameliyat ile daha kötü olabilir aşılama yapalım dedi. Biz henüz 6 aydır deniyorduk, erken değil mi dedim değil dedi. Aşılama yaptık doktor ümitliydi ama tutmadı. Sonraki ay biz ümidi kesmişken hamile olduğumu öğrendim, tamamen doğal yollardan oldu, hiçbir doktor müdahalesi olmadan. Şuan 6 haftalık hamileyim, bebeği gördük, düşük tehlikem olsa da doğal yollardan da hamile kalabileceğimi anlamış oldum. Ben de bu forumları çok okuduğum için yazmak istedim. Allah isteyen herkese nasip eder İnsALLAH.

Bana öyle bir umut oldun ki anlatamam.Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bize de doktor direkt tüp bebek demişti başka türlü kesinlikle olmaz demişti. Hatta orada eşim tamam dese direkt beni de çağırıp hazırlıklara başlanacaktı.
Ama biz biraz daha beklemek istedik.İnşallah ben de senin gibi muradıma ererim şuan öyle umutluyum ki anlatamam:)

Back